Datum: (657 dagen oud)
Bedrijf:

XRC SERVICES STAPT IN DE WERELD VAN LEGAL & FINANCENistelrode – XRC services heeft haar branchegerichte aanpak uitgebreid met de branche Legal & Finance. Ervaren specialisten adviseren in een uitgebreid pakket van diensten, die nauw aansluiten aan de behoefte van de Legal & Finance branche.

XRC services is al jaren succesvol met het aanbieden van een branchegericht portfolio aan ICT diensten in bijvoorbeeld de Retail, het onderwijs, kantooromgevingen en overheid. Daar komt nu, na lang onderzoek, ook Legal & Finance bij.

“We zien dat binnen de branche Legal & Finance nog veel te doen is,” aldus Jeroen Kock, branchespecialist Legal & Finance. “Er zijn daar veel verschillende aanbieders die nog niet gericht samenwerken. Zo zijn software pratijen nog zoekende naar integratiemogelijkheden van telefonie en andere online mogelijkheden. Voor ons zijn dit slecht enkele van onze diensten. Het totaalpakket biedt nog meer mogelijkheden.”
 
“Ook bij het beheren van klanten is nog een grote slag te slaan,” vertelt Jeroen Kock. “Vaak zijn er bij advocaten eenmalige zaken geweest en hebben ze daarna hun cliënt uit het oog verloren. Dit kunnen wij eenvoudig oplossen met behulp van specifiek voor de branche ontwikkelde CRM-oplossingen. Hernieuwde contacten leiden vaak tot nieuwe opdrachten, aangezien er vaak behoefte is aan aanvullende diensten bij de klant.” 
 
In het branchegericht Legal & Finance pakket van XRC services is een onderverdeling gemaakt in de bedrijfstakken Advocaten, Notarissen, Accountants, Incassobureaus en Verzekeringskantoren. Diverse specialisten, met iedere hun eigen achtergrond, hebben hun kennis en kunde toegespitst op de betreffende groep binnen Legal & Finance.    “Een speerpunt in onze aanpak is momenteel bijvoorbeeld het Datalekken,” vervolgt Jeroen Kock, “Door slechte beveiliging van informatie komen er nog steeds te veel gevoelige zaken op straat te liggen. De schade daarvan is enorm en de boetes kunnen hoog oplopen.” 
 
Voor meer informatie:
XRC® services
T: +31 (0)88 229 04 99