Datum: (634 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Big Data startups daten met investeerdersTientallen Big Data startups uit Nederland en België hebben tijdens de Amsterdam Capital Week spannende speeddates met investeerders. De datesessie start dinsdag 27 september om 15 uur om op het Science Park in Amsterdam. Tijdens de date pitchen de 13 start-ups aan (potentiële) investeerders. Doel is om kennis uit te wisselen en matches tot stand te brengen. 

Pitchen         
De investeerders zijn maatschappijen, private investors en overheidsfondsen, zoals het Participatiefonds Duurzame Economie van de provincie Noord-Holland. Michiel Strijland, investering analist bij het participatiefonds: “Voor ons fonds is het belangrijk om een vinger aan de pols te houden bij de laatste technologische ontwikkelingen.” 

Nederland heeft een leidende positie als het gaat om hoogwaardige startups die gespecialiseerd zijn in Big Data en Analytics. De polder levert vruchtbare grond voor technologisch hoogwaardige bedrijven. Deze vruchtbare grond, het unieke ondernemersklimaat, de lange bètatraditie en aanwezigheid van innovatieve investeerders biedt unieke kansen.
 
187 biljoen dollar     
Big Data & Analytics is een groeimarkt. Niet alleen voor baanbrekende technologie, maar ook voor de werkgelegenheid in Nederland. De verwachting is dat er in 2019 ruim 187 biljoen dollar zal omgaan in de wereld van Big Data en Analytics.
 
De datesessie is georganiseerd door ACE Venture Lab, Lubbers en de Jong en ORTEC. Het daten start om 15:00 uur.