VNSG Congres 2016 op 4 en 5 oktober: data relevant maken, dat is de kunst!

SAP-community komt samen voor de nieuwste IT-ontwikkelingen in tijden van vergaande digitalisering

Den Bosch, 20 September 2016 – Op dinsdag 4 en woensdag 5 oktober organiseert de VNSG de 29e editie van het VNSG Congres in Den Bosch. Door de explosie van data, zoeken IT-afdelingen naar efficiënte manieren om die data te verwerken en relevant te maken voor de organisatie. Business Intelligence helpt hen data te vertalen naar stuurinformatie. Het congres besteedt daarom veel aandacht aan het ERP-systeem van de toekomst, ook wel de ‘digital core’ van bedrijven. Het is de plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP-ontwikkelingen.

Vragen die tijdens het congres aan bod komen zijn onder andere ‘hoe maak ik de digitale transformatie concreet?’, ‘hoe kom ik van onze huidige situatie naar het ERP-systeem van de toekomst?’ en ‘wat moet ik met de cloud?’. De digital core is eenvoudig, real-time en gebruiksvriendelijk en moet de basis vormen voor alle andere processen van het bedrijf. Het moet een systeem zijn waar bedrijven niet alleen data in stoppen, maar waar ze ook data uit halen waarmee zij inzicht krijgen in hun performance en toekomstige ontwikkelingen. Data waar zij vervolgens ook gericht actie op kunnen ondernemen.

Programma
Deelnemers hebben keuze uit 132 klant-, VNSG- en SAP-presentaties, partnersessies, SAP product roadmap en live influencing sessies, rondetafeldiscussies en workshops. Een aantal uitgelichte sessies:

Booking.com
De reis naar het nieuwe generatie ERP-systeem S/4HANA Finance van Booking.com om door real-time inzicht en gebruiksvriendelijkheid de manier van werken te veranderen.

Bavaria
Recentelijk is Bavaria gemigreerd naar de Business Suite on HANA. Hun ervaringen met betrekking tot de HANA-strategie, de leveranciersselectie, de migratie en de gebruikersbeleving worden toegelicht.

PostNL
Hoe bouw je BI Dashboardoplossingen met een Scrum aanpak en wat betekent dit voor de acceptatie door managers en voor de besturing met KPI’s van PostNL?

Nationale Nederlanden
Multidimensionale historie wordt in SAP BW niet ondersteund, maar lijkt met de introductie van het in-memory platform HANA binnen handbereik te komen. Nationale Nederlanden legt uit hoe.

Alliander
Met inzet van de modernste SAP-technologie is Alliander erin geslaagd om een KPI-dashboard neer te zetten dat ervoor zorgt dat de organisatie makkelijker en leuker kan worden bestuurd. Gebruikers staan in de rij om er ook mee te werken.

S/4HANA Simulatiegame
In deze workshop gaan deelnemers aan de slag met de nieuwste versie van S/4HANA. Door middel van een simulatie van een fictief bedrijf ervaren zij wat S/4HANA voor hun organisatie kan betekenen.

Locatie en aanmelden
Het 1931 Congrescentrum in Den Bosch vormt de thuisbasis van het VNSG Congres 2016. Aanmelden kan zowel voor beide dagen als voor een enkele dag. Ga voor meer informatie over tickets en prijzen naar http://www.vnsgcongres.nl/registratie/.

Over het VNSG Congres
Het VNSG Congres is een initiatief van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers met als doel interactie te creëren tussen leden van de VNSG, SAP gebruikers en SAP. Het VNSG Congres is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gewaardeerd ontmoetingspunt waar SAP gebruikers, partners en andere geïnteresseerden samenkomen.

---

Over VNSG
De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle SAP-gebruikers in het Nederlandse taalgebied. De VNSG ondersteunt gebruikers van SAP-software bij het verhogen van de toegevoegde waarde van deze software binnen hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van de belangen van SAP-gebruikers richting de SAP-organisatie. De VNSG heeft 30 focusgroepen, een magazine en diverse nieuwsbrieven. Ook worden er webinars, themadagen, bijeenkomsten en een jaarlijks congres georganiseerd. Wereldwijd is de VNSG de oudste SAP-gebruikersvereniging. Er zijn 750 organisaties met 9500 individuele leden aangesloten bij de VNSG.

Meer informatie
Marcommit
Pauline van Die
035-5822730
pauline@marcommit.nl