www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1092 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Ymor maakt performance IT-landschap inzichtelijk op mobiel

Mobiele versie Ymonitor maakt snel handelen bij performancedalingen en verstoringen mogelijk

Utrecht, 20 september 2016 – Performancespecialist Ymor breidt haar productportfolio uit met een mobiele versie van Ymonitor, haar end-to-end monitoring software. Door de mobiele beschikbaarheid kunnen organisaties de prestaties en beschikbaarheid van applicaties real-time en 24/7 meten, analyseren en visualiseren vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Gebruikers hebben hierdoor altijd actueel inzicht in de prestaties van hun IT-systemen. Ymor kiest voor deze mobiele strategie, omdat vertraging of verstoringen van IT-systemen leiden tot veel schade. Door altijd en overal snel inzicht te hebben in de performance, kunnen organisaties sneller handelen en dus de schade inperken.

In de Ymonitor app worden de beschikbaarheid en performance van alle applicaties weergegeven: is de applicatie beschikbaar en voldoet de performance aan de vooraf ingestelde grenswaarden? In de app worden eventuele verstoringen bovenaan getoond, waarop de gebruiker door kan klikken om te zien welke transactie de verstoring veroorzaakt. Vervolgens kan een snelle analyse worden uitgevoerd door de performance of beschikbaarheidsgrafiek van die transactie op te roepen. De mobiele Ymonitor app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en is voor bestaande Ymonitor-gebruikers direct te downloaden uit de App Store of Play Store.

Martin Herrman, manager DevOps bij Ymor: “Onze klanten zijn regelmatig de hele dag op pad en gaan van de ene naar de andere afspraak. Wanneer zij voorheen een melding kregen over een verstoring, konden zij niet direct inzien wat de oorzaak was. Met deze mobiele functionaliteiten van Ymonitor rekenen we af met die frustratie. We faciliteren nu ook onderweg grip en controle op bedrijfskritische ketens.”

Ymor heeft een whitepaper geschreven over IT Operations Analytics (ITOA) en performancemanagement. Het whitepaper ‘ITOA – van achteruitkijkspiegel naar glazen bol’ is te downloaden via: https://www.ymor.com/whitepapers-itoa/

------

Over Ymor
Ymor is de autoriteit op het gebied van IT Operations Analytics (ITOA). Door het samenbrengen van verschillende databronnen wordt diepgaand inzicht gecreëerd in de IT-omgeving waarmee IT uiteindelijk voorspelbaar wordt. Met behulp van slimme software en de inzet van specialistische kennis is Ymor in staat de IT van bedrijven met 50 procent te verbeteren. Ymor werd in 2003 opgericht door Martin van den Berge. Jarenlang bouwen, innoveren en groeien heeft inmiddels geleid tot vijf FD Gazellen Awards en veel mooie klanten. Meer informatie via www.ymor.nl

Meer informatie:

Ymor
Inge Vollebregt
+31(0)30 6021149 
ivollebregt@ymor.nl
 
Marcommit

Dionne Knooren
+31(0)35 582 27 30 
ymor@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Ymor  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1092 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
Ymor contact  
Logo Ymor
  030 602 11 49
  info@ymor.nl
  ymor.com/nl
Ymor sociaal  
Ymor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl