www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1356 dagen geleden)
Bedrijf:

Qualogy-initiatief ‘Forceview’ bekroond met prestigieuze Oracle Excellence Award for Cloud ISV Partner of the Year – Global

Oracle erkent de expertise van Forceview op het Oracle Cloud Platform

Tijdens Oracle OpenWorld in San Francisco heeft Oracle Forceview bekroond met een 2016 Oracle Excellence Award 2016 voor Cloud ISV Partner of the Year - Global. Forceview is een initiatief van Qualogy en Gold level partner binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN).

Met de Oracle Excellence Awards voor Cloud ISV Partner of the Year beloont Oracle de inzet van OPN ISV-partners die innovatieve oplossingen leveren op het Oracle Cloud Platform en hiermee goede zakelijke prestaties behalen. De award erkent Forceview’s topprestatie binnen verschillende deelgebieden, zoals 'thought leadership' in de cloud, een vooruitstrevende cloudstrategie of juist optimale klanttevredenheid.

Forceview ontving de 2016 Oracle Excellence Awad: Cloud ISV Partner of the Year - Global omdat zij op een excellente manier nieuwe cloudtechnologie heeft ingezet om oplossingen voor eindgebruikers te realiseren. Forceview werd opgericht in 2014 en ontwikkelt, levert en implementeert innovatieve HR-oplossingen.

Forceview stelt organisaties in staat om hun strategische personeelsplanning slim en kosteneffectief te beheren. Via een intuïtieve interface visualiseert Forceview de invloed van HR-beslissingen en -activiteiten op het organisatiebeleid. Dit brengt helder in kaart welke vaardigheden en competenties de organisatie in de toekomst nodig heeft. Dashboards tonen de ontwikkeling van het personeelsbestand en bieden geïntegreerde inzichten. Dit stelt organisaties in staat om de effectiviteit en efficiëntie van hun personeel te optimaliseren, strategische plannen te ontwikkelen en organisatiedoelen te bereiken.

Forceview verhoogt de impact van deze toepassing nog verder door klanten een standaard set aan processen te bieden die zijn ontwikkeld in de Oracle Process Cloud Service (OPCS). Het resultaat: optimale controle over on- en offboarding.

Met de oplossing Forceview - Workflow (gebouwd in OPCS) heeft Forceview een primeur: de oplossing benut de voordelen van de Oracle Cloud om een systeemonafhankelijk cloudoplossing te ontwikkelen, waarbij gebruikers meer controle krijgen over on- en offboarding doordat systemen voor o.a. HR, ICT, Finance en Facilities worden voorzien van een betere kwaliteit data. De data die wordt gecreëerd en geregistreerd, levert een solide basis voor meer controle over de voor HR relevante data die organisaties in staat stelt om de personeelsplanning te optimaliseren op operationeel en tactisch niveau.

De toevoeging van Oracle Database Cloud Service maakt het mogelijk om in Forceview te werken met geavanceerde analyses (R en Data Mining). Forceview biedt dus veel méér dan een standaardset aan personeelsgegevens en - analyses. Denk aan voorspellende analyse, trendlijnen, clustering, regressie, tekstanalyse, statistische analyses en prognoses. In combinatie met de data vanuit de bestaande systemen biedt deze procesdata een solide basis voor geavanceerde personeelsanalyse, waarbij Forceview waardevolle stuurinformatie levert op strategisch niveau.

Forceview werd ontwikkeld op het Oracle Cloud Platform (PaaS) en is beschikbaar als een Software as a Service (SaaS)-oplossing voor Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud en Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud. Ook werkt de oplossing probleemloos samen met Oracle Financials Cloud, Oracle E-Business Suite, Oracle’s PeopleSoft en Oracle HCM Cloud. Forceview is beschikbaar op de Oracle Cloud Marketplace.

"Forceview heeft een hoge mate van betrokkenheid getoond door Forceview te leveren in combinatie met Oracle Database Cloud Service, Oracle Business Intelligence (BI) Cloud Service en Oracle Process Cloud Service én door onze gezamenlijke klanten oplossingen te bieden die hen kritische zakelijke uitdagingen helpen oplossen", reageert Arno Nienhuis, Senior Director Alliances & Channels Benelux namens Oracle. "Wij feliciteren Forceview dan ook van harte met deze 2016 Oracle Excellence Award voor Cloud ISV Partner of the Year - Global. Deze prestatie weerspiegelt hun toewijding om topprestaties te leveren en om op het Oracle Cloud Platform klantoplossingen te ontwikkelen."

Over Forceview - Powered by Qualogy
Forceview werd opgericht in 2014 als een samenwerking tussen Qualogy (IT-consultancy) en aviaf (HR-consultancy). Oprichters Gudron van der Wal en Patrick ten Broeke combineerden de kracht van beide organisaties in het leveren van innovatieve HR-oplossingen. Door geavanceerde technologie te combineren met actuele inzichten in personeelsanalyse en procesontwerp, realiseert Forceview nieuwe oplossingen voor zakelijke uitdagingen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Zodat organisaties en HR-afdelingen hun doelen op een kostenefficiënte en effectieve manier kunnen realiseren.

Over het Oracle PartnerNetwork
Het Oracle PartnerNetwork (OPN) is Oracle’s partnerprogramma, dat partners de middelen biedt om op een hoger niveau Oracle-oplossingen te ontwikkelen, verkopen en implementeren. OPN biedt de middelen om gespecialiseerde kennis van Oracle-producten en -oplossingen te ontwikkelen, trainen en ondersteunen en heeft zich ontwikkeld om Oracle's groeiende product portfolio, partner basis en zakelijke kansen te herkennen.

De sleutel tot de nieuwste verbeteringen aan OPN is de mogelijkheid voor partners om te worden erkend en beloond voor hun investering in Oracle Cloud. Oracle Partners zijn in staat om zich met hun expertise en het succes van Oracle Cloud te onderscheiden met klanten via het OPN Cloud-programma - een innovatief programma dat de bestaande OPN programma niveaus aanvult met niveaus van erkenning en progressieve voordelen voor partners die werken met Oracle Cloud. Lees meer op oracle.com/partners.

Handelsmerken
Oracle en Java zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of dochterondernemingen.
 
Gudron van der Wal, medeoprichter van Forceview
Gudron van der Wal, medeoprichter van Forceview

Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met Qualogy via telefoonnummer +31 (0)70 319 50 00 of e-mail communication@qualogy.com.
Laatste van Qualogy  
Qualogy implementeert Oracle ERP Financials Cloud-omgeving bij KWF Kankerbestrijding

Qualogy sluit raamcontract met AS Watson voor inhuur IT-professionals

Qualogy en BDC winnen aanbesteding Schiphol Nederland
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1356 dagen
Qualogy contact  

Logo Qualogy

   +31 70 319 5000
  info@qualogy.com
  www.qualogy.com
Qualogy sociaal  


Qualogy tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl