Uitnodiging seminar online boeken

“Klik-klik-boeken, over online ontwikkelingen en online kansen voor accommodatie verhuurders”We bankieren online, kopen steeds vaker via een tablet of reserveren met ons mobieltje een concertkaartje of plaats in een restaurant. Ook in de vakantiebranche wordt klik-klik-boeken de norm. Reflex, gespecialiseerd in software voor online boekingen en reserveringen ‘in de cloud’, nodigt u als accommodatie verhuurder uit voor dit seminar. En biedt u de gelegenheid om uzelf door deskundigen uit de praktijk bij te laten praten over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Praktische informatie
Donderdag 29 september 
Hotel Bornholm - West Terschelling (dagretour boot beschikbaar)
Ontvangst 12.30 uur met een lekkere lunch - Afsluiting rond 17.30 uur. 
Deelname is gratis inclusief hapjes en drankjes.

Gastsprekers

Bert Pezij is eigenaar van het webbureau Flean en tevens eigenaar van de bekende verhuurwebsite Fijn op Vakantie. Hij laat zien hoe u als verhurende ondernemer kunt reageren op de nieuwe digitale werkelijkheid.
 
Booking.com
zal als spreker aanwezig zijn om te vertellen over hun ervaringen en de trends die zij zien in het boekingsgedrag van gasten die online boeken via hun platform.
 
Bob van der Plas
is de manager van Reflex Booking. Hij zal een korte demonstratie geven van de mogelijkheden van het online reserveringssysteem voor accommodatieverhuurders.
Uiteraard worden diverse trends en tips & trics met u gedeeld.
 
Inschrijven?

Wij kijken er naar uit u op donderdag 29 september te mogen begroeten, u bent van harte uitgenodigd! Direct inschrijven kan op deze pagina of door het klikken op de onderstaande button.

Bob van der Plas, Manager Reflex Booking