www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 41 dagen geleden)
Bedrijf:

Penton's ResellerClub Presents HostingCon Europe - Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon Amsterdam

Korpschef Nederlandse Politie spreekt op de toonaangevende cloud en service provider conferentie over noodzaak veiligheid in de sector te vergroten

Amsterdam, 15 september 2016 – Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker zal zijn.

Akerboom is sinds maart 2016 hoofdcommissaris van de Nederlandse politie. Hij was daarvoor onder andere de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en werkzaam bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Op basis van zijn jarenlange ervaring en aandacht voor de voortschrijdende digitalisering van de samenleving heeft hij meermaals aangegeven dat de bestrijding van cybercrime een hoge prioriteit verdient.

Tijdens zijn keynote op HostingCon EU zal Akerboom zijn visie op dit onderwerp met een internationaal publiek delen. Verder zal hij stilstaan bij de status van Nederland als main dataport in Europa, een knooppunt van datastromen en van diensten in cyberspace. Akerboom stelt dat als Nederland een veilige plek wil zijn en blijven om zaken te doen voor de webhosting business dit betekent dat de overheid voorwaarden dient te scheppen voor een goed ondernemingsklimaat en daarbij hoort aandacht voor veiligheid.

Tegelijkertijd heeft de overheid een taak bij de bestrijding van cybercrime. Het wetsvoorstel Computercriminaliteit III geeft de politie daarvoor de nodige bevoegdheden, waaronder het inbreken op computers in binnen- en buitenland. Akerboom zal uitleggen waarom deze bevoegdheid nodig kan zijn en hoe de branche een meer actieve rol kan vervullen in het tegengaan van criminaliteit.

“De deelname van de heer Akerboom als keynote aan HostingCon EU onderstreept dat opsporingsdiensten en handhaving een belangrijke rol kunnen hebben in onze sector”, zegt Cheryl Kamp Kemp, directeur en conferentievoorzitter van HostingCon. “Focus op cybercrime preventie en het verminderen ervan is noodzakelijk voor onze sector, omdat cybercrime het bedrijfsleven miljoenen kost. Akerboom zal licht werpen op de inspanningen en uitdagingen waarmee de overheid te maken heeft om het internet veiliger te maken.”

Over HostingCon
HostingCon is de belangrijkste conferentie en vakbeurs voor hosting en cloud providers. De conferentie verbindt alle sectoren, inclusief hosting en cloud providers, MSP's, Telco's, resellers, ISV's, SaaS, IaaS en andere internet-infrastructuur aanbieders die ervoor zorgen dat het internet werkt. HostingCon is een activiteit van Penton. Voor meer informatie over HostingCon, bezoek www.HostingCon.com.

Over ResellerClub
De ResellerClub platform is de drijvende kracht achter een aantal van 's werelds meest populaire webhosts, domein resellers, webdesigners en technology consultants. ResellerClub biedt schaalbare en veilige shared hosting, reseller hosting, VPS oplossingen, dedicated- en managed servers evenals een groot aantal website security-producten, dit als aanvulling op een uitgebreid pakket van gTLD's, ccTLD's, nieuwe gTLD's en andere essentiële web presence & website security producten

ResellerClub in cijfers:
Partners: meer dan 200.000
Domeinnamen: meer dan 5 miljoen
Server Locaties: USA, Groot-Brittannië, India, Hong Kong, Turkije
Teamomvang: 100+

Over Penton
Penton ondersteunt dag in, dag uit meer dan zestien miljoen professionals. Zij rekenen er op dat wij insights, informatie en werkflows tools leveren; dat we ze informeren over bedrijfskritische beslissingen; dat we netwerken en communities bieden waardoor ze met branchegenoten en partners in contact komen en voorzien in data en marketing services waarmee ze de business prestaties en ROI kunnen vergroten.

Penton is een groeibedrijf met een track-record van sterke prestaties en succes en wordt daarbij ondersteund door de mede-eigenaren: MidOcean Partners en U.S. Equity Partners II, een investeringsfonds ondersteund door Wasserstein & Co, LP. Voor aanvullende informatie over het bedrijf en de activiteiten, bezoek www.penton.com.

Media Contact:
Cheryl Kemp
Director, Community & Conference Content
HostingCon
(+1) 513.322.4789
cheryl.kemp@penton.com
Laatste van Penton  
Penton's ResellerClub Presents HostingCon Europe - Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon Amsterdam

Penton's ResellerClub Presents HostingCon Europe – keynote door Jamie Woodruff
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 41 dagen
Penton contact  

Logo Penton

  Cheryl Kemp
  212 204 4200
  cheryl.kemp@penton.com
  www.penton.com
Penton sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com