www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (5 jaar en 32 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed introduceert nieuwe software-defined oplossingen voor versnellen cloud-first en digitale-transformatiestrategieën

Hoofddorp, 15 september 2016 – Riverbed Technology, marktleider in applicatieperformance-infrastructuur, introduceert innoverende software-defined oplossingen voor het versnellen van cloud-first en digitale-transformatiestrategieën die voor bedrijven van groot belang zijn om succesvol te zijn in de digitale wereld van nu.

Digitale transformatie zorgt in alle sectoren voor disruptie en is, mede door de toename van cloud- en mobiele technologieën, de kern van veel businessstrategieën geworden. Ondanks de voordelen hiervan gebruiken veel bedrijven nog altijd legacy-netwerkarchitecturen en is hun netwerk- en applicatie-infrastructuur nog niet digital-ready. Daardoor lopen initiatieven voor digitale transformatie het risico spaak te lopen. Sterker nog: hoewel IDC-experts verwachten dat digitale transformatie jaarlijks toeneemt tot wel 2,1 biljoen dollar in 2019, is in 2017 zestig procent van de digitale-transformatie-initiatieven door een gebrek aan een strategische infrastructuur niet in staat op te schalen[1]. Bovendien creëren de cloud en mobiliteit van eindgebruikers een hybride IT-model dat complex is in beheer en kostbaar in onderhoud – ook in vestigingen waar het grootste deel van de werknemers werkzaam zijn en consumenten langskomen om te shoppen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, komt Riverbed met nieuwe oplossingen die bedrijven helpen om van legacy-hardware te transformeren naar een nieuwe software-defined en cloudgerichte aanpak voor netwerken en om de eindgebruikerervaring te verbeteren. Hierdoor benutten bedrijven het volledige vermogen van hun initiatieven op het gebied van digitale-transformatie. Riverbeds nieuwe oplossingen zijn onder andere:
  • SteelConnect 2.0: een schaalbare, application-defined SD-WAN-oplossing die een geïntegreerd inzicht biedt in cloud-first netwerken.
  • Riverbed Cloud-Ready Branch: een software-defined, cloud-ready oplossing waarmee de IT-behoeften van alle vestigingen eenvoudig, flexibel en schaalbaar zijn te implementeren en te beheren;
  • SteelCentral SaaS: een oplossing voor uitgebreid inzicht in de cloud en daarbuiten en nieuw beheer van de eindgebruikerervaring op verschillende apparaten met SteelCentral Aternity;
  • Nieuwe cloud- en gevirtualiseerde varianten van SteelFusion.
“Riverbed voorzag enkele jaren geleden al de behoefte aan een ingrijpende verschuiving in netwerk- en applicatie-infrastructuur. Om die reden hebben we strategische technologie-investeringen gedaan, zowel organisch als via acquisitie, en door samenwerking met toonaangevende spelers op het gebied van cloud en serviceproviders. Zo heeft ons applicatieprestatieplatform zich verder kunnen ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van hedendaagse digitale bedrijven”, zegt Jerry M. Kennelly, bestuursvoorzitter en Chief Executive Officer van Riverbed. “Nu breiden we die infrastructuur uit, dieper de cloud in en breder voor alle eindgebruikers. Zo bieden we een software-defined architectuur voor een software-defined wereld.”

“Bedrijven blijven op dit moment gebruikmaken van de kracht van de hybride cloud om te profiteren van meer kostenbesparing, snelheid en schaalbaarheid. Tegelijkertijd hebben ze de flexibiliteit om workloads te verschuiven tussen publieke en private clouds”, zegt Yousef Khalidi, Corporate Vice President van Microsoft Azure Networking. “Organisaties moeten flexibel zijn om te profiteren van de cloud en digitale transformatie. Riverbed blijft innoveren door applicatie- en software-defined oplossingen te blijven leveren die intelligente netwerken mogelijk maken in het cloudtijdperk.”

Riverbed introduceert software-defined oplossingen voor digitale transformatie
De nieuwe oplossingen van Riverbed zijn een uitbreiding op het Riverbed Application Performance Platform™, en bieden de flexibiliteit, het inzicht, en de prestaties die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn in een cloud- en digitale wereld. Door gebruik te maken van het platform kunnen organisaties over elk netwerk apps, data en diensten aanbieden vanuit elke publieke, private of hybride cloud naar elk gewenst eindpunt.
  • Riverbed® SteelConnect™ 2.0 – SteelConnect is een application-defined SD-WAN-oplossing voor het cloudtijdperk. SteelConnect is ontwikkeld om de ‘legacy’-netwerkroutingmarkt te doorbreken, met de mogelijkheid om duizenden handmatig geconfigureerde routers te vervangen door virtuele netwerken gebaseerd op zero-touch provisioning en eenvoudig change management.

  • Riverbed® Cloud-Ready Branch™ – Riverbeds Cloud-Ready Branch transformeert branch office IT met een software-defined, cloud-ready oplossing die is gebouwd op het Riverbed Application Performance Platform en een eenvoudige, flexibele, en schaalbare manier biedt om de IT-behoeften van alle vestigingen te implementeren en te beheren.

  • Riverbed® SteelCentral™ – SteelCentral is het commandocentrum voor applicatieprestaties dat uitgebreide prestatiemonitoring en -beheer biedt in publieke-, private-, en hybride-cloudomgevingen.

  • Riverbed® SteelFusion™ – SteelFusion, de toonaangevende software-defined oplossing, is nu in twee nieuwe varianten beschikbaar om klanten meer keuze te bieden in hoe zij gedistribueerde infrastructuur transformeren in een Software-Defined Edge die flexibel, veilig en kosteneffectief is.

Riverbed-technologie en marktleiderschap
Deze aankondigingen bouwen voort op Riverbeds stootkracht in de markt en volgt op Riverbeds acquisitie van de toonaangevende SD-WAN-provider Ocedo in januari 2016 en de marktleidende provider van End User Experience (EUE) en oplossingen voor applicatieprestatiemonitoring Aternity in augustus 2016.  Door organische ontwikkeling te combineren met strategische acquisities, uitgebreide relaties met ’s werelds grootste cloudbedrijven en serviceproviders, en een sterk channel- en partnerecosysteem heeft Riverbed zijn technologie en marktleiderschap verder ontwikkeld om klanten een fundamentele verschuiving in netwerkarchitecturen te bieden voor de 21e eeuw en daarna.

Volg Riverbed:
·         Facebook
·         LinkedIn
·         Riverbed Blog
·         Riverbed Community
·         Twitter (@Riverbed)
·         YouTube
·         SlideShare
·         Google+

Over Riverbed
Riverbed loopt voorop in applicatieperformanceoptimalisatie. Het bedrijf – met meer dan een miljard dollar aan jaaromzet – biedt het meest complete platform voor de Hybrid Enterprise. Dit concept zorgt ervoor dat applicaties presteren zoals verwacht, data op het juiste moment beschikbaar is en performance-issues proactief te detecteren en op te lossen zijn voordat ze de bedrijfsvoering schaden. Riverbed stelt hybride ondernemingen in staat om de applicatieprestaties te transformeren. Daardoor stijgt de medewerkersproductiviteit en is met IT de operationele flexibiliteit te vergroten. Dat zorgt voor concurrentievoordeel. Riverbed werkt voor meer dan 27.000 klanten, waarvan 97 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en 98 procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op www.riverbed.com.

Voor meer informatie:

LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
riverbed@lvtpr.nl
030 - 65 65 070


[1] IDC, Worldwide Digital Transformation Spending Guide, 2016

Laatste van Riverbed  
73 procent van C-level denkt dat inzicht in netwerk- en applicatieperformance businessinnovatie stimuleert

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

Riverbed ondersteunt Amazon Web Services bij analyse van cloud- en bedrijfsnetwerkdataverkeer
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 32 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Riverbed contact  

Logo Riverbed

  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  


Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR