www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1128 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed introduceert nieuwe software-defined oplossingen voor versnellen cloud-first en digitale-transformatiestrategieën

Hoofddorp, 15 september 2016 – Riverbed Technology, marktleider in applicatieperformance-infrastructuur, introduceert innoverende software-defined oplossingen voor het versnellen van cloud-first en digitale-transformatiestrategieën die voor bedrijven van groot belang zijn om succesvol te zijn in de digitale wereld van nu.

Digitale transformatie zorgt in alle sectoren voor disruptie en is, mede door de toename van cloud- en mobiele technologieën, de kern van veel businessstrategieën geworden. Ondanks de voordelen hiervan gebruiken veel bedrijven nog altijd legacy-netwerkarchitecturen en is hun netwerk- en applicatie-infrastructuur nog niet digital-ready. Daardoor lopen initiatieven voor digitale transformatie het risico spaak te lopen. Sterker nog: hoewel IDC-experts verwachten dat digitale transformatie jaarlijks toeneemt tot wel 2,1 biljoen dollar in 2019, is in 2017 zestig procent van de digitale-transformatie-initiatieven door een gebrek aan een strategische infrastructuur niet in staat op te schalen[1]. Bovendien creëren de cloud en mobiliteit van eindgebruikers een hybride IT-model dat complex is in beheer en kostbaar in onderhoud – ook in vestigingen waar het grootste deel van de werknemers werkzaam zijn en consumenten langskomen om te shoppen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, komt Riverbed met nieuwe oplossingen die bedrijven helpen om van legacy-hardware te transformeren naar een nieuwe software-defined en cloudgerichte aanpak voor netwerken en om de eindgebruikerervaring te verbeteren. Hierdoor benutten bedrijven het volledige vermogen van hun initiatieven op het gebied van digitale-transformatie. Riverbeds nieuwe oplossingen zijn onder andere:
  • SteelConnect 2.0: een schaalbare, application-defined SD-WAN-oplossing die een geïntegreerd inzicht biedt in cloud-first netwerken.
  • Riverbed Cloud-Ready Branch: een software-defined, cloud-ready oplossing waarmee de IT-behoeften van alle vestigingen eenvoudig, flexibel en schaalbaar zijn te implementeren en te beheren;
  • SteelCentral SaaS: een oplossing voor uitgebreid inzicht in de cloud en daarbuiten en nieuw beheer van de eindgebruikerervaring op verschillende apparaten met SteelCentral Aternity;
  • Nieuwe cloud- en gevirtualiseerde varianten van SteelFusion.
“Riverbed voorzag enkele jaren geleden al de behoefte aan een ingrijpende verschuiving in netwerk- en applicatie-infrastructuur. Om die reden hebben we strategische technologie-investeringen gedaan, zowel organisch als via acquisitie, en door samenwerking met toonaangevende spelers op het gebied van cloud en serviceproviders. Zo heeft ons applicatieprestatieplatform zich verder kunnen ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van hedendaagse digitale bedrijven”, zegt Jerry M. Kennelly, bestuursvoorzitter en Chief Executive Officer van Riverbed. “Nu breiden we die infrastructuur uit, dieper de cloud in en breder voor alle eindgebruikers. Zo bieden we een software-defined architectuur voor een software-defined wereld.”

“Bedrijven blijven op dit moment gebruikmaken van de kracht van de hybride cloud om te profiteren van meer kostenbesparing, snelheid en schaalbaarheid. Tegelijkertijd hebben ze de flexibiliteit om workloads te verschuiven tussen publieke en private clouds”, zegt Yousef Khalidi, Corporate Vice President van Microsoft Azure Networking. “Organisaties moeten flexibel zijn om te profiteren van de cloud en digitale transformatie. Riverbed blijft innoveren door applicatie- en software-defined oplossingen te blijven leveren die intelligente netwerken mogelijk maken in het cloudtijdperk.”

Riverbed introduceert software-defined oplossingen voor digitale transformatie
De nieuwe oplossingen van Riverbed zijn een uitbreiding op het Riverbed Application Performance Platform™, en bieden de flexibiliteit, het inzicht, en de prestaties die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn in een cloud- en digitale wereld. Door gebruik te maken van het platform kunnen organisaties over elk netwerk apps, data en diensten aanbieden vanuit elke publieke, private of hybride cloud naar elk gewenst eindpunt.
  • Riverbed® SteelConnect™ 2.0 – SteelConnect is een application-defined SD-WAN-oplossing voor het cloudtijdperk. SteelConnect is ontwikkeld om de ‘legacy’-netwerkroutingmarkt te doorbreken, met de mogelijkheid om duizenden handmatig geconfigureerde routers te vervangen door virtuele netwerken gebaseerd op zero-touch provisioning en eenvoudig change management.

  • Riverbed® Cloud-Ready Branch™ – Riverbeds Cloud-Ready Branch transformeert branch office IT met een software-defined, cloud-ready oplossing die is gebouwd op het Riverbed Application Performance Platform en een eenvoudige, flexibele, en schaalbare manier biedt om de IT-behoeften van alle vestigingen te implementeren en te beheren.

  • Riverbed® SteelCentral™ – SteelCentral is het commandocentrum voor applicatieprestaties dat uitgebreide prestatiemonitoring en -beheer biedt in publieke-, private-, en hybride-cloudomgevingen.

  • Riverbed® SteelFusion™ – SteelFusion, de toonaangevende software-defined oplossing, is nu in twee nieuwe varianten beschikbaar om klanten meer keuze te bieden in hoe zij gedistribueerde infrastructuur transformeren in een Software-Defined Edge die flexibel, veilig en kosteneffectief is.

Riverbed-technologie en marktleiderschap
Deze aankondigingen bouwen voort op Riverbeds stootkracht in de markt en volgt op Riverbeds acquisitie van de toonaangevende SD-WAN-provider Ocedo in januari 2016 en de marktleidende provider van End User Experience (EUE) en oplossingen voor applicatieprestatiemonitoring Aternity in augustus 2016.  Door organische ontwikkeling te combineren met strategische acquisities, uitgebreide relaties met ’s werelds grootste cloudbedrijven en serviceproviders, en een sterk channel- en partnerecosysteem heeft Riverbed zijn technologie en marktleiderschap verder ontwikkeld om klanten een fundamentele verschuiving in netwerkarchitecturen te bieden voor de 21e eeuw en daarna.

Volg Riverbed:
·         Facebook
·         LinkedIn
·         Riverbed Blog
·         Riverbed Community
·         Twitter (@Riverbed)
·         YouTube
·         SlideShare
·         Google+

Over Riverbed
Riverbed loopt voorop in applicatieperformanceoptimalisatie. Het bedrijf – met meer dan een miljard dollar aan jaaromzet – biedt het meest complete platform voor de Hybrid Enterprise. Dit concept zorgt ervoor dat applicaties presteren zoals verwacht, data op het juiste moment beschikbaar is en performance-issues proactief te detecteren en op te lossen zijn voordat ze de bedrijfsvoering schaden. Riverbed stelt hybride ondernemingen in staat om de applicatieprestaties te transformeren. Daardoor stijgt de medewerkersproductiviteit en is met IT de operationele flexibiliteit te vergroten. Dat zorgt voor concurrentievoordeel. Riverbed werkt voor meer dan 27.000 klanten, waarvan 97 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en 98 procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op www.riverbed.com.

Voor meer informatie:

LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
riverbed@lvtpr.nl
030 - 65 65 070


[1] IDC, Worldwide Digital Transformation Spending Guide, 2016

Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van vrijdag 18 oktober 2019  
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Luisterhuis en CB gaan samen

Nuance en Microsoft werken samen om de arts-patiënt ervaring te transformeren

Cumulus Networks stelt datacenter-innovaties beschikbaar voor de modernisering van campusnetwerken

Sharp breidt BIG PAD-aanbod uit met zes interactieve 4K-schermen  

RoSecure voegt Ajax Systems toe aan portfolio

Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4

Naadloze koppeling CRM-systeem Salesforce en ECM-oplossing Doxis4

Workday breidt zijn voorsprong in technologie uit met innovaties voor de veranderende wereld van HR

Workday versterkt bestaande technologie met innovaties voor de veranderende wereld van finance

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

IFS onthult blauwdruk voor geëvolueerde architectuur

Samsung Electronics behoudt 6e plaats in Interbrand’s Best Global Brands 2019

50 startups gaan met Constantijn van Oranje mee naar CES2020 in Las Vegas

BlackBerry Cylance integreert met Backstory Chronicle

Dataiku stelt Chief People Officer en Chief Customer Officer aan voor versnelde wereldwijde groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1128 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Riverbed contact  
Logo Riverbed
  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  
Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl