Uitnodiging persevenement Nederlandse introductie tri-band multi-room wifi-oplossing OrbiBeste persrelatie,

We zijn hard op weg om alles met alles te verbinden. Niet alleen onze smartphones en computers zijn straks ‘connected’, maar ook onze koelkasten, televisies, verlichting, verwarming, beveiliging en zelfs kleding zullen draadloos verbonden worden aan de cloud en met elkaar. Er is alleen één obstakel dat deze nieuwe wereld in de weg staat: onze draadloze netwerken zijn maar zelden krachtig genoeg om in het hele huis voor een goede verbinding te zorgen.

Wat we nodig hebben is een wifi-oplossing die de snelheid van een vaste verbinding combineert met de vrijheid van een draadloze. Die het mogelijk maakt om draadloos te gamen op zolder en met hoge snelheid te downloaden in de kelder. Een wifioplossing die voorbereid is op de explosie aan verbonden apparaten die ons te wachten staat.

NETGEAR heeft die oplossing gevonden en wil dit graag met jou delen in het ‘Open Wifi House’ in Amsterdam. Tijdens het persevenement op 27 september demonstreren we het tri-band multi-room wifi-oplossing Orbi voor het eerst in Nederland, in een echt NETGEAR huis.

Orbi laat apparaten automatisch verbinden met de minst drukke van de drie wifibanden, waardoor niemand elkaar in de weg zit met hoge kwaliteit audio- en videostreams, of online games. Orbi is eenvoudig aan te sluiten en te installeren, en levert de wifisnelheid die de internetprovider belooft.

Geloof je ons niet? Laat je op 27 september overtuigen in ‘NETGEARS Open Wifi-house’. Waar overigens nog veel meer te zien en te ervaren is! In ‘NETGEARS Open Wifi-house’ kun je gamen met de Nighthawk gaming router, houdt NETGEARS Arlo Q slimme beveiligingscamera een oogje in het zeil en worden de foto’s, video’s en documenten van de hele familie opgeslagen en beveiligd in de NETGEAR ReadyNAS.

Meld je aan voor een bezoek aan ‘NETGEARS Open Wifi-house’ door een mail te sturen naar netgear@pridepr.nl

Wanneer: Dinsdag 27 september
Waar: Rokin View, Rokin 38, Amsterdam
Programma:
  • 12.00-13.00 uur: Ontvangst met lunch
  • 13.00-13.45 uur: Introductie Orbi door Lionel Paris Director of Product Marketing, Consumer Products, EMEA
  • 13.45-15.00 uur: Hands On Sessie Orbi, Arlo, Nighthawk router, Arlo beveiligingscamera onder leiding van NETGEAR experts
  • 15.00 uur: Einde

Met vriendelijke groet,
Namens Netgear Nederland

Pride PR
Ivette van der Elst & Letizia Luijs
netgear@pridepr.nl
t: 071-5680028