www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1234 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Krakeling Communicatie

Interactive Intelligence beloond voor Cloudoplossingen

Amsterdam, 9 september 2016 - Interactive Intelligence Group, wereldwijd leverancier van cloud services op het gebied van customer engagement, communications en collaboration, is door Frost & Sullivan beloond met de 2016 North American Cloud Customer Contact Center Applications Growth Excellence Leadership Award.

Volgens het bijbehorende award report is de keuze van Frost & Sullivan voor Interactive Intelligence gebaseerd op “de belangrijke groei in de markt voor cloud contact center applicaties, concurrerend en rijk aan functionaliteit en met uitstekende customer support.”

Het rapport benadrukt de groeistrategie van Interactive en met name de nieuwste cloudoplossing, PureCloud, die deze groei heeft versneld: “Met PureCloud introduceerde het bedrijf een aanbod voor contact centers en zakelijke communicatie, rijk aan functionaliteit maar ook simpel, schaalbaar en betaalbaar. De prijsstelling is dan ook gericht op het openbreken van de markt.”

PureCloud is een public cloud oplossing, gebaseerd op microservice-architectuur en gebouwd op de schaalbare Amazon Web Services Cloud. Interactive Intelligence biedt ook een private cloud oplossing: Communications as a Service (CaaS).

Het rapport stelt dat de groei van Interactive duurzaam is  vanwege de gezonde roadmap met productuitbreidingen in de pijplijn: “Het bedrijf blijft tegemoet komen aan de huidige eisen en wensen van de klanten door een continue ontwikkeling van CaaS, het private cloud platform, en PureCloud.”

De waardering voor de customer ownership experience van Interactive blijkt uit de uitspraak in het rapport: “Zodra organisaties beginnen te werken met Interactive Intelligence zet het bedrijf alles op alles om te begrijpen wat de behoeften zijn en deze te matchen met functionaliteit voor het contact center maar ook voor de rest van de organisatie. De cloud platforms zorgen dat klanten gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden op het gebied van telefonie, unified communications en content management – alle volledig geïntegreerd over de platfoms.”

De Frost & Sullivan North American Cloud Customer Contact Center Applications Growth Excellence Leadership Award  wordt jaarlijks toegekend aan één leverancier, gebaseerd op de prestaties ten opzichte van de concurrenten* op de volgende aspecten: groeistrategie, bovenmodale groei, prijs en prestatie, duurzaamheid van de groei, customer ownership experience en merkwaarde.

Downloaden van het Frost & Sullivan’s 2016 North American Cloud Customer Contact Center Applications Growth Excellence Leadership Award kan hier: https://www.inin.com/content/2016-north-american-cloud-contact-center-applications-growth-excellence-leadership-award.

Voor meer informatie over PureCloud: https://www.inin.com/customer-engagement/cloud-contact-center.

*Om onbevooroordeeld te zijn en de belangen van concurrenten te beschermen maakt Frost & Sullivan niet bekend welke andere leveranciers beoordeeld zijn.

---

Over Interactive Intelligence
Interactive Intelligence Group Inc. (Nasdaq: ININ) is wereldwijd leverancier van cloud services op het gebied van customer engagement, communications en collaboration. Met een geschiedenis van meer dan 20 jaar van ‘industry firsts’, 150+ patentaanvragen en meer dan 6000 wereldwijde klantimplementaties, biedt Interactive Intelligence een snelle ROI maar ook betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. Het is ook de enige leverancier die door de top-analistenfirma als ‘leader’ wordt aangemerkt in de markt voor customer engagement in zowel de cloud services als de serveroplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Indianapolis, USA en heeft wereldwijd meer dan 2000 werknemers. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Amsterdam. www.inin.com/nl  

Contacten
Linda Hilberdink, Field Marketing Manager Benelux, Africa & Middle East, Interactive Intelligence, linda.hilberdink@inin.com, +31 6 21 68 37 73
Ingrid Wong, Krakeling Communicatie, ingrid.wong@krakelingcommunicatie.nl, +31 6 14 76 75 39

Volg Interactive Intelligence
Twitter: @ININ_NL
YouTube: http://bit.ly/1squFZT

Interactive Intelligence is de eigenaar (en heeft registraties) van de merknaam INTERACTIVE INTELLIGENCE, het bijbehorende  LOGO, PURECLOUD en een groot aantal andere trademarks en servicemarks in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden in de wereld. Alle merken van derden genoemd in bovenstaand bericht zijn hun eigendom.
Laatste van Genesys  
Genesys introduceert Experience as a Service voor echte personalisatie

Onderzoek in de praktijk: 80% van de werkgevers is niet bezorgd over onethisch gebruik van AI – maar zou dat wel moeten zijn

Internationaal Customer Experience Event van Genesys in Amsterdam
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1234 dagen
PR contact  

Logo Krakeling Communicatie
Genesys contact  

Logo Genesys

  +31 35 625 7230
  reception.NL@genesys.com
  www.genesys.com
Genesys sociaal  


Genesys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl