Open Line & Centennium sluiten partnership

Open Line & Centennium uit Den Haag gaan nauw samenwerken.

“De verbintenis tussen Centennium en Open Line past uitstekend binnen de ambitie en strategie van onze organisatie. Open Line kan als Cloud Solution Specialist klanten veel meer bieden dan alleen een IaaS wat perfect aansluit bij onze diensten zoals BI, Analytics, Big Data en Data Virtualisatie die gebundeld in één omgeving draait binnen de Open Line datacenters”, licht Erik Fransen, mede-eigenaar van Centennium Advies en Opleidingen BV toe.

Centennium is sinds 1998 actief als dienstverlener en opleider en heeft zich vanuit haar expertisehuisconcept steeds nadrukkelijker gericht op Business Intelligence en Datawarehousing consultancy. In de afgelopen jaren heeft Centennium zich verder ontwikkeld als kennispartner en specialist op het gebied van Data en Analytics en helpt hierdoor inmiddels een groot aantal klanten in zowel de profit- als de non-profit sector. Per 1 mei 2016 zijn de advies- en opleidingsactiviteiten van Centennium BV ondergebracht in Centennium Advies en Opleidingen BV en wordt er intensief samengewerkt bij de uitvoering van opdrachten, onder de gezamenlijke labels Centennium en Centennium Opleidingen.

Accountmanager Hans Jongenelen van Open Line leerde Erik Fransen en mede-eigenaar Antoine Stelma vorig jaar kennen tijdens de Big Data Expo waar beide partijen aan deelnamen als partner van Cisco. Deze ontmoeting heeft tot een mooi samenwerkingsverband geleid. Een jaar later zijn beide partijen tijdens de Big Data Expo, die dit jaar op 21 & 22 september zal plaatsvinden, wederom aanwezig als partner van Cisco maar nu ook als partners van elkaar. Over Centennium: Kennispartner in Data Analytics.
Centennium maakt waardevolle data optimaal toegankelijk en creëert inzichten waarop u kunt sturen. Van advies tot ontwerp en complete realisatie en beheer van Data en Analytics oplossingen.

Hoofdkantoor: Den Haag.

Over Open Line: Smart Cloud Solutions Provider.
Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Open Line Managed Services biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Hoofdkantoor: Maastricht-Airport met vestigingen in Arnhem en Eindhoven.

##

Noot voor de redactie:
Voor directie publicatie.

Contactpersoon Centennium:
Erik Fransen, Managing Consultant. 088 – 63 63 200,
e.fransen@centennium.nl

Contactpersoon Open Line:
Hans Jongenelen, Accountmanager. 088 – 50 06 700,
hans.jongenelen@openline.nl

Additioneel: link naar promo-video: https://youtu.be/Mz6iQ4yd148