www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 175 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

LogRhythm sluit financieringsronde van vijftig miljoen dollar af voor het versterken van zijn wereldwijde leiderschap in security intelligence en analytics

Schiphol, 1 september 2016 — LogRhythm, The Security Intelligence Company, heeft een nieuwe financieringsronde van vijftig miljoen dollar afgesloten. Met dit nieuwe kapitaal versterkt LogRhythm zijn leiderschap en concurrentiepositie in de flink groeiende markt voor snelle threat detection- en reactieoplossingen – een markt die naar verwachting in 2020 de 23 miljard dollar bereikt volgens onderzoek van Gartner. LogRhythm gebruikt de financiering om zijn wereldwijde aanwezigheid op de markt en investeringen in innovatie verder uit te breiden en zijn balans te versterken.

De nieuwe financieringsronde werd geleid door de bestaande investeerder Riverwood Capital in samenwerking met Adams Street Partners, Siemens Venture Capital, Delta-v Capital en leden van LogRhythms managementteam. De ronde bestaat ook uit nieuwe investeerders EDBI (de aparte investeringstak van de Singapore Economic Development Board, gevestigd in Singapore), Exclusive Ventures (de investeringsafdeling van Exclusive Networks, LogRhythms distributeur in de EMEA-regio) en Silver Lake Waterman (het meest recente groeifonds van Silver Lakes).

LogRhythms platform voor unified security intelligence en analytics automatiseert het bepalen, prioriteren en neutraliseren van cyberbedreigingen. LogRhythm zorgt ervoor dat het aanzienlijk minder tijd kost om cyberbedreigingen die het bedrijf zijn binnengedrongen of die van binnenuit komen, op te sporen en erop te reageren. Met zijn snelgroeiende klantenbestand, hoofdzakelijk bestaande uit grotere bedrijven, blijft het bedrijf een sterk wereldwijd momentum ervaren. Al vijf jaar achtereen is LogRhythm erkend als ‘leader’ in Gartner’s SIEM Magic Quadrant en die positie is elk jaar verder verbeterd ten opzichte van de andere spelers in dit segment.

“We zijn blij met deze kans om onze investering in LogRhythm uit te breiden, nu het bedrijf zijn wereldwijde groei versnelt”, zegt Jeff Parks, founding partner van Riverwood Capital. “We blijven onder de indruk van LogRhythms vermogen om technische innovatie aan te jagen en tegelijkertijd het klant- en marktbereik tot nieuwe hoogten te brengen. Het bedrijf loopt voorop en breidt zijn marktleiderschap verder uit in de snelgroeiende markt voor security intelligence en analytics, zoals onlangs ook is erkend door sectoranalisten.”

“We zetten de relatie met onze bestaande investeerders graag voort en hebben daarnaast in een nieuwe ronde – die al overtekend is – ruimte voor verschillende nieuwe investeerders die ons kunnen helpen bij onze voortdurende internationale uitbreiding”, zegt Andy Grolnick, President en CEO van LogRhythm. “We bevinden ons in de vroege fase van een fundamentele marktverschuiving. Organisaties over de gehele wereld beginnen te merken dat geavanceerde mogelijkheden voor detectie en reactie de kern moeten zijn van hun cybersecuritystrategieën. Budgetten voor IT-security gaan ook steeds meer deze kant op, in plaats van een focus op traditionele preventie. Dat we het voorkeursplatform worden voor het ondersteunen van de volgende generatie security operation centers van klanten, biedt voor ons een enorme kans.”

###

Over LogRhythm
LogRhythm, marktleider in Security Intelligence en Analytics, helpt organisaties wereldwijd om schadelijke cyberbedreigingen snel op te sporen en op te lossen. Het bekroonde platform van het bedrijf brengt next-generation SIEMlogmanagement, netwerk- en endpoint-monitoring en forensisch onderzoek, en Security Analytics samen in één userinterface. LogRhythm beschermt klanten tegen de risico’s van cyberbedreigingen en biedt daarnaast innovatieve compliance-automatisering en
-ondersteuning, en diepgaand inzicht in de IT-omgeving.

LogRhythm wordt voortdurend erkend door experts van derde partijen. Zo kreeg de securityspecialist de titel ‘Champion’ in het verslag van Info-Tech Research Group’s 2014-15 SIEM Vendor Landscape, kreeg het de ‘Best of 2014’-award voor SIEM van SANS Institute, en ontving het in april 2015 de Trust Award voor ‘Best SIEM Solution’ van SC Magazine. Daarnaast won het bedrijf de Frost & Sullivan’s 2015 Global Security Information and Event Management (SIEM) Enabling Technology Leadership Award. Vanuit zijn hoofdkantoor in Boulder, Colorado (VS), stuurt LogRhythm activiteiten aan in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

CONTACTINFORMATIE

LVTPR
Michael Ros / Kirsten Meij
+31 (0)30 656 50 70
Logrhythm@lvtpr.nl
Laatste van LogRhythm  
LogRhythm en Getronics bieden samen nieuwe, omvattende SOC-oplossing

Onderzoek LogRhythm: 93 procent van de securityprofessionals mist de vereiste tools om securitydreigingen te detecteren

LogRhythm organiseert gratis virtueel securitycongres
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 175 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
LogRhythm contact  

Logo LogRhythm

  1-866-384-0713
  info@logrhythm.com
  logrhythm.com
LogRhythm sociaal  


LogRhythm tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Avinty (GGZ)
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo Northwave
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Intel
Logo Boomi
Logo Ctac N.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90553 persberichten
- 5915 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 9848 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl