www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2498 volgen @ICTberichten
Datum: (1364 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

LogRhythm sluit financieringsronde van vijftig miljoen dollar af voor het versterken van zijn wereldwijde leiderschap in security intelligence en analytics

Schiphol, 1 september 2016 — LogRhythm, The Security Intelligence Company, heeft een nieuwe financieringsronde van vijftig miljoen dollar afgesloten. Met dit nieuwe kapitaal versterkt LogRhythm zijn leiderschap en concurrentiepositie in de flink groeiende markt voor snelle threat detection- en reactieoplossingen – een markt die naar verwachting in 2020 de 23 miljard dollar bereikt volgens onderzoek van Gartner. LogRhythm gebruikt de financiering om zijn wereldwijde aanwezigheid op de markt en investeringen in innovatie verder uit te breiden en zijn balans te versterken.

De nieuwe financieringsronde werd geleid door de bestaande investeerder Riverwood Capital in samenwerking met Adams Street Partners, Siemens Venture Capital, Delta-v Capital en leden van LogRhythms managementteam. De ronde bestaat ook uit nieuwe investeerders EDBI (de aparte investeringstak van de Singapore Economic Development Board, gevestigd in Singapore), Exclusive Ventures (de investeringsafdeling van Exclusive Networks, LogRhythms distributeur in de EMEA-regio) en Silver Lake Waterman (het meest recente groeifonds van Silver Lakes).

LogRhythms platform voor unified security intelligence en analytics automatiseert het bepalen, prioriteren en neutraliseren van cyberbedreigingen. LogRhythm zorgt ervoor dat het aanzienlijk minder tijd kost om cyberbedreigingen die het bedrijf zijn binnengedrongen of die van binnenuit komen, op te sporen en erop te reageren. Met zijn snelgroeiende klantenbestand, hoofdzakelijk bestaande uit grotere bedrijven, blijft het bedrijf een sterk wereldwijd momentum ervaren. Al vijf jaar achtereen is LogRhythm erkend als ‘leader’ in Gartner’s SIEM Magic Quadrant en die positie is elk jaar verder verbeterd ten opzichte van de andere spelers in dit segment.

“We zijn blij met deze kans om onze investering in LogRhythm uit te breiden, nu het bedrijf zijn wereldwijde groei versnelt”, zegt Jeff Parks, founding partner van Riverwood Capital. “We blijven onder de indruk van LogRhythms vermogen om technische innovatie aan te jagen en tegelijkertijd het klant- en marktbereik tot nieuwe hoogten te brengen. Het bedrijf loopt voorop en breidt zijn marktleiderschap verder uit in de snelgroeiende markt voor security intelligence en analytics, zoals onlangs ook is erkend door sectoranalisten.”

“We zetten de relatie met onze bestaande investeerders graag voort en hebben daarnaast in een nieuwe ronde – die al overtekend is – ruimte voor verschillende nieuwe investeerders die ons kunnen helpen bij onze voortdurende internationale uitbreiding”, zegt Andy Grolnick, President en CEO van LogRhythm. “We bevinden ons in de vroege fase van een fundamentele marktverschuiving. Organisaties over de gehele wereld beginnen te merken dat geavanceerde mogelijkheden voor detectie en reactie de kern moeten zijn van hun cybersecuritystrategieën. Budgetten voor IT-security gaan ook steeds meer deze kant op, in plaats van een focus op traditionele preventie. Dat we het voorkeursplatform worden voor het ondersteunen van de volgende generatie security operation centers van klanten, biedt voor ons een enorme kans.”

###

Over LogRhythm
LogRhythm, marktleider in Security Intelligence en Analytics, helpt organisaties wereldwijd om schadelijke cyberbedreigingen snel op te sporen en op te lossen. Het bekroonde platform van het bedrijf brengt next-generation SIEMlogmanagement, netwerk- en endpoint-monitoring en forensisch onderzoek, en Security Analytics samen in één userinterface. LogRhythm beschermt klanten tegen de risico’s van cyberbedreigingen en biedt daarnaast innovatieve compliance-automatisering en
-ondersteuning, en diepgaand inzicht in de IT-omgeving.

LogRhythm wordt voortdurend erkend door experts van derde partijen. Zo kreeg de securityspecialist de titel ‘Champion’ in het verslag van Info-Tech Research Group’s 2014-15 SIEM Vendor Landscape, kreeg het de ‘Best of 2014’-award voor SIEM van SANS Institute, en ontving het in april 2015 de Trust Award voor ‘Best SIEM Solution’ van SC Magazine. Daarnaast won het bedrijf de Frost & Sullivan’s 2015 Global Security Information and Event Management (SIEM) Enabling Technology Leadership Award. Vanuit zijn hoofdkantoor in Boulder, Colorado (VS), stuurt LogRhythm activiteiten aan in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

CONTACTINFORMATIE

LVTPR
Michael Ros / Kirsten Meij
+31 (0)30 656 50 70
Logrhythm@lvtpr.nl
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van LogRhythm  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1364 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
LogRhythm contact  

Logo LogRhythm

  1-866-384-0713
  info@logrhythm.com
  logrhythm.com
LogRhythm sociaal  


LogRhythm tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Pure Storage
Logo Greenhouse Datacenters
Logo BIT
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo commercetools
Logo Toshiba
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88454 persberichten
- 5694 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8073 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl