www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (5 jaar en 23 dagen geleden)
Bedrijf:

Acer kondigt nieuwe producten aan tijdens IFA 2016 in BerlijnBerlijn, 31 Augustus 2016 – Acer kondigt vandaag tijdens de IFA persconferentie in Berlijn de producten aan van onder andere de Swift series, de Spin series, de Liquid Z6 series, de Predator series, de Chromebook R 13 en Revo Base.

Zie hieronder een korte samenvatting van de persberichten van de nieuw geintroduceerde producten. Door te klikken op de hyperlinks zijn de volledige persberichten van elke van de producten te lezen. 

Acers nieuwe Swift 7 is trendy en stijlvol
’s Werelds eerste laptop die dunner is dan 1 cm.
De Swift 7 is slechts 9,98 mm dik en weegt slechts 1,1 kg, waardoor het 's werelds dunste notebook is. Modellen in de Swift 5 en Swift 3 serie hebben premium functies, zoals een metalen chassis, 7e generatie Intel® Core™ processoren, solid state drives, USB 3.1 type-C-poorten, vingerafdrukscanners en nog veel meer. Van 's werelds dunste notebook, de zwart-gouden Swift 7, tot de budgetvriendelijke Swift 1. Acers nieuwe ultradunne notebooks bieden zowel elegante als praktische oplossingen voor iedereen. 
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Acers nieuwe Spin 7 is veelzijdig en gemakkelijk mee te nemen
Van studenten tot werkende professionals; Acers nieuwe convertible notebooks uit de Spin serie zijn ideaal voor werk en ontspanning.
Met een 14 inch beeldscherm in een 13 inch chassis is de aluminium behuizing van de Spin 7 slechts 10,98 mm dik en weegt deze slechts 1,2 kg, waardoor het 's werelds dunste convertible notebook is. De kleine en compacte Spin 5 heeft een 13,3 inch beeldscherm en kan worden gebruikt met een optionele Acer Active Pen en Windows Ink. De Spin 3 is voorzien van een 15,6 inch beeldscherm, heeft een ergonomisch backlit toetsenbord en ondersteunt dual-storage, waardoor het een krachtige notebook is voor werk of ontspanning. De Acer Spin 1 serie is voorzien van 13,3 inch of 11,6 inch beeldschermen en is ideaal voor studenten of als tweede computer.
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Intuïtieve en compacte Android smartphones 
De nieuwe Liquid Z6 en Liquid Z6 Plus maken het mogelijk om zowel persoonlijke als professionele taken onderweg te voltooien.
Acer introduceert vandaag 2 stijlvolle maar toch compacte en betaalbare Android smartphones die een perfecte balans bieden tussen het persoonlijke en zakelijke leven; voor connectiviteit thuis, op kantoor of onderweg. De nieuwe Liquid Z6 serie biedt een hoogwaardige entertainment ervaring met high-definition IPS-panelen en elegante displays van 2.5D curved glas.
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

's Werelds eerste gaming notebook met curved LCD en gaming moni-toren met eye-tracking
Deze gedurfde gaming notebook en nieuwe eye-tracking monito-ren behoren tot de Predator serie
Acers nieuwe Predator 21 X is 's werelds eerste notebook met curved LCD en is voorzien van de geavanceerde eye-tracking technologie voor een overweldigende gebruikservaring. De Predator 21 X is voorzien van de nieuwste 7e generatie Intel® Core™ processoren, 5 koel-ventilatoren en dual NVIDIA® GeForce® GTX 1080 GPU's in SLI voor ongeëvenaarde grafische prestaties. Acer kondigt ook nieuwe gaming monitoren aan die als eerste ter wereld gebruikmaken van eye-tracking technologie, zodat gebruikers hun game-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. De Acer Predator 15 en 17 notebook series zijn uitgerust met de nieuwste GPU's met de NVI-DIA Pascal™ architectuur, zodat ze klaar zijn voor Virtual Reality (VR)
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

's Werelds eerste convertible Chromebook met 13 inch scherm
De nieuwe Acer Chromebook R 13 met 13,3 inch touchscreen biedt een grote flexibiliteit. Dankzij het innovatieve ontwerp met 360-graden scharnieren kan de gebruiker kiezen uit vier veelzijdige gebruiksmodi voor werk en ontspanning. Geplande ondersteuning voor Android-apps via Google Play™ Store. Batterijduur tot 12 uur.
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

De Revo Base mini-pc 
Nieuwste lid van de bekroonde Revo-familie biedt verrassend krachtige prestaties in een ruimtebesparende uitvoering. Stijlvolle, ruimtebesparende mini-pc die perfect is als hub voor home-entertainment en content. De Revo Base biedt ondersteuning tot aan de Intel® Core™ i7-processoren en maximaal 8 GB aan DDR3L-systeemgeheugen om intensieve taken gemakkelijk uit te voeren, zoals het decoderen van geavanceerde multimedia-content. De Revo Base ondersteunt tot twee monitoren, biedt een supersnelle WiFi-connectiviteit en is een perfecte multimedia-hub.
Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging of leverancier via www.acer.com. De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid verschillen per regio. Bezoek acer.com/nextatacer voor meer informatie over next@acer. Kijk hier voor meer beeld. 

###

Over Acer
Acer, opgericht in 1976, is een hardware + software + services bedrijf dat zich heeft toegelegd op onderzoek, design, marketing, sales en support van innovatieve producten om het dagelijks leven van mensen te verbeteren. Het productaanbod van Acer bestaat uit pc's, beeldschermen, projectoren, servers, tablets, smartphones en wearables. Daarnaast ontwikkelt Acer cloudoplossingen om dingen te koppelen in het Internet of Things. Acer viert in 2016 haar 40ste verjaardag en is een van 's werelds top 5 pc-bedrijven. Er werken wereldwijd 7.000 mensen en Acer is actief in meer dan 160 landen. Kijk voor meer informatie op www.acer.com.

Mediacontact

Acer Benelux
Anniek van Doorenmalen
Tel: +31(0)736459664
E-mail: anniek.van.doorenmalen@acer.com

Sterre Swank
Tel: +31(0)736459667
E-mail: sterre.swank@acer.com

Pride PR
Nikki Hendriks
Tel: +31 71 568 0028
E-mail: acer@pridepr.nl

© 2016 Acer Inc. Alle rechten voorbehouden. Acer en het Acer-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acer Inc. Andere handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en/of servicemerken, al dan niet aangegeven, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving of verplichting worden gewijzigd en zijn mogelijk niet via alle verkoopkanalen beschikbaar. Vermelde prijzen zijn door de fabrikant vastgestelde adviesprijzen en kunnen per locatie verschillen. Waar van toepassing verkoopbelasting extra.
Tags  
Laatste van Acer  
Acer kondigt gaminglaptops Predator Triton 300, Predator Helios 300 en Nitro 5 aan met nieuwe 11e generatie mobiele processoren uit Intel Core H-serie

Acer’s ConceptD Line for Creators Earns Good Design Awards

Acer introduceert een nieuwe serie krachtige Veriton K-werkstations
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie

Demissionair kabinet doet mooie beloften, maar juiste randvoorwaarden ontbreken

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Rockwell Automation en Ansys gaan samenwerken om industriële processen te optimaliseren

‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Daily Logistics Group (DLG) selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 23 dagen
Acer contact  

Logo Acer

Acer sociaal  


Acer tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl