www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 88 dagen geleden)
Bedrijf:

Xillio en OPEN.satisfaction lanceren Alfresco connector

Snelle en eenvoudige import en export van content en data

Hilversum/Amersfoort, 31 augustus 2016 – Xillio, leverancier van het Content ETL Platform, en OPEN.satisfaction, leverancier van ECM oplossingen, lanceren op woensdag 7 september een connector voor het ECM-systeem van Alfresco. De connector biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig content (bv. documenten, users, comments, tags) uit Alfresco te exporteren, of te importeren in Alfresco. Deze nieuwe connector wordt ingezet bij integratie van Alfresco met andere content bronnen en migraties van en naar Alfresco.

Net als alle andere connectoren is de nieuwe Alfresco connector ontwikkeld op basis van Xillio’s Content ETL Platform en Alfresco web scripts. Deze web scripts bieden een RESTful API om content toe te voegen en op te halen uit de contentbron. De Alfresco connector wordt als plug-in op Xillio’s Content ETL Platform aangeboden en kan zeer eenvoudig geconfigureerd worden. Daardoor is het geschikt voor verschillende Alfresco configuraties met diverse datamodellen. Door ondersteuning van multi-server en multi-threaded processing, werkt de connector zeer snel.

“Als specialist in Alfresco migraties bespeuren wij al langere tijd een toenemende vraag naar een eenvoudige en snelle manier om content en data vanuit Alfresco en naar Alfresco te transporteren”, aldus Silvion Moesan, Managing Partner bij OPEN.satisfaction. "Deze koppeling maakt migraties niet alleen sneller, we kunnen data vanuit Alfresco ook analyseren, eventueel ontdubbelen en versies herkennen. Dat resulteert in een sterke verbetering van de kwaliteit van de data.”

Connectors
Rikkert Engels, oprichter en CEO van Xillio, zegt: “Afgelopen maanden investeerden wij veel tijd en capaciteit in de ontwikkeling van export en import connectoren die aansluiten op ons Content ETL Platform. Zo introduceerden wij eerder dit jaar de connector met OpenText, die zeer snelle export en import van documenten van en naar OpenText mogelijk maakt. Voor al onze connectoren geldt dat zij van absolute meerwaarde zijn voor het verkrijgen van toegang tot content uit diverse content bronnen.”

Unified Data Model
Alle door Xillio ontwikkelde connectors zijn ontwikkeld op basis van het Unified Data Model (UDM). Het Unified Data Model wordt door Xillio ‘onder water’ ingezet als tijdelijk uniform datamodel dat ervoor zorgt dat verschillende content bronnen aan elkaar kunnen worden gekoppeld en de content uit die bronnen uitwisselbaar met elkaar is. Verder zorgt het ervoor dat de content bronnen heel gemakkelijk in business applicaties kunnen worden geïntegreerd.

Ronde tafel gesprek
Op woensdag 7 september organiseert Xillio in samenwerking met partner OPEN.satisfaction een gratis ronde tafel gesprek over Alfresco migraties. Hierbij wordt de Alfresco connector gedemonstreerd. Inschrijven voor deze gratis kennissessie kan via https://www.xillio.com/nl/about-us/events

Bekijk de video over de Alfresco connector: https://youtu.be/KNlVUVtbTek?list=PL3gZ-qwFFZdVIczw34sPlQwIn_jEJIcZl---------------------------------------------------------------------------------------------

Over OPEN.satisfaction
OPEN.satisfaction (OS) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in het adviseren, migreren, implementeren en beheren van Enterprise Content Management systemen met als primaire focus: Alfresco, HP Records Manager en Kofax.

Door de kennis van deze systemen kan OPEN.satisfaction over het gehele proces van postintake en digitalisering tot digitaal samenwerken en digitale archivering ondersteunen. Dit stelt OPEN.satisfaction in staat om op basis van de klantbehoefte een juiste klantgerichte oplossing te schetsen en daarop ondersteuning te bieden.

Naast implementatie, migraties, organisatiebegeleiding, licenties en opleidingen levert OPEN.satisfaction ook supportdiensten via een skilled supportdesk met experts die zowel kennis van Kofax, Alfresco en HP Records Manager hebben. Dit vormt de juiste combinatie voor een optimale dienstverlening richting klanten die deze systemen in een keten gebruiken. Meer informatie: www.opensatisfaction.nl.

Over Xillio
Het Content ETL Platform van Xillio biedt een oplossing voor de uitdagingen die organisaties hebben met hun gefragmenteerde content bronnen, waaronder het naleven van wetgeving, realiseren van productiviteitsverbetering en tijdig kunnen reageren op veranderingen in de markt.

Het Content ETL Platform bevat een zeer eenvoudige scriptingtaal (Xill), out-of-the-box connectoren voor de meeste voorkomende contentsystemen (zoals fileshares, SharePoint, OpenText, Documentum, FileNet, Adobe), een Unified Data Model en een aantal modules om de kwaliteit van de content en metadata te verbeteren, zoals deduplicatie en versiebeheer. Het platform geeft organisaties de nodige inzichten in hun informatielandschap, de middelen om het te verbeteren en de mogelijkheid om hun point solutions te integreren.

Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum en een kantoor in Chicago. Meer informatie: www.xillio.com/nl.
Laatste van Xillio  
Xillio benoemd tot Charter Member van Microsoft Content Services Partner Program

Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie

Xillio lanceert cloud-based ontwikkelaars API voor contentintegratie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 88 dagen
Xillio contact  

Logo Xillio

  Rikkert Engels, directeur
  +31 35 6229545
  Rikkert.engels@xillio.nl
  www.xillio.com
Xillio sociaal  


Xillio tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89815 persberichten
- 5833 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9157 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com