www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 28 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

IaaS hosting provider 3W Infra tekent samenwerkingscontract met KINXX PR voor Global PR en Content Marketing

Amsterdam, 30 augustus 2016 - 3W Infra, een snelgroeiende Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting provider die wereldwijd maatwerk levert op het gebied van dedicated server hosting, colocatie, streaming en netwerk infrastructuur, heeft een samenwerkingscontract getekend met het in Utrecht gevestigde PR en Content Marketing bureau KINXX PR. Het bureau zal 3W Infra helpen om het IaaS hosting merk wereldwijd op de kaart te zetten.

3W Infra is in 2014 opgericht en inmiddels heeft het IaaS hosting bedrijf 3.000 dedicated servers in beheer. Deze servers zijn ondergebracht in het datacenter van 3W Infra in Amsterdam Zuidoost.

3W Infra richt zich op het leveren van technisch geavanceerde maatwerk IaaS hosting oplossingen met een hoge schaalbaarheid. Het wereldwijde netwerk van 3W Infra, met momenteel meer dan 160 Gigabit/seconde (Gbps) aan beschikbare bandbreedte en twee keer zoveel netwerkvolume als wat klanten gemiddeld gebruiken, vormt een integraal onderdeel van de schaalbare oplossingen.

“Dat zijn indrukwekkende getallen – 3.000 dedicated servers in 2 jaar tijd met een dergelijk netwerkvolume,” zegt Koen Stegeman, content marketing consultant en eigenaar van KINXX PR. “Achter deze getallen schuilt een prachtig verhaal van enkele veteranen binnen de hosting industrie, zeer succesvolle zakenmensen die een gat in de markt hebben gevonden. Met sterk op maat geleverde IaaS hosting oplossingen speelt 3W Infra in op een bepaalde behoefte in de markt. Dat verhaal willen wij graag vertellen. Wij verwachten dat het merkverhaal van 3W Infra uiteindelijk zal lezen als een goed boek - een echte pageturner.”

KINXX PR levert onder andere de volgende Content Marketing services aan 3W Infra: merk storytelling strategie; productie en wereldwijde distributie van (Engels- en Nederlandstalige) persberichten; social media management; web content; en SEO copywriting.

Content marketing strategie
“3W Infra is opgericht door mensen met een lange geschiedenis binnen de hosting en datacenter industrie,” zegt Murat Bayhan, CEO en oprichter van 3W Infra. “Wij zijn dan ook bekend met de uitgebreide ervaring van KINXX PR binnen deze sector en de wereldwijde content marketing resultaten die zij voor hosting providers en datacenter bedrijven weten te realiseren. Hun professionele aanpak met betrekking het bouwen van een merk en het ondersteunen van een snelgroeiende organisatie, sluit naadloos aan bij onze behoeften.”


De 3.000 dedicated servers van 3W Infra zijn ondergebracht in het datacenter van 3W Infra in Amsterdam Zuidoost

Schaalbaarheid is een kernelement binnen de business strategie van 3W Infra. Dit is onder andere terug te vinden in het wereldwijde netwerk van 3W Infra met hoge bandbreedtecapaciteit (160 Gbps). Doordat 3W Infra’s bandbreedtecapaciteit in het netwerk twee keer zo groot is als het gemiddelde bandbreedtegebruik van klanten, is 3W Infra in staat om piekbelasting in het netwerk op te vangen – ook voor enkele van de grootste streaming providers ter wereld. Het multi-carrier netwerk van 3W Infra maakt gebruik van transit verkeer. Het netwerkdesign is gericht op het realiseren van snelheid, redundantie, betrouwbaarheid, en lage latency.

Maatwerk is eveneens een fundamenteel element binnen de business strategie van 3W Infra. Het feit dat klanten volledig vrij zijn in het kiezen van hun eigen hardware merken, kan als illustratief worden gezien voor de uitgebreide maatwerkopties die klanten bij 3W Infra hebben.

“Onze pure-play IaaS propositie met vele maatwerkopties, zoiets hebben we elders in de markt nog niet teruggezien,” zegt Bayhan. “Cloud providers, system integrators, hosting providers, broadcasting bedrijven, managed services providers en enterprises krijgen van ons de verzekering dat al hun IaaS hosting wensen worden ingevuld. Dit zal ongetwijfeld een rol spelen bij het innemen van een unieke marktpositie en het succes dat wij in zo’n korte tijd hebben weten te realiseren. KINXX PR gaat ons nu helpen bij het vergroten van awareness door ons merkverhaal te vertellen en dit wereldwijd te delen met media en potentiële klanten.”

-----------------

Over 3W Infra
3W Infra is een Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting provider die in 2014 is opgericht door enkele veteranen binnen de internet en hosting industrie. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en richt zich op het leveren van IaaS in zijn puurste vorm. 3W Infra’s enterprise level hosting oplossingen met een schaalbaar en kostenefficiënt design, worden op maat ontwikkeld en nauw afgestemd op individuele behoeften. Klanten kunnen bij 3W Infra terecht voor onder andere dedicated servers, colocatie, IP transit, en high-level klantensupport met remote hands.

3W Infra is een snelgroeiende onderneming die zich richt op duurzame groei. Het bedrijf heeft reeds 3.000 dedicated servers in beheer, terwijl het wereldwijde netwerk van 3W Infra momenteel meer dan 160 Gigabit/seconde (Gbps) aan beschikbare bandbreedte biedt. 3W Infra mag onder andere enkele van de grootste internet, broadcasting en cloud services providers tot zijn vaste klantenkring rekenen.

Voor meer informatie over 3W Infra, ga naar www.3winfra.com.

-----------------

Over KINXX PR

KINXX PR is een PR bureau dat zich sinds 2004 richt op het leveren van Public Relations (PR) en Content Marketing services aan organisaties met technologie-georiënteerde producten en diensten. Hoewel het klantenbestand van KINXX PR binnen de IT sector breed is, is het bureau gespecialiseerd in het leveren van PR en Content Marketing services aan bedrijven binnen de cloud, hosting en datacenter industrie.

KINXX PR is als Content Marketing specialist gevestigd in Utrecht. Het bureau helpt zowel enterprises als MKB organisaties met het creëren van professionele content voor een variëteit aan communicatiekanalen. Persberichten vormen daarbij een belangrijk ingrediënt voor het ontwikkelen van een merkverhaal en het ondersteunen van sales en business development targets. Andere services die KINXX PR levert, zijn onder andere Engels- en Nederlandstalige (SEO) copywriting voor: klantreferentieverhalen, web content, advertorials, opinieartikelen, sales leaflets, social media, klantmailingen, et cetera.

Voor meer informatie over KINXX PR, ga naar www.kinxx.nl.

-----------------

Media contacts

3W Infra
pr@3winfra.com
+31 20 894 33 44

KINXX PR
Koen Stegeman
koen@kinxx.nl
+31 6 30491407
Laatste van 3W Infra  
3W Infra breidt reseller hosting opties uit met ‘Bring-Your-Own-Drive’ Dedicated Servers

3W INFRA tekent strategisch netwerk management & support contract met A2B Internet voor 3W Infra Global Network

3W Infra breidt netwerk in Amsterdam uit en verbindt globaal netwerk met Asteroid IXP
Intus levert geavanceerde planning- en roostertool aan Luchtverkeersleiding Nederland

Qualys biedt uitgebreide Inventory Sync met ServiceNow Service Graph CMDB als onderdeel van het nieuwe Service Graph Connector Program

Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren

Emerce trekt nieuw kapitaal aan, aandeelhouder Axivate stapt uit

BlueJeans en Microsoft bereiden zich voor op terugkeer naar het kantoor met cloud-video-interoperabiliteit

Webfleet Solutions wint Telematik Award 2020

Nederlandse online consumentenbestedingen stijgen in Q2 met 12% naar € 6,36 miljard
SoftApp breid het selfservice portaal van de cloud service The Voice of O365 uit met een ‘market place’ en ‘call detailed record’ (CDR) module

ChargePoint maakt beursgang bekend en breidt elektrisch oplaadnetwerk verder uit over Noord-Amerika en Europa

Sharp tekent Partnershipovereenkomst met Stichting Landschap Erfgoed Utrecht

HPE voltooit overname SD-WAN-leider Silver Peak

Poly benoemt Dave Shull tot President en Chief Executive Officer

Connected Conservation Foundation van start

Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie

NewEdge best verbonden netwerk voor cloud-native data-security

Red Hat maakt data zichtbaar en beschikbaar in hybrid cloud omgeving

VodafoneZiggo introduceert nieuwe CSR-strategie voor 2025: People Planet Progress

Covid-19 juist geen reden tot verhoging premie bij arbeidsongeschiktheid van de ICT'er

BlackBerry AtHoc Public Safety editie stelt lokale overheden en universiteiten in staat veilig en rechtstreeks te communiceren

Marjolein van de Veerdonk benoemd tot Algemeen Directeur WerkTalent Groep

Sana introduceert het eerste ERP-geïntegreerde, headless-ready B2B e-commerce platform

DLM Finance ontwikkelt 'Trade Manager'-app om investeren in opkomende economieën gemakkelijker te maken

iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 28 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
3W Infra contact  

Logo 3W Infra

3W Infra sociaal  


3W Infra tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Logo Auth0
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89334 persberichten
- 5799 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8766 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl