Datum: (684 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Dimension Data op lijst met tien snelst groeiende consulting serviceproviders van 2014-2015Barneveld, 30 augustus 2016 – Dimension Data, de wereldwijde leverancier van IT-diensten en -oplossingen, is door Gartner, Inc. in de top tien geplaatst van de snelst groeiende consulting serviceproviders van 2014-2015. Het rapport, in mei 2016 door het leidend IT-onderzoeks- en adviesbedrijf gepubliceerd, is geschreven door Jacqueline Heng, Dean Blackmore en Julie Short.

De lijst met internationale consulting providers is gebaseerd op de “jaarlijkse groeiratio van inkomsten in 2014 en 2015 (met een limiet van negentien miljoen euro om uitschieters te voorkomen).”

De belangrijkste bevindingen uit het rapport:
  • Bedrijven die digital business-advies geven moeten klanten helpen hun aangeschafte diensten op duidelijke wijze aan de algemene zakelijke groei van een bedrijf te koppelen.
  • Consulting providers kunnen hun marktaandeel vergroten met consulting services, zoals risicomanagement, security, privacy, digitale- en Internet of Things-services.

“Dimension Data heeft flink geïnvesteerd in zijn consulting-dienstverlening, zowel op het gebied van organische als niet-organische groei,” zegt Bill Padfield, Group Executive, Services – Dimension Data. “Erkend worden als een van de tien snelst groeiende consulting providers bewijst voor ons dat onze strategie goed uitpakt.”

Gartner onderschrijft op geen enkele wijze de aanbieders, producten of services die in onderzoekpublicaties worden vermeld. Gartner adviseert technologie-gebruikers niet om enkel de aanbieders met de hoogste kwalificaties of andere designaties te selecteren. De onderzoekpublicaties van Gartner bevatten de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie en dienen niet te worden opgevat als algemeen feit. Gartner doet afstand van alle uitdrukkelijke en impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek, waaronder garanties van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een specifiek doel.

Over Dimension Data
Dimension Data maakt gebruik van de kracht van technologie om organisaties te helpen grootse dingen te bereiken in dit digitale tijdperk. Als lid van de NTT Group accelereert het bedrijf de ambities van zijn klanten met digital infrastructures, de hybrid cloud, workspaces for tomorrow en cybersecurity. Met een omzet van 7,5 miljard dollar en kantoren in 58 landen en 31.000 medewerkers levert Dimension Data diensten daar waar zijn klanten gevestigd zijn, in elk stadium van hun technology journey. Dimension Data is trots op zijn rol als Official Technology Partner of Amaury Sport Organisation, organisator van de Tour de France en naamgevend partner van het wielrenteam Team Dimension Data voor Qhubeka. Ga naar www.dimensiondata.com/nl.