www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2494 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1312 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

ON2IT onderscheiden met drie Partner Awards van Palo Alto Networks

Waardenburg, 29  augustus 2016 – Beveiligingsexpert ON2IT is wederom en voor het tweede jaar op rij door Palo Alto Networks onderscheiden met dit keer drie awards. De Amerikaanse leverancier van hoogwaardige beveiligingsoplossingen riep ON2IT uit tot Benelux Partner of the Year 2016, EMEA TRAPS Partner of the Year en EMEA Q3FY16 TRAPS Partner van het kwartaal. Dat gebeurde tijdens de interne saleskick-off van Palo Alto Networks bij de start van het nieuwe boekjaar 2017.

ON2IT ontvangt de awards vanwege zijn innovatieve aanpak voor wat betreft de inzet van het Palo Alto Networks-portfolio, zijn focus en toewijding, en de managed services die het bedrijf ontwikkelde rond het portfolio. 

Daarnaast heeft ON2IT uitstekende commerciële resultaten geboekt en stond het aan de basis van de Benelux-lancering van Palo Alto Networks TRAPS, een nieuwe-generatie oplossing voor endpoint-protectie.

ON2IT is Palo Alto Networks-partner vanaf 2008 en heeft de hoogste status van Diamond partner. Daarnaast is ON2IT sinds 2009 een erkend Authorized Support Center en Authorized Training Center.

“Dit is een fantastische bekroning op ons werk”, zegt Marcel van Eemeren, CEO van ON2IT. “Wij hebben ons in de loop van de jaren ontwikkeld als de partner van Palo Alto Networks. Daar zijn we trots op. Een belangrijke reden voor groei is, dat we innovatief zijn. Dat zit in ons DNA. Wij hebben de sterke drive om IT-security maximaal uit te voeren. Daarbij biedt TRAPS als nieuwe-generatie oplossing voor endpoint-protectie optimale bescherming tegen ransomware. Wij blijven ons focussen op het bieden van hoogwaardige security aan onze klanten en op een nauwe samenwerking met Palo Alto Networks.”

“Onze jarenlange samenwerking met ON2IT draait om 3 kernpunten: innovatie, hoogwaardige diensten en focus op het succes van onze klanten,” zegt René Bonvanie, EVP en CMO bij Palo Alto Networks. “Marcel en het ON2IT team hebben hun 3 onderscheidingen dubbel en dwars verdiend.”

Event: Bright & Cloudy op 22 september 2016
ON2IT B.V. organiseert op 22 september 2016 de vierde editie van Bright & Cloudy. Tijdens het visie-event krijgen bezoekers in één dag een complete snapshot van alle relevante ontwikkelingen in de snel veranderende wereld van wetgeving, threat en cloud. Toonaangevende analisten en topmensen van de grootste en snelst groeiende IT-ondernemingen in de Verenigde Staten delen hun visie. Een event dat IT-securityprofessionals niet mogen missen. 

Digitalisering en IT-securitytransformatie  
Tijdens Bright & Cloudy nemen gastsprekers als Barry Russell (Amazon), John Kindervag (Forrester Research), Kevin Poulsen (tophacker en auteur Kingpin), Domenic Delfino (VMware) en Danelle Au (Safebreach) de deelnemers mee in een snel veranderende wereld die vraagt om één kennis- en serviceplatform met daarbovenop apps die risico en impact zoveel mogelijk verkleinen. Deze apps zijn vormfactors van securityoplossingen voor endpoints, netwerken, datacenters en de verschillende clouds. Meer informatie en registratie op www.BrightandCloudy.nl.

# # #

Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks loopt voorop in een nieuw tijdperk van cybersecurity door duizenden bedrijven, overheden en serviceproviders bescherming te bieden tegen cyberaanvallen. In tegenstelling tot bestaande deelproducten zorgt het nieuwe-generatie securityplatform van Palo Alto Networks voor het op een veilige manier uitvoeren van bedrijfsprocessen, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt voor essentiële factoren van hedendaagse dynamische computeromgevingen: applicaties, eindgebruikers en content. Meer informatie is te vinden op www.paloaltonetworks.com.

Over ON2IT
ON2IT is een gecertificeerde cybersecurityspecialist die organisaties helpt bij het slimmer beveiligen van hun endpoints, IT-infrastructuur, datacenter en clouds. ON2IT biedt specifieke IT-security die aansluit op het inperken van risico en impact van iedere organisatie. In de strijd tegen cybercrime werkt het bedrijf samen met toonaangevende securitypartners en blijft het continu innoveren.

ON2IT is ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerd.Meer informatie is te vinden op https://on2it.net/.

Mediacontact:  
ON2IT B.V.  
Femke Ververs

Marketing & Communicatie Manager  
T: 088-2266200 
E: femke.ververs@ON2IT.net
W: www.ON2IT.net / www.brightandcloudy.nl
Tags  
Laatste van ON2IT  
ON2IT opent kantoor in Verenigde Staten en benoemt Kristie Bell (ex-IBM) tot CEO

ON2IT annonceert nieuwe Zero Trust SOC app voor het Palo Alto Networks Application Framework

ON2IT wint Global Partner Award van Palo Alto Networks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1312 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
ON2IT contact  

Logo ON2IT

  +31 88 22 66 200
  info@on2it.net
  on2it.net
ON2IT sociaal  


ON2IT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88055 persberichten
- 5639 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7703 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau