www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2494 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1312 dagen geleden)
Bedrijf:

Lustrous Law implementeert als eerste notariskantoor iManage Work binnen de juridische werkplek van Xinno

Notariskantoor stroomlijnt documenten en e-mails binnen Document Management Systeem

Amsterdam, 29 augustus 2016 -- Lustrous Law, een in Amsterdam gevestigd notariskantoor dat zich bezighoudt met (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht, heeft het door Xinno gehoste iManage Work geïmplementeerd. Daarmee is Lustrous Law het eerste notariskantoor dat die toepassing in gebruik heeft genomen, die tot nu toe vooral op grote(re) advocatenkantoren gericht was. Met de inzet van iManage Work houden kantoren grip op al hun documenten en e-mails in één digitaal dossier en kan veilig op een standaard manier worden samengewerkt.

In Nederland werkt al meer dan de helft van de Top 50 kantoren met iManage Work. Het biedt zeer krachtige mogelijkheden om de dossier- en documenthuishouding op een eenduidige en consistente wijze op orde te brengen. Daarnaast is het makkelijker om dossiers en documenten voor de hele organisatie (of delen daarvan) toegankelijk te maken en te bewaren. Voor een kleiner kantoor als Lustrous Law is een Document Management Systeem (DMS) normaal gesproken echter een grote investering.

“De notariële praktijk genereert een enorme stroom documenten, veel meer nog dan de advocatuur”, zegt Henk ten Voorde, notaris en partner bij Lustrous Law. “Tot voor kort was het voor ons onmogelijk om e-mails op te slaan bij de stukken in het dossier en het verloop van de zaak - inclusief de input van cliënten en andere adviseurs - voor anderen binnen het kantoor inzichtelijk te maken. Via Xinno hebben wij met iManage Work een bewezen DMS oplossing waarmee dat wel mogelijk is en die ook goed aansluit op ons kleine kantoor. Dit DMS is volledig geïntegreerd met Microsoft Office - met name Outlook en Word - en daardoor laagdrempelig in gebruik. Omdat van documenten metadata worden opgeslagen en omdat documenten een nummer krijgen, zijn ze makkelijker terug te vinden. Voor de implementatie van iManage Work hebben we ons eigen werkproces nauwelijks hoeven aanpassen. Maar het werk gaat wel makkelijker en sneller, doordat complexe zaken en de bijbehorende grote hoeveelheden documenten nu zeer goed via het DMS zijn te beheren.”


Welke metadata in iManage Work worden opgeslagen is een keuze. Daarvoor biedt het systeem alle vrijheid. Lustrous Law heeft er bewust voor gekozen niet al te veel metadata op te slaan omdat iManage Work het vrij gemakkelijk maakt ‘full tekst’ te zoeken. “Het is uiteraard toch even wennen en het vraagt discipline om de e-mails in de juiste dossiers/mappen te plaatsen, maar het systeem helpt je hierbij door gerichte suggesties te doen. Ook de bestaande en reeds gearchiveerde dossiers zijn opgenomen in iManage Work. Daardoor kunnen we ook oudere documenten snel terugvinden.”

Lustrous Law levert volgens Ten Voorde ondernemingsrecht op hoog niveau. “We hebben een duidelijke en goede plek verworven in de markt, met een goed netwerk in binnen- en buitenland. We werken zowel qua bezetting als inzet snel, met korte lijnen en kosten-efficiënt, zonder hoge overheadkosten, wat terugkomt in onze tarieven. De implementatie van iManage Work helpt ons dat nog beter te doen. Dat is dus ook belangrijk voor onze relaties.”

Michiel van Delden, directeur van Xinno: “Doordat we iManage Work nu als gehoste applicatie tegen een vast bedrag per maand per gebruiker ook beschikbaar hebben voor notariskantoren - zoals niche-kantoor Lustrous Law - kunnen we de juridische werkplek voor elke omgeving aanbieden. Zowel voor de advocatuur als het notariaat is de omvang van het kantoor niet meer bepalend. Ook de uitwisseling van documenten wordt daardoor in de breedte eenvoudiger. iManage Work is bij Lustrous Law binnen een tijdsbestek van zes weken geïmplementeerd en het is goed om te constateren dat dit project zo succesvol blijkt in de praktijk.”

Over Lustrous Law
Lustrous Law is een volledig onafhankelijk notariskantoor gevestigd in Amsterdam in het WTC, dat zich heeft gespecialiseerd in het (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht. De partners en medewerkers zijn allen afkomstig van gerenommeerde advocaten- en notariskantoren en hebben ruime ervaring met de advisering omtrent alle facetten van het (internationale) ondernemingsrecht.
Meer info: www.lustrouslaw.com

Over Xinno
Xinno adviseert en levert ICT-oplossingen voor de advocatuur, het notariaat en zakelijke dienstverleners. Door de ruime ervaring met ICT-oplossingen bij middelgrote en grote advocatenkantoren beschikken de professionals van Xinno over de unieke combinatie van de kennis van branchespecifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve ICT-oplossingen voor de juridische dienstverleners. Xinno is daarmee als geen ander in staat producten, diensten en ideeën optimaal af te stemmen op de behoefte van de juridische professional.
Meer info: www.xinno.nl

Voor redactionele informatie: 
Influx PR - Jakob Brons - E: xinno@influx-pr.com, tel.: 055 366 3034
Laatste van Xinno  
Veilig berichten versturen nu ook beschikbaar voor de Nederlandse advocatuur

BVD Advocaten kiest voor de cloud oplossing van Xinno 

XINNO is per direct ‘’Premium Reseller’’ van DocsCorp in Nederland
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1312 dagen
Xinno contact  

Logo Xinno

  020 – 242 0800
  sales@xinno.nl
  www.xinno.nl
Xinno sociaal  


Xinno tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88055 persberichten
- 5639 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7703 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau