www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.com
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1207 dagen geleden)
Bedrijf:

Software van Nutanix loopt nu ook op Cisco UCS

Hoofddorp, 18 augustus 2016 – De Enterprise Cloud Platform software van Nutanix is vanaf nu ook te gebruiken met Cisco UCS (Unified Computing System) servers. Klanten van Cisco krijgen hiermee toegang tot de oplossingen van de marktleider op het gebied van hyperconvergence en kunnen zo de voordelen van de publieke cloud combineren met de veiligheid en beheersbaarheid van een eigen datacenterinfrastructuur. Nutanix is nu beschikbaar bij drie van de vier marktleiders op het gebied van x86 servers.

De ontwikkeling komt voort uit de nadrukkelijke behoefte van Cisco-klanten. Om er zeker van te zijn dat belangrijke bedrijfsapplicaties ook op grote schaal kunnen worden uitgevoerd is er eerst uitgebreid getest op meerdere Cisco UCS rack-mount servers. Nu de werking is bewezen kunnen UCS-gebruikers gebruik maken van de Nutanix Enterprise Cloud mogelijkheden, waaronder ondersteuning van diverse hypervisors, geavanceerde data-optimalisatie, schaalbare storage services, one-click software upgrades en nog veel meer. Het Nutanix supportteam is gedurende de volledige IT levenscyclus beschikbaar voor ondersteuning.

Klanten van Cisco en Nutanix kunnen hun investering in netwerktechnologie van Cisco gebruiken om een software defined netwerk en datacenter op te zetten. Nutanix ondersteunt daarbij ook ACI (Application Centric Infrastructure) door de hypervisor in een infrastructuurstack van bewezen oplossingen met gevalideerde interoperabiliteit aan te bieden. Datacentermanagers kunnen het Nutanix enterprise cloudplatform zonder zorgen inzetten voor hun bestaande UCS deployments, zonder dat ze daarbij hun netwerkarchitectuur of beheer aan moeten passen.

 “Dat Nutanix software nu op Cisco UCS draait is een volgende stap voorwaarts voor ons en onze klanten. De bouw van een schaalbare en gebruiksvriendelijke Enterprise Cloud die van IT een strategisch voordeel maakt ligt nu ook binnen het bereik van bedrijven met een sterke focus op Cisco,” aldus Patrick van de Werken, Senior Regional Director Northern Europe bij Nutanix.

“Cisco is een van de marktleiders op het gebied van enterprise datacenters,” stelt Dheeraj Pandey, oprichter en CEO van Nutanix. “Vele toonaangevende, internationale bedrijven maken gebruik van hun diensten om bedrijfstransformaties te verwezenlijken. Dankzij de wijdverbreide adoptie van Cisco in het bedrijfsleven was er in de markt veel behoefte aan het ontsluiten van Nutanixsoftware voor het Cisco USC platform. We zijn heel blij dat de Cisco-gebruikers nu van onze diensten gebruik kunnen maken.”

“Silo’s op het gebied van storage-, compute- en virtualisatie kunnen de flexibiliteit en slagkracht van een organisatie behoorlijk remmen,” zegt Steve Dowling, vice president Infrastructure Strategy bij Sirius Computer Solutions. “De combinatie van de applicatie flexibiliteit van Nutanix cloudsoftware en Cisco UCS is ideaal voor platformen die behoefte hebben aan schaalbaarheid en implementatiesnelheid.”

Het Nutanix enterprise cloud platform voor Cisco UCS servers is vanaf vandaag beschikbaar via partners van Cisco en Nutanix.

##

Over Nutanix
Nutanix maakt infrastructuur onzichtbaar, zodat IT volledig kan worden ingezet voor applicaties en services die de bedrijfsvoering ondersteunen. Het Nutanix enterprise cloud platform zet web-scale engineering en consumer-grade design in om berekeningen, virtualisatie en opslag in één softwaregedreven oplossing met geavanceerde machine intelligence onder te brengen. Dit levert voorspelbare prestaties op, evenals cloud-achtige infrastructure consumption, verhoogde veiligheid en een naadloze toepassingsmobiliteit voor een breed spectrum aan bedrijfsapplicaties.

Meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Bram Semeijn
020 205 04 48
Bram@lubbersdejong.nl

Nutanix
Patrick van de Werken
Senior Regional Director Northern Europe
06 5346 2342
pvdw@nutanix.com

Dit persbericht kunt u ook online vinden op de website van Lubbers De Jong
Tags bij dit bericht  
Eerder van Nutanix  
28 nov 2018 Nutanix introduceert Xi Cloud Services voor het moderne multicloud-tijdperk

10 mei 2018 Nutanix Beam geeft bedrijven controle over de cloud

10 mei 2018 Nutanix introduceert database-services met Era
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1207 dagen
Nutanix contact  

Logo Nutanix

  +31 23 8080243
  info@nutanix.com
  www.nutanix.com
Nutanix sociaal  


Nutanix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau