www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1132 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Gigaset pro Maxwell Basic en Maxwell 3 gecertificeerd op Kwebbl-hosted PBX-platform

Arnhem, 18 augustus, 2016 – Kwebbl, een van de snelst groeiende Smart Cloud Communications-platformen van Europa, heeft de Maxwell Basic- en Maxwell 3-desktoptelefoons van Gigaset pro gecertificeerd. Hiermee is het complete productportfolio van Gigaset pro, leverancier van innovatieve unified communications-oplossingen voor bedrijven, aangesloten op het hosted PBX-platform van Kwebbl. Zo verkopen resellers nog eenvoudiger een complete end-to-end-communicatieoplossing inclusief basisstations en bureautelefoons, en kunnen zij vertrouwen op Duitse kwaliteit. 

Kwebbl is de eerste partner van Gigaset pro, die volledige ondersteuning biedt van het Gigaset pro-portfolio. De samenwerking tussen de platformprovider en Gigaset pro biedt belangrijke voordelen voor resellers, waaronder de mogelijkheden voor auto provisioning en de garantie van gecertificeerde producten.

Kwebbl profiteert van het grote afzetgebied van Gigaset pro’s zakelijke-communicatieoplossingen, onder andere in het mkb. Ivo de Vries, CCO van Kwebbl: “Deze certificering en ons partnerschap met Gigaset pro betekenen een samenwerking van techniek, sales en marketing. Door middel van auto provisioning kunnen honderden Europese resellers en duizenden eindgebruikers nu makkelijk een Gigaset pro-toestel aansluiten op ons hosted PBX-platform. Dat betekent voor beide partijen een flinke tijdsbesparing tijdens de installatie.”

Gerard van der Roest, salesmanager van Gigaset pro Benelux: “Dankzij de certificering van ons complete portfolio kunnen wij nu meeliften op de groei van Kwebbl en zelf uitbreiden naar nog meer landen. Zo bedienen we honderden extra resellers en indirect duizenden eindklanten. Bovendien vraagt de zakelijke markt steeds meer om cloudoplossingen. Dankzij de Kwebbl-certificering kan Gigaset pro met zijn producten inspelen op deze behoeften.”

###

Over Kwebbl Smart Cloud Communications
Kwebbl is in 2013 opgericht en maakt deel uit van de Digifoon Group. Het bedrijf heeft kantoren in Amsterdam, Zwitserland, Duitsland en Oekraïne. In Oekraïne heeft het eigen ontwikkelteam een volledig nieuw cloudcommunicatieplatform gebouwd. Met gebruikmaking van de nieuwste internet- en cloudtechnologieën heeft het team een schaalbaar en veilig systeem met een sterke focus op de gebruikerservaring gebouwd. Door dit gespecialiseerde in-house development team gecombineerd met een eigen platform wat geheel GEO-redundant via verschillende Europese datacenters opereert, waarborgt Kwebbl continue innovatie en technische stabiliteit. Hierdoor kunnen serviceproviders zich richten op hun klanten in plaats van op technologie.

Over Gigaset pro
Gigaset pro – onderdeel van de Gigaset Group – bedient zakelijke klanten over de gehele wereld met zijn brede portfolio met premium producten en biedt professionele communicatieoplossingen, op maat gemaakt, voor elk bedrijf. De producten van Gigaset pro zijn erop gericht uitstekende prestaties te leveren op elk gebied – of dat nu gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit of compatibiliteit is. Gigaset distribueert zijn pro-portfolio via een netwerk van gecertificeerde partners met een focus op EMEA.

Neem voor meer informatie contact op met: 
LVTPR
Eline Alberts / Marcel Klein
T 030 65 65 070
E gigasetpro@lvtpr.com
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Gigaset  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1132 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Gigaset contact  
Logo Gigaset
Gigaset sociaal  
Gigaset tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com