www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 13 dagen geleden)
Bedrijf:

Veiliginternetten.nl kiest voor managed hostingplatform van Denit

Veiliginternetten.nl heeft na een zorgvuldige selectie voor de managed hosting oplossingen van Denit gekozen. Het initiatief van het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Veiligheid en Justitie (NCSC) en ECP (Platform voor de Informatiesamenleving) geeft concrete antwoorden op actuele vragen en helpt Nederlanders veilig te internetten via computer, tablet en mobiele telefoon. Je vindt er tips hoe je veilig omgaat met je online privacy, hoe je veilig gebruik maakt van wifi en wat je kunt doen en laten om je basisbeveiliging goed op orde te hebben.

De beheerder van Veiliginternetten.nl, ECP, wenst een omgeving die voldoet aan alle veiligheidseisen. Daarnaast moet de omgeving aansluiten bij de gewenste performance zodat de site ook op piekmomenten optimaal presteert. Ook heeft ECP de wens om flexibeller en sneller te kunnen schakelen bij updates en incidenten.

Inge Eekhout, projectleider van Veiliginternetten.nl (ECP): “Een belangrijke eis is bovendien dat de nieuwe leverancier kan voldoen aan de richtlijnen van de overheid voor veiligheid en toegankelijkheid. Gezien het onderwerp van de site is het natuurlijk belangrijk dat de security perfect op orde is. Wij stellen strenge eisen aan onze leveranciers. Zo dient de leverancier ISO/IEC 27001 gecertificeerd te zijn, een 100% score te behalen ten aanzien van de belangrijkste internetstandaarden en optimale bescherming te bieden tegen phishing, spoofing, harvesting en DDoS-aanvallen. Daarnaast toetsen wij middels een beveiligingsonderzoek of de leverancier daadwerkelijk een omgeving heeft neergezet die aan alle eisen voldoet. Denit is hiervoor met vlag en wimpel geslaagd.”

Edwin Cornelissens, Managing Director van Denit: “Je merkt dat de wensen met betrekking tot security en performance steeds uitgebreider worden, zowel bij overheidsinstanties als bedrijven. We hebben hier de laatste jaren flink in geïnvesteerd omdat wij hierin voorop willen lopen. Als aanbieder van kwalitatieve managed hostingoplossingen wil je aan kunnen tonen dat de online veiligheid en kwaliteit in alle opzichten gewaarborgd is. Denit behoort tot een beperkt aantal gerenommeerde hostingproviders in Nederland die gecertificeerd zijn volgens zowel de nieuwste ISO 9001- als de nieuwste 27001-standaard. Een mooie prestatie waar we best trots op zijn.”

Naast een goede security en performance waren er nog een aantal criteria belangrijk bij de keuze van de nieuwe hoster. Inge Eekhout, projectleider van Veiliginternetten.nl (ECP): “Denit heeft uitgebreide ervaring en expertise met dit soort vraagstukken. Dat vertaalt zich dan natuurlijk ook in een goede prijs-kwaliteitverhouding omdat het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Bovendien kregen we bij Denit het gevoel van partnership, wat ook een belangrijk criterium was”. Edwin Cornelissens vult aan: “Wij geloven in de kracht van partnerships. Geen afstandelijke leverancier-klantrelatie, maar nauw samenwerken zodat je er echt het maximale uit kunt halen. Die insteek heeft ook bij Veiliginternetten.nl z’n vruchten afgeworpen.”

Over Veiliginternetten.nl
Veiliginternetten.nl is een website van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven. De site geeft mensen tips, tricks en praktische stap-voor-stap uitleg over wat zij kunnen doen en laten om veilig te internetten. Je vindt er bijvoorbeeld tips hoe je veilig omgaat met je online privacy, hoe je veilig gebruik maakt van wifi, wat je kunt doen en laten op sociale media, en je vindt er uitleg over hoe je kinderen helpt veilig online te zijn.

Meer informatie is te vinden op www.veiliginternetten.nl

Over Denit
Denit is een hostingbedrijf uit Amsterdam, opgericht in 1999. Denit is gespecialiseerd in maatwerk hostingoplossingen voor complexe, bedrijfskritische applicaties, variërend van Managed Hosting tot een compleet Cloud Computing en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) portfolio. Met ruim 35 getalenteerde medewerkers bedient Denit een groot aantal MKB- en grootzakelijke klanten in vele sectoren. Denit maakt de vertaalslag tussen de technische mogelijkheden en de toepassing daarvan in uiterst betrouwbare, schaalbare en veilige oplossingen. Denit beheert en exploiteert haar eigen netwerk en cloud infrastructuur en behoort tot de top 3 providers in Nederland op het gebied van uptime (bron: Webhostingtalk).

Meer informatie is te vinden op www.denit.nl

Noot voor de redactie:
Afzender van dit persbericht is Denit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Edwin Cornelissens (Managing Director), Tel: +31 (0) 20 337 1801.
Laatste van Denit Hosting Solutions  
FIQAS kiest voor multitenant VMware vCloud platform van Denit

David Hut nieuwe CTO van Denit

Denit en inQdo beginnen strategisch partnerschap
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 13 dagen
Denit Hosting .. contact  

Logo Denit Hosting Solutions

  +31 (0) 20 337 1801
  info@denit.nl
  denit.nl
Denit Hosting .. sociaal  


Denit Hosting .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl