www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1272 dagen geleden)
Bedrijf:

Unisys Stealth® krijgt NIAP-keurmerk en is geschikt voor bescherming van overheidsinformatiesystemen

Schiphol-Rijk, 3 augustus 2016 - Unisys Corporation (NYSE: UIS) kondigt vandaag aan dat Unisys Stealth aan de hoogste internationale standaarden voldoet die worden gesteld aan beveiligingsoplossingen voor informatiesystemen van overheden. De certificering wordt in meer dan twintig landen wereldwijd erkend.

Stealth werd bekeken door het National Information Assurance Partnership (NIAP), dat vaststelde dat de software aan de internationale standaarden voor betrouwbare beveiligingsoplossingen voldoet. De NIAP-certificering, in het leven geroepen door het Amerikaanse National Security Agency (NSA) en het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology (NIST), wordt erkend door de overheden van landen als Australië, Canada, Duitsland, Nederland, India, Maleisië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Het keurmerk wordt enkel aan de meest veilige producten toegekend.

Stealth werd onlangs ook goedgekeurd door het Commercial Solutions for Classified-programma (CSfC) van de NSA, waardoor ook Amerikaanse veiligheidsdiensten Stealth kunnen toevoegen aan hun beveiligingsoplossingen.

“Dankzij deze certificeringen is Stealth niet alleen beschikbaar voor Amerikaanse veiligheidsdiensten en het Ministerie van Defensie, maar ook voor overheden in veel andere landen,” zegt Tom Patterson, chief trust officer bij Unisys. “De NIAP-certificering betekent onafhankelijke waardering van onze aandacht voor de stringente beveiligingseisen die federale agentschappen en grote bedrijven stellen.”

Om de NIAP-certificering te behalen moet een product getest worden in een goedgekeurd Amerikaans Common Criteria Testlaboratorium. Met de CSfC-certificering worden nog additionele eisen gesteld, zodat zeker is dat het product voldoet aan het NIAP-gekeurde beveiligingsprofiel. Door het CSfC-keurmerk kunnen Amerikaanse federale agentschappen Stealth verwerken in hun gelaagde beveiligingsoplossingen voor geclassificeerde data. 

Stealth maakt gebruik van microsegmentatie. Gebruikers krijgen op basis van hun identiteit binnen een organisatie toegang tot specifieke versleutelde segmenten. Daardoor hebben alleen geautoriseerde gebruikers inzage, terwijl degenen zonder autorisatie niet eens van het bestaan van andere segmenten af zullen weten. Stealth beperkt hun toegang tot één enkel netwerksegment. Daardoor kunnen organisaties de schade van hacks en aanvallen beperken en apparaten, data en eindgebruikers onzichtbaar maken op netwerken. 

Over Unisys
Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie die werkt met veel van 's werelds grootste bedrijven en de overheidsorganisaties om hun meest urgente IT- en zakelijke uitdagingen op te lossen. Unisys is gespecialiseerd in het leveren van geïntegreerde, toonaangevende oplossingen aan klanten binnen de overheid, financiële dienstverlening en commerciële markten. Met meer dan 20.000 werknemers in dienst bedienen we klanten over de hele wereld. Unisys biedt cloud- en infrastructuur-services, applicatie services, security oplossingen en high-end server-technologie. Bezoek www.unisys.com of volg Unisys op Twitter en LinkedIn.

Voor meer informatie:
Pride PR
Letizia Luijs en Gijs Roeloffzen
+31 71 568 00 28
unisys@pridepr.nl
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1272 dagen
Unisys contact  

Logo Unisys

  +31 232071010
  www.unisys.nl
Unisys sociaal  


Unisys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau