Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 112 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Unisys Stealth® krijgt NIAP-keurmerk en is geschikt voor bescherming van overheidsinformatiesystemen

Schiphol-Rijk, 3 augustus 2016 - Unisys Corporation (NYSE: UIS) kondigt vandaag aan dat Unisys Stealth aan de hoogste internationale standaarden voldoet die worden gesteld aan beveiligingsoplossingen voor informatiesystemen van overheden. De certificering wordt in meer dan twintig landen wereldwijd erkend.

Stealth werd bekeken door het National Information Assurance Partnership (NIAP), dat vaststelde dat de software aan de internationale standaarden voor betrouwbare beveiligingsoplossingen voldoet. De NIAP-certificering, in het leven geroepen door het Amerikaanse National Security Agency (NSA) en het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology (NIST), wordt erkend door de overheden van landen als Australië, Canada, Duitsland, Nederland, India, Maleisië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Het keurmerk wordt enkel aan de meest veilige producten toegekend.

Stealth werd onlangs ook goedgekeurd door het Commercial Solutions for Classified-programma (CSfC) van de NSA, waardoor ook Amerikaanse veiligheidsdiensten Stealth kunnen toevoegen aan hun beveiligingsoplossingen.

“Dankzij deze certificeringen is Stealth niet alleen beschikbaar voor Amerikaanse veiligheidsdiensten en het Ministerie van Defensie, maar ook voor overheden in veel andere landen,” zegt Tom Patterson, chief trust officer bij Unisys. “De NIAP-certificering betekent onafhankelijke waardering van onze aandacht voor de stringente beveiligingseisen die federale agentschappen en grote bedrijven stellen.”

Om de NIAP-certificering te behalen moet een product getest worden in een goedgekeurd Amerikaans Common Criteria Testlaboratorium. Met de CSfC-certificering worden nog additionele eisen gesteld, zodat zeker is dat het product voldoet aan het NIAP-gekeurde beveiligingsprofiel. Door het CSfC-keurmerk kunnen Amerikaanse federale agentschappen Stealth verwerken in hun gelaagde beveiligingsoplossingen voor geclassificeerde data. 

Stealth maakt gebruik van microsegmentatie. Gebruikers krijgen op basis van hun identiteit binnen een organisatie toegang tot specifieke versleutelde segmenten. Daardoor hebben alleen geautoriseerde gebruikers inzage, terwijl degenen zonder autorisatie niet eens van het bestaan van andere segmenten af zullen weten. Stealth beperkt hun toegang tot één enkel netwerksegment. Daardoor kunnen organisaties de schade van hacks en aanvallen beperken en apparaten, data en eindgebruikers onzichtbaar maken op netwerken. 

Over Unisys
Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie die werkt met veel van 's werelds grootste bedrijven en de overheidsorganisaties om hun meest urgente IT- en zakelijke uitdagingen op te lossen. Unisys is gespecialiseerd in het leveren van geïntegreerde, toonaangevende oplossingen aan klanten binnen de overheid, financiële dienstverlening en commerciële markten. Met meer dan 20.000 werknemers in dienst bedienen we klanten over de hele wereld. Unisys biedt cloud- en infrastructuur-services, applicatie services, security oplossingen en high-end server-technologie. Bezoek www.unisys.com of volg Unisys op Twitter en LinkedIn.

Voor meer informatie:
Pride PR
Letizia Luijs en Gijs Roeloffzen
+31 71 568 00 28
unisys@pridepr.nl
Laatste van Unisys  
Unisys ondersteunt Lenovo bij Internet of Things-oplossingen

SAS Cargo breidt digitale dienstverlening verder uit met Cargo Portal platform van Unisys

Unisys Stealth 6.0 biedt nieuwe automatiserings- en visualisatietools voor snellere implementatie en eenvoudig beheer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 112 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Unisys contact  

Logo Unisys

  +31 232071010
  www.unisys.nl
Unisys sociaal  


Unisys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90823 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10075 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl