www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2511 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 151 dagen geleden)
Bedrijf:

Acronis geeft bedrijven de controle over hun gegevens terug met nieuwe hybride-clouddatabeveiligingsoplossingen

Zoetermeer, 27 juli 2016 – Acronis, wereldleider op het gebied van hybride-clouddatabeveiliging, lanceert nieuwe oplossingen die bedrijven en IT-managers meer controle bieden over hun bedrijfsgegevens en workloads dan ooit tevoren. Bedrijfsgegevens zijn de levensader van de huidige digitale wereld – zonder data hebben bedrijven in de digitale wereld van vandaag geen kans om te overleven. Data moet worden beveiligd. Acronis ondersteunt bedrijven en IT-managers met een uitgebreide reeks oplossingen die inspelen op de verschillende behoeften: Acronis Backup 12, Acronis Backup Cloud, Acronis Monitor, Acronis Storage, Acronis Notary. Alle zijn gebaseerd op de nieuwe hybride-cloudarchitectuur van Acronis en ondersteunen databeveiliging en -herstel in nagenoeg elke IT-omgeving.

“Ervoor zorgen dat het juiste type en de juiste kwaliteit data kunnen worden bewaard en beschikbaar gesteld wanneer nodig, is een dwingende noodzaak voor elke organisatie die in de digitale wereld van vandaag aan de top wil presteren”, zegt Phil Goodwin, Research Director bij IDC. “De hedendaagse hybride-cloudomgevingen en de enorme toename aan cloudworkloads dwingen IT-managers ertoe om oudere oplossingen te vervangen om zo een betere controle te behouden over hun kritische bedrijfsdata.”[1]

Nieuwe, hybride hoofdarchitectuur zorgt voor nieuwe generatie databeveiligingsoplossingen
Acronis voorziet bedrijven van de technische mogelijkheden om de controle over hun data in eigen handen te nemen door niet alleen back-upoplossingen aan te bieden, maar tevens complete databeveiliging in hybride-cloudomgevingen. Acronis stelt bedrijven en IT-managers in staat om hun data overal op te slaan en problemen, op elk gewenst moment, snel te identificeren en op te lossen.

Acronis-oplossingen worden geleverd met een uniforme webmanagementconsole waarmee IT-managers hun cloud- en bedrijfsinterne databeveiliging eenvoudig kunnen convergeren, met de optie om alle data en workloads te monitoren en te beheren, inclusief bedrijfsinterne, cloud- en fysieke systemen, virtuele hosts en machines, en workloads.

Oplossingen van Acronis kunnen worden geïmplementeerd in de cloud, in bedrijfsinterne en hybride configuraties in het gehele bedrijf – of die nu zijn ondergebracht in de cloud zelf of in cloudapplicaties, bedrijfsinterne, virtuele en fysieke systemen, op afstand beheerde systemen, en op mobiele apparaten.

De nieuwe oplossingen en technologieën van Acronis
  • Acronis Backup 12 – ’s werelds snelste back-up beveiligt het gehele bedrijf en back-upt interne data, data in op afstand beheerde systemen, public en private clouds, en op mobiele apparaten.
  • Acronis Backup Aloud – ontworpen voor makkelijke implementatie in serviceprovideromgevingen, met een uitgebreide, maar desondanks eenvoudige, complete en kostenefficiënte hybride-back-upoplossing die alle gegevensbeveiligingsproblemen van klanten moeiteloos oplost.
  • Acronis Monitoring Service – biedt IT-managers de mogelijkheid om servers, netwerken, applicaties en websites heel eenvoudig te monitoren om prestatieproblemen te identificeren en slimmere IT-beslissingen te nemen.
  • Acronis Storage – biedt software-defined opslag die elk type en volume data ondersteunt met betrouwbare, robuuste, zelfherstellende eigenschappen, en stelt serviceproviders in staat gebruik te maken van kostenefficiënte standaardhardware.
  • Acronis Notary – levert ‘manipulatieveilige’ dataopslag in combinatie met blockchain-technologie ter waarborging van data-authenticiteit, privacy en controle. Acronis voorziet zijn oplossingen van revolutionaire blockchain-technologie waarmee digitale gebeurtenissen verspreid over verschillende deelnemers of entiteiten worden vastgelegd. Met blockchain is updaten van gegevens en transacties alleen mogelijk volgens regels van ‘consensus’ tussen deelnemers in het systeem, en nieuw ingevoerde data kunnen nooit worden gewist.

Acronis-klanten kunnen voor het beschermen van al hun infrastructuren kiezen uit abonnementen of onbeperkte licenties. Fysieke, virtuele en cloudomgevingen zijn inbegrepen.

Alle Acronis-oplossingen worden aangedreven door de Acronis AnyData Engine – een unieke, krachtige en diepgaande databeveiligingstechnologie die data op en vanaf elke locatie verzamelt, opslaat, herstelt en toegankelijk maakt. Acronis heeft meer dan 5.000 petabytes aan data in beveiliging, afkomstig van meer dan 500.000 zakelijke afnemers die allemaal op Acronis vertrouwen, omdat zij databeveiliging nodig hebben, die doet wat het moet doen.

Partners en serviceproviders die meer willen weten over de oplossingen van Acronis, kunnen terecht op de Acronis-website. In de Benelux worden de oplossingen geleverd door Portland.

[1] IDC-voorspelling inzake de wereldwijde ontwikkeling van databeveiligings- en herstelsoftware, 2015–2019, september 2015, IDC #258493.

###

Over Acronis
Met zijn cloudopslag, rampherstel en file sync & share oplossingen zet Acronis de maatstaf op het gebied van hybride-clouddatabeveiligingsoplossingen. Aangedreven door de Acronis AnyData Engine, en een klasse apart door z'n beeldtechnologie, levert Acronis makkelijke, complete en betaalbare databeveiliging van alle bestanden, applicaties en besturingssystemen voor elke omgeving — virtueel, fysiek, cloud en mobiel. Opgericht in 2003, beveiligt Acronis inmiddels de gegevens van meer dan vijf miljoen klanten en 500.000 bedrijven in meer dan 145 landen. Acronis-producten, waarvoor al meer dan honderd patenten zijn verleend, zijn veelvuldig onderscheiden als beste product van het jaar, en wel voor een breed spectrum van eigenschappen, waaronder migratie, cloning en replicatie. Acronis-oplossingen zijn inmiddels verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van serviceproviders, distributeurs en cloud resellers. Bezoek voor meer informatie www.acronis.com.

Acronis® en het Acronis-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Acronis International GmbH in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Over Portland
Terwijl het IT-landschap versneld verandert, worden bedrijven ondertussen afhankelijker van ICT. Ze hebben baat bij een trusted advisor die dichtbij staat en verregaand inzicht heeft in processen en ambities. Daarom is Portland honderd procent loyaal aan het reseller-kanaal en zal het nooit de eindklant bedienen. Portland wil de beste distributeur zijn in haar domein. Daarom distribueren wij louter nieuwe, innovatieve softwareoplossingen en specialiseren we ons in het mkb. Alles wat we doen, is gericht op het boosten van hun business. Wereldwijd is Portland continu op zoek naar schaalbare softwareoplossingen van ambitieuze ontwikkelaars. Vaak zijn ze beter en altijd zijn ze goedkoper dan de traditionele oplossingen. Terwijl ontwikkelaars zich focussen op hun product en service, vermarkten wij ze bij alle resellers in de Benelux – The Gateway to Europe.

Voor meer informatie
LVTPR
Marieke Duijts / Eline Alberts
T: 030 - 656 50 70
E: Portland@lvtpr.nl

Laatste van Portland  
ConnectWise kondigt overname van Service Leadership, Inc. aan

Value Add Distributor Portland versterkt dienstenpakket voor IT Service Providers

Nieuw in Portland trading: Foxit Software
T-Mobile bekroond door umlaut met “Best in Test” wereldwijd

Nederlandse digitale innovator Sam Media wint Meffy Award met VR-streamingdienst Mobio360

ALLEENINKT.NL GAAT 8 RETAILONDERNEMERS HELPEN

Zyxel roept mkb op een effectieve cyberbeveiligingsstrategie op te bouwen

Red Hat verbetert Kubernetes voor traditionele en cloud-native applicaties met nieuwste versie Red Hat OpenShift

Ruim kwart ondernemers vertrouwt extraverte fiscaal-professional niet

Vijf mogelijke vormen van autolease

Citrix-onderzoek: Bedrijven lopen toptalent mis als werken op afstand niet permanent wordt omarmd

Logistiek dienstverlener De Rijke Group maakt orders verwerken volledig digitaal met low-code platform van Mendix

Advocatenkantoor NautaDutilh kiest voor Sentia als managed service partner

Panasonic Toughbook: de ultieme personalisatie

Europese consumenten zijn teleurgesteld in digitale vernieuwing

Onderzoeksrapport van FortiGuard Labs: cybercriminelen volgen de online activiteiten van werknemers op de voet

Previder levert vernieuwde digitale werkplek voor de zorg

Appian uitgeroepen tot 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Enterprise Low-Code Applicatie Platforms

TIE Kinetix introduceert real-time disaster recovery dienstverlening voor bedrijfskritische data
Dutch IT-channel Awards Virtuele show 25 maart 2021

Northwave en q.beyond gaan strategische samenwerking aan in Duitsland

Siemens, IBM en Red Hat lanceren hybrid cloud-initiatief om sneller waarde te halen uit industriële IoT-data

Het belang van OTP en 2FA (ook voor thuiswerkers)

Pega komt met verbeteringen voor low-code ontwikkeling van mobiele apps

BOYS WITH BRAINS BREIDT UIT IN BENELUX

Deze bedrijven maken succesvol gebruik van digitaal machtigen

Shoppen en inloggen zonder wachtwoord? Met iDIN kan het.

KONE versterkt zijn partnerschap met Orange Business Services en migreert zijn contact center infrastructuur naar de cloud

BlackBerry 2021 Threat Report onthult massale COVID-19-uitbuiting

Veeam brengt V11 uit, met meer dan 200 verbeteringen, dat ransomware en dataverlies elimineert en tegelijkertijd één platform biedt voor moderne databescherming

Post-corona: Studenten willen mix van online en live colleges, docenten moeten werken aan hun digitale skills

Gemeente Amsterdam verlengt elektronische facturatie overeenkomst met TIE Kinetix
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 151 dagen
Portland contact  

Logo Portland

  +31 79 363 00 63
  info@portland.eu
  www.portland.eu/nl
Portland sociaal  


Portland tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Cloud ÉÉN
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Logo Avit Group
Logo Poly
Logo Techniekopleiding.nl
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Ictivity
Logo Barracuda Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90469 persberichten
- 5909 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9764 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl