www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 14 dagen geleden)
Bedrijf:

Acronis geeft bedrijven de controle over hun gegevens terug met nieuwe hybride-clouddatabeveiligingsoplossingen

Zoetermeer, 27 juli 2016 – Acronis, wereldleider op het gebied van hybride-clouddatabeveiliging, lanceert nieuwe oplossingen die bedrijven en IT-managers meer controle bieden over hun bedrijfsgegevens en workloads dan ooit tevoren. Bedrijfsgegevens zijn de levensader van de huidige digitale wereld – zonder data hebben bedrijven in de digitale wereld van vandaag geen kans om te overleven. Data moet worden beveiligd. Acronis ondersteunt bedrijven en IT-managers met een uitgebreide reeks oplossingen die inspelen op de verschillende behoeften: Acronis Backup 12, Acronis Backup Cloud, Acronis Monitor, Acronis Storage, Acronis Notary. Alle zijn gebaseerd op de nieuwe hybride-cloudarchitectuur van Acronis en ondersteunen databeveiliging en -herstel in nagenoeg elke IT-omgeving.

“Ervoor zorgen dat het juiste type en de juiste kwaliteit data kunnen worden bewaard en beschikbaar gesteld wanneer nodig, is een dwingende noodzaak voor elke organisatie die in de digitale wereld van vandaag aan de top wil presteren”, zegt Phil Goodwin, Research Director bij IDC. “De hedendaagse hybride-cloudomgevingen en de enorme toename aan cloudworkloads dwingen IT-managers ertoe om oudere oplossingen te vervangen om zo een betere controle te behouden over hun kritische bedrijfsdata.”[1]

Nieuwe, hybride hoofdarchitectuur zorgt voor nieuwe generatie databeveiligingsoplossingen
Acronis voorziet bedrijven van de technische mogelijkheden om de controle over hun data in eigen handen te nemen door niet alleen back-upoplossingen aan te bieden, maar tevens complete databeveiliging in hybride-cloudomgevingen. Acronis stelt bedrijven en IT-managers in staat om hun data overal op te slaan en problemen, op elk gewenst moment, snel te identificeren en op te lossen.

Acronis-oplossingen worden geleverd met een uniforme webmanagementconsole waarmee IT-managers hun cloud- en bedrijfsinterne databeveiliging eenvoudig kunnen convergeren, met de optie om alle data en workloads te monitoren en te beheren, inclusief bedrijfsinterne, cloud- en fysieke systemen, virtuele hosts en machines, en workloads.

Oplossingen van Acronis kunnen worden geïmplementeerd in de cloud, in bedrijfsinterne en hybride configuraties in het gehele bedrijf – of die nu zijn ondergebracht in de cloud zelf of in cloudapplicaties, bedrijfsinterne, virtuele en fysieke systemen, op afstand beheerde systemen, en op mobiele apparaten.

De nieuwe oplossingen en technologieën van Acronis
  • Acronis Backup 12 – ’s werelds snelste back-up beveiligt het gehele bedrijf en back-upt interne data, data in op afstand beheerde systemen, public en private clouds, en op mobiele apparaten.
  • Acronis Backup Aloud – ontworpen voor makkelijke implementatie in serviceprovideromgevingen, met een uitgebreide, maar desondanks eenvoudige, complete en kostenefficiënte hybride-back-upoplossing die alle gegevensbeveiligingsproblemen van klanten moeiteloos oplost.
  • Acronis Monitoring Service – biedt IT-managers de mogelijkheid om servers, netwerken, applicaties en websites heel eenvoudig te monitoren om prestatieproblemen te identificeren en slimmere IT-beslissingen te nemen.
  • Acronis Storage – biedt software-defined opslag die elk type en volume data ondersteunt met betrouwbare, robuuste, zelfherstellende eigenschappen, en stelt serviceproviders in staat gebruik te maken van kostenefficiënte standaardhardware.
  • Acronis Notary – levert ‘manipulatieveilige’ dataopslag in combinatie met blockchain-technologie ter waarborging van data-authenticiteit, privacy en controle. Acronis voorziet zijn oplossingen van revolutionaire blockchain-technologie waarmee digitale gebeurtenissen verspreid over verschillende deelnemers of entiteiten worden vastgelegd. Met blockchain is updaten van gegevens en transacties alleen mogelijk volgens regels van ‘consensus’ tussen deelnemers in het systeem, en nieuw ingevoerde data kunnen nooit worden gewist.

Acronis-klanten kunnen voor het beschermen van al hun infrastructuren kiezen uit abonnementen of onbeperkte licenties. Fysieke, virtuele en cloudomgevingen zijn inbegrepen.

Alle Acronis-oplossingen worden aangedreven door de Acronis AnyData Engine – een unieke, krachtige en diepgaande databeveiligingstechnologie die data op en vanaf elke locatie verzamelt, opslaat, herstelt en toegankelijk maakt. Acronis heeft meer dan 5.000 petabytes aan data in beveiliging, afkomstig van meer dan 500.000 zakelijke afnemers die allemaal op Acronis vertrouwen, omdat zij databeveiliging nodig hebben, die doet wat het moet doen.

Partners en serviceproviders die meer willen weten over de oplossingen van Acronis, kunnen terecht op de Acronis-website. In de Benelux worden de oplossingen geleverd door Portland.

[1] IDC-voorspelling inzake de wereldwijde ontwikkeling van databeveiligings- en herstelsoftware, 2015–2019, september 2015, IDC #258493.

###

Over Acronis
Met zijn cloudopslag, rampherstel en file sync & share oplossingen zet Acronis de maatstaf op het gebied van hybride-clouddatabeveiligingsoplossingen. Aangedreven door de Acronis AnyData Engine, en een klasse apart door z'n beeldtechnologie, levert Acronis makkelijke, complete en betaalbare databeveiliging van alle bestanden, applicaties en besturingssystemen voor elke omgeving — virtueel, fysiek, cloud en mobiel. Opgericht in 2003, beveiligt Acronis inmiddels de gegevens van meer dan vijf miljoen klanten en 500.000 bedrijven in meer dan 145 landen. Acronis-producten, waarvoor al meer dan honderd patenten zijn verleend, zijn veelvuldig onderscheiden als beste product van het jaar, en wel voor een breed spectrum van eigenschappen, waaronder migratie, cloning en replicatie. Acronis-oplossingen zijn inmiddels verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van serviceproviders, distributeurs en cloud resellers. Bezoek voor meer informatie www.acronis.com.

Acronis® en het Acronis-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Acronis International GmbH in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Over Portland
Terwijl het IT-landschap versneld verandert, worden bedrijven ondertussen afhankelijker van ICT. Ze hebben baat bij een trusted advisor die dichtbij staat en verregaand inzicht heeft in processen en ambities. Daarom is Portland honderd procent loyaal aan het reseller-kanaal en zal het nooit de eindklant bedienen. Portland wil de beste distributeur zijn in haar domein. Daarom distribueren wij louter nieuwe, innovatieve softwareoplossingen en specialiseren we ons in het mkb. Alles wat we doen, is gericht op het boosten van hun business. Wereldwijd is Portland continu op zoek naar schaalbare softwareoplossingen van ambitieuze ontwikkelaars. Vaak zijn ze beter en altijd zijn ze goedkoper dan de traditionele oplossingen. Terwijl ontwikkelaars zich focussen op hun product en service, vermarkten wij ze bij alle resellers in de Benelux – The Gateway to Europe.

Voor meer informatie
LVTPR
Marieke Duijts / Eline Alberts
T: 030 - 656 50 70
E: Portland@lvtpr.nl

Laatste van Portland  
Nieuw in Portland trading: Foxit Software

ConnectWise IT Nation Explore gaat virtueel

Veilig thuiswerken: VPN of VDI?
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 14 dagen
Portland contact  

Logo Portland

  +31 79 363 00 63
  info@portland.eu
  www.portland.eu/nl
Portland sociaal  


Portland tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl