Datum: (731 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat introduceert Ansible Tower 3

Gestroomlijnde interface, slimme notificaties en machtigingen helpen DevOps-teams om meer te automatiseren en terugkerende taken te vermijdenAmsterdam, 20 juli 2016 -- Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Ansible Tower 3, de nieuwste versie van het automatiseringsplatform. Het platform geeft teams meer automatiseringsmogelijkheden, met een gestroomlijnde interface, krachtigere meldingen en expliciete bevoegdheden. Gebruikers kunnen de automatiseringsoplossing aan het gehele team beschikbaar stellen.

Ansible Tower van Red Hat is gebaseerd op het populaire Ansible opensourceautomatiseringsproject en helpt teams bij het beheren van complexe multi-tier applicatie-deployments door de toevoeging van controle, kennis en bevoegdheden. De nieuwe functies en integraties zijn onder andere:

Een gestroomlijnde interface, die teams helpt om complexe implementaties beter te beheren en om de productiviteit te versnellen.

Geïntegreerde ondersteuning voor notificaties, notificaties kunnen nu naar bepaalde ontvangers of naar gehele teams gestuurd worden via diverse kanalen, waaronder: e-mail, Internet Relay Chat (IRC), HipChat en Slack.

Vereenvoudigde maar krachtige permissies voor rolgebaseerde toegangcontrole maken een eenvoudiger delegeren naar verschillende gebruikers en teams mogelijk.

Nieuwe ondersteuning voor netwerkbeheer in Ansible Tower bouwt voort op de netwerkmogelijkheden van Ansible door nieuwe type machtigingen voor het beheer van netwerkapparaten toe te voegen.

Diepere integratie met Red Hat-oplossingen waaronder Red Hat CloudForms voor hybride cloudbeheer en Red Hat Satellite.

Beschikbaarheid
Ansible Tower 3 van Red Hat is nu algemeen beschikbaar voor een gratis proefperiode van 30 dagen via Vagrant image en Amazon EC2 AMI. Ga voor meer informatie of voor het downloaden van Ansible Tower naar: www.ansible.com/tower.

Quotes
Tim Cramer, head of Ansible Engineering, Red Hat
“Wij hebben gekeken hoe teams Tower gebruiken om Ansible-automatisering uit te breiden. Ansible Tower 3 is intuïtiever en automatiseringsopdrachten draaien sneller. Gebruikers kunnen teamleden makkelijker machtigingen geven waardoor de juiste personen en systemen in realtime op de hoogte worden gebracht van de resultaten.”

Mary Johnston Turner, research vice president, IDC
“Veel DevOps-teams zijn afhankelijk van op open source gebaseerde automatisering, zoals die worden voorzien door Ansible en Ansible Tower, om activiteiten te stroomlijnen, configuratiefouten te verminderen en de time to market te versnellen. Ansible Tower 3 biedt belangrijke netwerk- en cloudintegraties, verbeterde notificaties en usability controls die deze teams helpen om de productiviteit te verhogen.”

AnsibleFest, 28 juli in San Francisco
AnsibleFest is een eendaagse conferentie die honderden Ansible-gebruikers, ontwikkelaars en partijen samenbrengt om best-practices, klantverhalen en Ansible-nieuws te delen. Deelnemers zijn onder andere: DevOps engineers, operations engineers, open source fans, systems engineers, system administrators, operations staff, release engineers, DBA’s, netwerk engineers en security professionals. Klik hier voor meer informatie over AnsibleFest.

Extra informatie
Over Red Hat
Bekijk de Ansible Tower 3 demo
Ansible Tower 3
Ansible community
Volg Ansible op Twitter

Volg Red Hat
Via de Red Hat newsroom
Lees de Red Hat blog
Op Twitter
Op Facebook
Bekijk Red Hat video's op YouTube
Op Google+ 
Op LinkedIn

Over Red Hat, Inc.
Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensourceoplossingen. Met een community-gedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op: www.redhat.com.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428