Datum: (732 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Kentico levert CMS voor nieuwe website TribesAmsterdam, 20 juli 2016 – Tribes, een startup die flexibele kantoorruimte aanbiedt, heeft een nieuwe website gebouwd om de snelle groei van het bedrijf te faciliteren. Het bedrijf koos voor het CMS van Kentico, leverancier van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing, om de nieuwe website te bouwen.

Tribes biedt ontmoetingsplekken waar zowel zelfstandigen als medewerkers van grotere corporates met elkaar in contact kunnen komen in een prettige omgeving met goede faciliteiten. Het bedrijf wil snel de markt veroveren en gaat binnen tien jaar 2.000 nieuwe Tribes vestigingen wereldwijd openen. Om deze groei te ondersteunen heeft Tribes een nieuwe site laten bouwen door Vintage Productions op basis van het Kentico CMS.

Flexibele site
De site is voor Tribes vooral belangrijk als basis voor de online community, maar wordt ook gebruikt als acquisitietool. Zo is nu inzichtelijk wie de bezoekers van de site zijn en waar zij vandaan komen, waardoor de effectiviteit van SEO- en SEA-campagnes kan worden bepaald. Daarnaast geven analyticstools Tribes inzicht in belangrijke informatie over leads en prospects, zoals bijvoorbeeld de regio waar sitebezoekers zich bevinden.

“We hebben nu echt het soort flexibele site met navenante functionaliteiten kunnen bouwen die we wilden,” vertelt Eduard Schaepman, Chief en Founder van Tribes. “Onze nieuwe site is onder meer multilingual, zorgt ervoor dat je gemakkelijk content kan uploaden en heeft ingebouwde analytics. Bovendien zijn we nu klaar voor de next steps, zoals marketing automation en profiling. Het Kentico CMS is hier heel goed geschikt voor. En ook niet onbelangrijk; Kentico heeft een geweldige value for money propositie. Met de basis-licentie kom je al heel ver en bij aanschaf van een premium account heb je toegang tot alle mogelijke functionaliteiten.”

Bart Omlo, salesdirecteur voor EMEA en Latijns-Amerika bij Kentico: “Sitebezoekers blijven gemiddeld 2,3 minuten per bezoeker op Tribes.nl, wat relatief lang is voor een informatieve site. Dit is mede dankzij het geweldige design door Vintage Productions, welke ook internationaal erkenning heeft geoogst als ‘Kentico site van de maand’.”

##

Over Kentico
Kentico is softwareontwikkelaar en leverancier van een totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing. De value for money propositie van Kentico zorgt ervoor dat elke type organisatie, van groot tot klein, verbluffende websites kan maken en de efficiëntie en effectiviteit van hun marketingactiviteiten kan vergroten. Bedrijven kunnen met Kentico in contact treden met klanten, inzicht krijgen in klantwensen, customer journeys inrichten, content beheren, online verkoop realiseren en de samenwerking in de eigen organisatie optimaliseren. Wereldwijd draaien momenteel meer dan 25.000 websites in 100 landen op Kentico. Nederlandse Klanten zijn onder andere de Radboud UMC, ROC van Amsterdam, Provincie Flevoland, SOS Kinderdorpen, Zeeman, BOVAG, Trans Link Systems, UMC Utrecht en NCOI.

Voor meer informatie: www.kentico.com.

Voor meer informatie voor de pers:

Kentico
Bart Omlo
Business Development Manager
0621877477
bart.omlo@kentico.com

Lubbers De Jong
Bram Semeijn
Communicatieadviseur
020 2050 448
bram@lubbersdejong.nl

Tribes
Eline Hamelijnck
Carrier
06 200 20 883
eline.hamelijnck@tribes.world

Dit bericht en aanvullend beeldmateriaal kunt u ook online vinden.