Datum: (704 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Scribe Software benoemd tot ‘leader’ in onafhankelijk Forrester Wave iPaaS-rapportDen Haag, 20 juli 2016Scribe Software, wereldwijd marktleider in data-integratie, is benoemd tot ‘leader’ in The Forrester WaveTM iPaaS for Dynamic Integration-rapport van Q3, 2016. Het rapport, uitgebracht door Forrester Research, Inc., evalueerde de acht belangrijkste leveranciers van integratieplatformen-as-a-service (iPaaS) gebaseerd op 32 criteria, waaronder de sterkte van het huidige aanbod, productstrategie, kosten, beheerfunctionaliteit en omzetgroei. Scribe scoorde het hoogst in de categorieën voor beheer, connectiviteit, life cycle- en runtime- management en time-to-value.

In het rapport staat dat “de iPaaS-markt groeit doordat steeds meer (enterprise architecture-)professionals ervoor kiezen om hun integraties tussen cloud-based systemen, zoals Salesforce en Marketo, dynamisch in te richten.” Een oorzaak die hiervoor wordt aangedragen, is dat “de groei met name komt doordat deze professionals inzien dat iPaaS-oplossingen steeds beter ontwikkeld zijn en snelle time-to-value opleveren.”

Over Scribe wordt het volgende gezegd: “Scribe is het meest geschikt voor businessanalisten of integratiespecialisten, System Integrator-partners, en onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s)”. Scribe “is met name geschikt voor frontoffice/backoffice-integratie met CRM, ERP en marketingautomatiseringssystemen.”

“iPaaS verkort de tijdsduur van integratieprojecten en vermindert de risico’s, waardoor IT-organisaties en oplossingsontwikkelaars hun clouddiensten en on-premise applicaties beter kunnen integreren”, zegt Shawn McGowan, CEO van Scribe Software. “Zowel doorgewinterde integratieprofessionals als zakelijke gebruikers kunnen dankzij Scribe sneller en succesvoller dan ooit integraties creëren, implementeren en aanpassen. De benoeming tot ‘leader’ in Forrester’s Wave Report over iPaaS onderkent het harde werk van onze werknemers en is een blijk van de toegevoegde waarde die we onze klanten en partners bieden.”

Scribe Software’s iPaaS, Scribe Online, is een flexibele data-integratieoplossing voor enterprises, grote, onafhankelijke softwareleveranciers en digitale-marketingbureaus. Scribe Online staat bekend om zijn uitzonderlijke gebruiksgemak, schaalbare configureerbaarheid en integratie-life cycle-management.

Het Forrester Wave-rapport is als download verkrijgbaar via de website van Scribe Software.

Over Scribe Software
Scribe is een wereldwijd leverancier van oplossingen die data daar brengen, waar het nodig is – ongeacht de IT-infrastructuur. De producten van Scribe helpen 12.000 klanten en 1.200 partners data te gebruiken – cloudgebaseerd, on-premise of een mix daarvan – om zo omzetten te vergroten, service te verlenen en sneller businessvalue te creëren. De oplossingen worden ondersteund door uitgebreide support en training. Hiermee verleent het bedrijf diensten aan klanten binnen een breed spectrum van sectoren, waaronder financiële dienstverlening, life sciences, productie, en media- en entertainmentbedrijven.

Volg Scribe op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Slideshare en Instagram.

Voor meer informatie:
Scribe Software
Maarten Westdorp
T: +31 (0)70 – 820 09 854
E: maarten.westdorp@scribesoft.com

LVTPR
Michael Ros / Metta van Straten
T: +31 (0)30 – 65 65 070
E: scribe@lvtpr.nl