Unit4 stelt Diana de Lang aan als Business Manager Personeel & Salaris

Diana de Lang (37) is door bedrijfssoftwareleverancier Unit4 benoemd tot Business Manager Personeel & Salaris. In deze functie geeft ze leiding aan teams die verantwoordelijk zijn voor sales, consultancy, (managed) services en R&D van deze HR-oplossing.

Diana de Lang is sinds 2008 werkzaam bij Unit4, tot voor kort als Manager Professional Services. In haar nieuwe rol zorgt ze voor een goede afstemming tussen de verschillende disciplines binnen de business line. De komende maanden zal Unit4 zwaar investeren in de productontwikkeling van Unit4 Personeel & Salaris. “De markt is op dit moment snel aan het veranderen”, vertelt Diana de Lang. “Voor al onze klanten zorgen we hiermee dat onze software blijft aansluiten bij hun wensen. Dit jaar breiden we het team uit met 10 FTE en realiseren we een roadmap die veel toegevoegde waarde gaat opleveren voor onze klanten in Unit4 Personeel & Salaris Online. Van procesautomatisering tot zelfsturende software. Voor de langere termijn is de zelfsturende ervaring een belangrijk doel. Een belangrijke ontwikkeling waar volop aan wordt gewerkt is het automatiseren van HR- en payroll-processen, op een dusdanige wijze dat de software zelf beslissingen neemt zolang deze binnen de gestelde parameters blijven.”

“Unit4 Personeel & Salaris is de meest veelzijdige en meest gebruikte salarissoftware van Nederland”, aldus Aldo Veenstra, General Manager bij Unit4. “We hebben onlangs een strategische roadmap gepresenteerd op ons klantevent ‘Unit4 Connect’ die ervoor zorgt dat we voorop blijven lopen. Bij deze ontwikkeling betrekken we onze klanten heel nauw. Met haar ervaring is Diana de Lang de aangewezen persoon om deze ontwikkeling als Business Manager te leiden.”