Pylades gekozen tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle 2016

Tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2016 (WPC) in Toronto, Canada heeft Microsoft bekend gemaakt dat Pylades is gekozen tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle 2016. Het lidmaatschap van de Inner Circle is voorbehouden aan een selecte groep partners die bestaat uit 1% van de wereldwijde Microsoft Dynamics partners.

Jeff Edwards, Director – Worldwide Dynamics Partner Strategy & Programs over de uitverkiezing van Pylades als Inner Circle 2016 lid: “Uw uitstekende prestaties heeft u geplaatst in een elite groep van onze meest strategische Microsoft Dynamics partners uit de hele wereld. Ik wil u bedanken voor uw grote betrokkenheid en toewijding aan uw klanten, maar ook uw inzet voor business excellence. We zijn zeer verheugd dat u bij deze prestigieuze groep hoort!”

“Wij zijn zeer blij met deze erkenning die wij van Microsoft hebben mogen ontvangen.” aldus Mark Gooijer, Managing Partner van Pylades. “Onze consultants ondersteunen onze klanten iedere dag bij hun activiteiten, met professionele implementaties van Dynamics CRM en Dynamics AX. Ik ben zeer trots op wat we hebben bereikt.”

Over Pylades 
Pylades is een implementatiespecialist van bedrijfskritische informatiesystemen. Dagelijks optimaliseren wij bij klanten processen, bedrijfsresultaten en verbeteren wij de beleving van hun klanten. De belangrijkste competenties zijn implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Sharepoint, Microsoft Business Intelligence-oplossingen en branche specifieke extensies in de Cloud of op locatie.

Pylades is een betrouwbare partner die zich onderscheid door zijn kennis van de markt, branchegerichte oplossingen, kennis en vaardigheden van de medewerkers, een doeltreffende projectaanpak en een bewezen agile implementatiemethodiek.

Pylades levert en implementeert Microsoft gecertificeerde brancheoplossingen voor de volgende branches: 
  • Handel & Logistiek
  • Fieldservice
  • Zakelijke dienstverlening
  • Accountancy
  • Branche & Belangen (verenigingen)
  • Service, Onderhoud, Import, Distributie en Verhuur
Voor meer informatie: www.pylades.com.

Over Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. De missie van Microsoft is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doet Microsoft door de technologie vóór hen te laten werken. Zo wordt de basis gelegd voor hun succes, dat van de Microsoft partners, en het succes van Microsoft zelf. Voor meer informatie: www.microsoft.com

Voor meer informatie:

Pylades B.V.
Arie-jan Snel
Marketing Executive
Telefoon:   + 31 (0)294-490055
E-mail:        a.snel@pylades.com
Website:     www.pylades.com