Intel Security Innovation Alliance breidt partner-ecosysteem verder uit

SAMENVATTING
  • Intel Security breidt open architectuurplatform uit met 25 nieuwe partners voor de Intel Security Innovation Alliance
  • Intel Security Innovation Alliance groeit snel; in een jaar 20 procent meer leden
  • Integratie van McAfee Data Exchange Layer stelt partners en klanten in staat om maatwerkoplossingen te bouwen die voorzien in specifieke behoeften
Schiphol-Rijk, 13 juli 2016 - Intel Security blijft zijn partner-ecosysteem uitbreiden via de Intel Security Innovation Alliance. Het bedrijf verwelkomt 25 nieuwe partners in deze alliantie en komt tevens met uitbreidingen voor zijn portfolio van sterk geïntegreerde beveiligingsoplossingen. De Intel Security Innovation Alliance biedt een innovatieve, open architectuur en telt ruim 150 partners over de hele wereld, in 12 regio’s.
 
De McAfee Data Exchange Layer (DXL) is een technologie van Intel Security die de basis vormt van een communicatieplatform dat de securityproducten van verschillende leveranciers met elkaar verbindt. Dit open maar veilige raamwerk biedt eindgebruikers meer efficiency en effectiviteit bij het gebruiken van verschillende securitytools. Hierdoor wordt de Threat Defense Lifecycle (Protect-Detect-Correct) vereenvoudigd en zijn bedrijven in staat om sneller en beter te reageren.
 
Beveiligingsoplossingen die zijn geïntegreerd met de McAfee Data Exchange Layer analyseren data efficiënter. Zo komt meer en beter bruikbare beveiligingsinformatie beschikbaar, die organisaties in staat stelt om sneller en effectiever te reageren op dreigingen. Dit betekent dat beveiligingsprofessionals zich sneller kunnen richten op issues met een hoge prioriteit. Ook kan een organisatie zo overschakelen van een reactieve benadering naar een meer strategische, proactieve aanpak.
 
“Samen met onze Security Innovation Alliance-partners luidt Intel Security een nieuw tijdperk in cybersecurity in, waarbij verschillende componenten binnen een samenhangend systeem met elkaar samenwerken. Systemen en klanten profiteren van de informatie die we bieden om securityprocessen te automatiseren, zodat bedrijfsinformatie beter wordt beveiligd”, zegt Raj Samani, EMEA CTO bij Intel Security. “Het open platform van Intel Security is een waardevolle tool die klanten helpt bij hun securityuitdagingen, terwijl het tevens nieuwe kansen biedt voor partners.”
 
In 2016 zijn de volgende partners toegetreden tot de Intel Security Innovation Alliance:  Kijk voor meer informatie op de website van de Intel Security Innovation Alliance.

Over Intel Security
Intel Security zet zich met zijn McAfee-lijn van producten in om de digitale wereld veiliger en zekerder te maken voor iedereen. Kijk voor meer informatie op www.intelsecurity.com. Intel Security is een divisie van Intel.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Intel Security Persdesk, e-mail intelsecurity@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208.

OPMERKING: Intel en het Intel logo, McAfee en het McAfee logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

© 2016 Intel Corporation