Robin de Weert aangesteld als manager marketing en productmanagement

Rotterdam, 13 juli 2016Infopact, leverancier van IP-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, heeft Robin de Weert (31) aangesteld als manager marketing en productmanagement. Het doorontwikkelen van het productportfolio van Infopact met de focus op het creëren van een sterk online platform zijn hierbij speerpunten.

De Weert startte zijn carrière bij Infopact met de productontwikkeling en lancering van Allesin1. Als productmanager was hij vervolgens verantwoordelijk voor productlanceringen en de strategische roadmap binnen het productportfolio. “Na een aantal jaar te hebben gewerkt als productmanager, wilde ik graag meer de verbinding met marketing maken. Infopact levert cruciale IP-communicatieoplossingen aan ondernemers via een landelijk dekkend partnernetwerk. Hierin hebben wij een betekenisvolle rol die ik nog beter zichtbaar wil maken”, aldus De Weert.

Herman Tanis, algemeen directeur van Infopact, over de aanstelling van Robin: “We zijn verheugd dat Robin aan de slag gaat als manager marketing en productmanagement. Het Allesin1-portfolio dat hij ontwikkeld en gelanceerd heeft, is binnen enkele jaren naar ruim 10.000 klanten gegroeid. Robin beschikt over een ruime hoeveelheid inhoudelijke kennis en is tegelijkertijd in staat om de bedrijfsstrategie van Infopact te overzien. Met de toevoeging van Robin aan ons managementteam heb ik er vertrouwen in dat we nog beter in staat zijn onze meerwaarde te bieden aan klanten en partners en Infopact naar een hoger niveau te tillen.”

------------

Robin de Weert

Bijschrift bij afbeelding: In de bijlage vindt u een foto op hoge resolutie van Robin de Weert, manager marketing en productmanagement bij Infopact.

Over Infopact
Infopact Netwerk & Communicatie is sinds 1995 actief op de zakelijke markt. Infopact is specialist in IP-communicatie en bundelt spraak-, data- en internetdiensten op maat in een snel en veilig netwerk. Zij streeft ernaar om het hart van organisaties – daar waar de communicatie plaatsvindt – voortdurend in topconditie te houden. Zo kunnen haar klanten vrij ondernemen en méér uit hun zaak halen. Infopact is netwerkonafhankelijk en kan daardoor optimaal en efficiënt opereren en adviseren. Zij onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en service. Het hoofdkantoor staat in hartje Rotterdam. Meer informatie: www.infopact.nl

Meer informatie
Marcommit
Jill Faro
035-582 2730 
infopact@marcommit.nl