www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comContentbureau
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1296 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Nedcargo kiest SPS voor implementatie en beheer van IT in Microsoft Azure

IT-beheer als strategische partner voor de business is essentieel voor groei

Reeuwijk, 12 juli 2016Nedcargo, marktleider in de levensmiddelen- en drankenlogistiek, plaatst haar volledige IT-omgeving in de Microsoft Azure cloud. Het belangrijkste doel hierbij is de snelheid en wendbaarheid van de organisatie te verhogen om zo klaar te zijn voor de toekomst. Daarnaast is het voor de logistiek dienstverlener belangrijk dat de IT-afdeling een strategische rol binnen de organisatie vervult. Voor het ontwerp, de inrichting, migratie en het beheer van de nieuwe omgeving in de cloud, heeft Nedcargo gekozen voor SPS, specialist in IT-infrastructuren, IT-beheer en ontwikkelaar van de IT-beheersoftware Gensys. Dankzij de samenwerking zal IT beter de business ondersteunen en wordt de bedrijfsvoering van Nedcargo geoptimaliseerd.

Flexibiliteit
De markt vraagt steeds meer flexibiliteit. Het was in de huidige IT-omgeving van Nedcargo niet goed mogelijk om snel op en af te schalen, alleen tegen hoge kosten. Met de Microsoft Azure cloudservices is dit wel mogelijk. Daarnaast beschikten werknemers niet over moderne communicatiemiddelen, zoals Skype for Business en SharePoint. Hiervoor biedt Office 365 de faciliteiten. Naast de inrichting van en de migratie naar de nieuwe omgeving, beheert SPS ook de IT-omgeving.

Edwin Hoogesteger, IT-manager bij Nedcargo: “In 2020 willen we honderdduizend unieke producten leveren aan vijfhonderd miljoen consumenten. Dit betekent dat we een flinke groei moeten realiseren. Om dit doel te halen, moet de bedrijfsvoering zo goed en efficiënt mogelijk zijn. Hiervoor is een nieuwe IT-omgeving nodig en een optimalisatieslag in onze huidige werkzaamheden. Doordat SPS het beheer op zich neemt, worden wij hierin ontzorgd en krijgen we ruimte om een strategische plek binnen het bedrijf in te nemen, in plaats van enkel beheermatig bezig te zijn. Met deze omslag en de toekomstbestendige Microsoft Azure-omgeving verwacht ik dat we snel in kunnen spelen op de continu veranderende markt en onze groeidoelstelling met vlag en wimpel gaan halen.”

Linda Verweij, COO van SPS: “We zijn erg blij dat Nedcargo ons als partner heeft gekozen voor de implementatie en het beheer van haar IT-omgeving in Microsoft Azure. Wij hebben onze kennis en ervaring gebruikt om aan te tonen dat door een goed ontwerp een complexe IT-omgeving goed kan functioneren binnen Microsoft Azure. Voor Nedcargo en voor ons is het duidelijk dat een dergelijke omgeving in de cloud niet zonder IT-beheer kan. Wij zorgen dat Nedcargo de ruimte krijgt om te veranderen en voortdurend te innoveren. Door de nieuwe IT-omgeving en vervolgens onze focus op het excellent functioneren ervan, kan de IT-afdeling zich concentreren op hoe zij de organisatie kan ondersteunen bij het behalen van de strategische doelen. IT wordt dan een echte business partner.”

------Bijschrift bij afbeelding: In de bijlage vindt u een afbeelding op hoge resolutie van de contractondertekening tussen Roderick de la Houssaye, CEO van Nedcargo (rechts) en Marko de Jong, CEO van SPS (links).

Over SPS
SPS is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business en IT Service Management oplossing en EUX, een cloud gebaseerde oplossing voor ‘application performance management’. SPS is tevens aanbieder van de op Gensys gebaseerde RES-Q beheerdiensten en Cloud services. SPS richt zich vooral op de Managed Service Providers, Shared Service Centra en de IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties met een sterke IT visie die ondersteunend is aan de business doelstellingen. Als innovatieve IT-organisatie met meer dan 20 jaar beheerexpertise bij meer dan 450 gerenommeerde klanten met een grote diversiteit aan IT-infrastructuur, is SPS één van de belangrijkste spelers in de BSM- en ITSM-markt. SPS heeft als doel om voor haar klanten een ‘oase van rust’ te creëren in de snel veranderende IT-wereld, een doorslaggevende factor voor het succes van haar klanten. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl, volg SPS op Twitter via @spsholding en op Linkedin.

Meer informatie
Marcommit
Rosalie Hage
035-5822730
sps@marcommit.nl
Laatste van SPS  
Michiel Swaans start als sales consultant cloudoplossingen bij SPS

Rijndam Revalidatie focust op innovatie en besteedt IT-beheer volledig uit aan SPS

SPS en Mavim innoveren IT-portfoliomanagement
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1296 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
SPS contact  

Logo SPS

  0182-302222
  info@sps.nl
  www.sps.nl
SPS sociaal  


SPS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Conclusion Zuyd
Logo IFS
Logo Cisco
Logo Cisco
Logo Solipsis b.v.
Logo Collibra
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87593 persberichten
- 5594 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7287 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.LVTPR.nl