www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1160 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

CRM Partners voor tweede achtereenvolgende jaar opgenomen in Microsofts Inner Circle

Barneveld, 12 juli 2016 – CRM Partners is gisteravond tijdens de jaarlijkse World Partner Conference (WPC) van Microsoft in Toronto voor het tweede achtereenvolgende jaar benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle 2016. CRM Partners behoort hierdoor wederom tot één van de meest strategische Microsoft-partners wereldwijd. Zij heeft zich opnieuw bewezen door sterke klantgerichtheid, hoge klanttevredenheid en het aanbieden van een Customer Engagement-platform op basis van Microsoft technologie. In 2011 en 2013 behoorde CRM Partners ook al tot de Inner Circle.

“CRM Partners mag zich dit jaar weer rekenen tot de Microsoft Dynamics Inner Circle 2016”, aldus Jeff Edwards, Director Channel Strategy and Programs bij Microsoft. “Haar uitstekende prestatie, grote betrokkenheid, toewijding aan klanten en continue focus op business excellence maakt dat CRM Partners zich opnieuw kan schalen onder de zestig meest succesvolle Microsoft-partners van de wereld.”

Emiel Putman, CEO en oprichter van CRM Partners: “We zijn verheugd dat we voor het tweede jaar op rij deze prestigieuze titel op onze naam mogen schrijven. Het hele team van CRM Partners zet zich dag in dag uit in om onze klanten geliefd te maken bij die van hen. Ons vernieuwde lidmaatschap van de Inner Circle bevestigt dat de richting die we gekozen hebben naar een Customer Engagement Company, de juiste is. Ook komend jaar blijft dit ons uitgangspunt en willen we verder excelleren in onze expertise en service.” 

------------------

Over CRM Partners
Customer Engagement – dat is wat het team van CRM Partners mogelijk maakt. Alles wat zij doen is erop gericht om onze klanten geliefd te maken bij hun klanten. Altijd, overal en via elk kanaal persoonlijk contact tijdens elke klantinteractie is daarbij de leidraad voor succes. Tegenwoordig zijn klantinteracties steeds vaker digitaal en klanten zijn veeleisender geworden. CRM Partners ondersteunt veel organisaties bij de digitale verandering die nodig is om klanten optimaal te bedienen. Maar daarbij mag één belangrijk aspect niet uit het oog worden verloren; de persoonlijke relatie met de klant. Mensen zijn uiteindelijk diegenen die zorgen voor onvergetelijke klantervaringen. Maar hoe borg je een perfecte balans tussen mens en techniek? CRM Partners ondersteunt in de uitdagingen die je op dit vlak hebt met behulp van producten en diensten op de gebieden online interactie, CRM, digitale marketing, Customer Care en Business Analytics. CRM Partners is marktleider in Europa op het gebied van Customer Engagement op basis van het Microsoft platform, ze hebben al meer dan 250 klanten ondersteund op dit vlak waaronder organisaties zoals FNV, Nutreco, Obvion Hypotheken, ABN AMRO, Bayer, VvAA, Vereniging De Zonnebloem en Coöperatie DELA.

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de President’s Club en de Inner Circle van Microsoft Dynamics. Daarnaast ontving CRM Partners de titels CRM partner of the year finalist en Country partner of the year finalist en nam het bedrijf de Partner of Western Europe Award in ontvangst.

CRM Partners op Facebook | LinkedIn | Twitter

Meer informatie
Marcommit
Laura Rijks
035-5822730
crmpartners@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Fellowmind  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1160 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
Fellowmind contact  
Logo Fellowmind
  +31 (0) 85 400 99 70
  info@fellowmindcompany.com
  fellowmindcompany.com
Fellowmind sociaal  
Fellowmind tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com