www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 7 dagen geleden)
Bedrijf:

FiberFIT Monitoring van Simac geeft SPIE voorsprong in glasvezelbeheer

SPIE kiest opnieuw voor FiberFITGlasvezelnetwerken van SPIE

Veiligheid en betrouwbaarheid van het netwerk staan bij SPIE Infra Network Solutions altijd voorop. Continue beschikbaarheid is voor SPIE en haar klanten van groot belang. Zo heeft SPIE in Oss een Network Operations Center (NOC) ingericht. Hierdoor is SPIE in staat om 24/7/365 glasvezelnetwerken te monitoren en het oplossen van eventuele storingen effectief aan te sturen.

Glasvezeltrajecten continu bewaken met FiberFIT Monitoring
Voor een betrouwbaar glasvezelnetwerk is controle op storingen, intrusie (fiber tapping) en degradatie noodzakelijk. FiberFIT Monitoring van Simac geeft de mogelijkheid deze fysieke netwerkcontrole efficiënt uit te voeren. Door live dashboards en instelbare alarmeringen is er direct inzicht in het netwerkprobleem en is een snelle respons en korte hersteltijd mogelijk. De netwerkeigenaar kan haar klanten hogere beschikbaarheid garanderen, zonder hen of hun apparatuur te hoeven inzetten om storingen te melden.

Altijd overal fysiek inzicht in glasvezelnetwerken
FiberFIT Monitoring bestaat uit zgn. monitor units die fysiek aan het glasvezelnetwerk gekoppeld worden in combinatie met intelligente cloud gebaseerde software. De units meten continu aan glasvezels en sturen de resultaten door naar de cloud. De gegevensverwerking en verdere aansturing wordt online gerealiseerd. Zo is er altijd en overal inzicht in het netwerk. Verder is door deze opzet en de API een koppeling met andere systemen, zoals Cocon, eenvoudig te realiseren.

Ad Schippers, Business Unit Manager bij SPIE: “FiberFIT Classic van Simac Electronics heeft ons in FTTH projecten vele voordelen opgeleverd. Het nieuwe FiberFIT Monitoring sluit aan bij onze missie om een toonaangevende technische dienstverlener te zijn. Dat we nu glasvezelstoringen kunnen signaleren, voordat de klanten van onze klant deze melden, geeft ons veel meer mogelijkheden als netwerk-beheerder. Hiermee kunnen we voor onze klanten, de netwerk-eigenaren, van grotere waarde zijn in het beschikbaar houden van betrouwbare verbindingen".

FiberFIT Monitoring geeft ons unieke mogelijkheden om de glasvezelnetwerken van onze klanten proactief te beheren. Bovendien heeft Simac Electronics, in overleg met SPIE, het systeem zo gerealiseerd dat we het direct kunnen inzetten en ook eenvoudig kunnen uitbreiden met toekomstige functionaliteit. Tijdens de ontwikkeling kwamen we erachter dat we nog maar aan het begin zijn van het ontdekken van alle mogelijkheden.”, vult Martin van Hest, Afdelingshoofd NOC bij SPIE, aan.Over SPIE
SPIE is Europees leider wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. SPIE verbetert de kwaliteit van onze leefwereld en draagt bij aan de verdere ontwikkeling daarvan door overheden en ondernemingen te begeleiden bij het ontwerp, de realisatie, het gebruik en onderhoud van installaties die minder energie verbruiken.

Het bedrijfsonderdeel Infra Network Solutions verzorgt de aanleg, het beheer en onderhoud van glasvezelnetwerken. SPIE verzorgt deze activiteiten voor verschillende netwerken zoals: radio acces networks (2G, 3G, UMTS, 4G, LTE), transmissie netwerken, digitale radio- en televisienetwerken en core networks.

Over Simac Electronics
Simac Electronics, gevestigd te Drunen, is een succesvolle technische handelsonderneming. Wij verbinden mensen en technologie; ons specialisme is glasvezeltechniek. Wij leveren onze klanten technische producten en diensten, met focus op telecomnetwerken. Ons portfolio bestaat uit passieve en actieve verbindingsoplossingen, installatie- & meetapparatuur en projectondersteuning & onderhoud van apparatuur. Onze klanten bevinden zich in de telecombranche, binnen defensie, in colocatie datacenters en in de energie- & inframarkt in de Benelux. Wij luisteren goed naar onze klanten en doen wat we beloven. Klanttevredenheid vormt de leidraad voor alles wat we doen.

Meer informatie? Kijk op www.simacelectronics.com, bel ons op +31 (0)416-387700 of stuur een email naar: info@simacelectronics.nl.
Laatste van Simac Electronics  
Samenwerking Speer IT en Simac Electronics

Simac neemt handelsactiviteiten Asterion Electronics over

CONNECT-IT 2018 illustreert rijke werkveld Simac Electronics
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 7 dagen
Simac Electron.. contact  

Logo Simac Electronics

Simac Electron.. sociaal  


Simac Electron.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl