www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1196 dagen geleden)
Bedrijf:

FiberFIT Monitoring van Simac geeft SPIE voorsprong in glasvezelbeheer

SPIE kiest opnieuw voor FiberFITGlasvezelnetwerken van SPIE

Veiligheid en betrouwbaarheid van het netwerk staan bij SPIE Infra Network Solutions altijd voorop. Continue beschikbaarheid is voor SPIE en haar klanten van groot belang. Zo heeft SPIE in Oss een Network Operations Center (NOC) ingericht. Hierdoor is SPIE in staat om 24/7/365 glasvezelnetwerken te monitoren en het oplossen van eventuele storingen effectief aan te sturen.

Glasvezeltrajecten continu bewaken met FiberFIT Monitoring
Voor een betrouwbaar glasvezelnetwerk is controle op storingen, intrusie (fiber tapping) en degradatie noodzakelijk. FiberFIT Monitoring van Simac geeft de mogelijkheid deze fysieke netwerkcontrole efficiënt uit te voeren. Door live dashboards en instelbare alarmeringen is er direct inzicht in het netwerkprobleem en is een snelle respons en korte hersteltijd mogelijk. De netwerkeigenaar kan haar klanten hogere beschikbaarheid garanderen, zonder hen of hun apparatuur te hoeven inzetten om storingen te melden.

Altijd overal fysiek inzicht in glasvezelnetwerken
FiberFIT Monitoring bestaat uit zgn. monitor units die fysiek aan het glasvezelnetwerk gekoppeld worden in combinatie met intelligente cloud gebaseerde software. De units meten continu aan glasvezels en sturen de resultaten door naar de cloud. De gegevensverwerking en verdere aansturing wordt online gerealiseerd. Zo is er altijd en overal inzicht in het netwerk. Verder is door deze opzet en de API een koppeling met andere systemen, zoals Cocon, eenvoudig te realiseren.

Ad Schippers, Business Unit Manager bij SPIE: “FiberFIT Classic van Simac Electronics heeft ons in FTTH projecten vele voordelen opgeleverd. Het nieuwe FiberFIT Monitoring sluit aan bij onze missie om een toonaangevende technische dienstverlener te zijn. Dat we nu glasvezelstoringen kunnen signaleren, voordat de klanten van onze klant deze melden, geeft ons veel meer mogelijkheden als netwerk-beheerder. Hiermee kunnen we voor onze klanten, de netwerk-eigenaren, van grotere waarde zijn in het beschikbaar houden van betrouwbare verbindingen".

FiberFIT Monitoring geeft ons unieke mogelijkheden om de glasvezelnetwerken van onze klanten proactief te beheren. Bovendien heeft Simac Electronics, in overleg met SPIE, het systeem zo gerealiseerd dat we het direct kunnen inzetten en ook eenvoudig kunnen uitbreiden met toekomstige functionaliteit. Tijdens de ontwikkeling kwamen we erachter dat we nog maar aan het begin zijn van het ontdekken van alle mogelijkheden.”, vult Martin van Hest, Afdelingshoofd NOC bij SPIE, aan.Over SPIE
SPIE is Europees leider wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. SPIE verbetert de kwaliteit van onze leefwereld en draagt bij aan de verdere ontwikkeling daarvan door overheden en ondernemingen te begeleiden bij het ontwerp, de realisatie, het gebruik en onderhoud van installaties die minder energie verbruiken.

Het bedrijfsonderdeel Infra Network Solutions verzorgt de aanleg, het beheer en onderhoud van glasvezelnetwerken. SPIE verzorgt deze activiteiten voor verschillende netwerken zoals: radio acces networks (2G, 3G, UMTS, 4G, LTE), transmissie netwerken, digitale radio- en televisienetwerken en core networks.

Over Simac Electronics
Simac Electronics, gevestigd te Drunen, is een succesvolle technische handelsonderneming. Wij verbinden mensen en technologie; ons specialisme is glasvezeltechniek. Wij leveren onze klanten technische producten en diensten, met focus op telecomnetwerken. Ons portfolio bestaat uit passieve en actieve verbindingsoplossingen, installatie- & meetapparatuur en projectondersteuning & onderhoud van apparatuur. Onze klanten bevinden zich in de telecombranche, binnen defensie, in colocatie datacenters en in de energie- & inframarkt in de Benelux. Wij luisteren goed naar onze klanten en doen wat we beloven. Klanttevredenheid vormt de leidraad voor alles wat we doen.

Meer informatie? Kijk op www.simacelectronics.com, bel ons op +31 (0)416-387700 of stuur een email naar: info@simacelectronics.nl.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Simac Electronics  
6 nov 2018 Samenwerking Speer IT en Simac Electronics

6 jun 2018 Simac neemt handelsactiviteiten Asterion Electronics over

22 mei 2018 CONNECT-IT 2018 illustreert rijke werkveld Simac Electronics
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van maandag 21 oktober 2019  
commercetools tekent deal van 130 miljoen euro met Insight Partners om wereldwijde groei te versnellen

HubSpot voegt LinkedIn lead gen-formulieren toe aan gratis HubSpot CRM
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1196 dagen
Simac Electronics contact  
Logo Simac Electronics
Simac Electronics sociaal  
Simac Electronics tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl