www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1195 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CheckTwice

Pure legt de lat voor storage opnieuw hoger met nieuwe generatie Evergreen Storage

Met Capacity Consolidation hebben klanten steeds de nieuwste generaties flash, zonder dat ze storage opnieuw te hoeven kopen; Capacity Guarantee vermindert de risico’s bij datareductie

Amsterdam, 06 juli 2016 - Pure Storage, de vooraanstaande onafhankelijke fabrikant van solid-state opslag-arrays, heeft zijn innovatieve Evergreen Storage opslagmodel verder verbeterd. Klanten kunnen hierdoor opslagcapaciteit aanschaffen en na verloop van tijd makkelijk en probleemloos upgraden, waarbij de investering beter beschermd is.
 
Het Evergreen Storage-model is in 2014 gelanceerd en zette de traditionele onderhouds- en upgradeprogramma's op zijn kop, door af te rekenen met de kostbare en inefficiënte ‘forklift-upgrades’. Bij zo’n ‘forklift-upgrade’ moeten complete opslagsystemen in hun geheel vervangen worden. Tot nu toe betrof Evergreen Storage het upgraden van opslagcontrollers en de prestaties, nu komt daar ook de daadwerkelijke flash-opslag bij.
 
Met het nieuwe Capacity Consolidation programma kunnen klanten hun opslagcapaciteit uitbreiden en tegelijkertijd oudere storage consolideren, waarvoor zij een aantrekkelijke inruilkorting ontvangen. Dit betekent dat de traditionele upgrade-cyclus wordt doorbroken, waarbij klanten hun complete opslagsysteem moeten vervangen door een nieuwe en dus in feite opnieuw de opslagcapaciteit aanschaffen die ze al hebben. Daarnaast maakt de nieuwe Right-Size Guarantee een eind aan het risico en het gokwerk rond de hoeveelheid storage die je moet aanschaffen bij gebruik van datareductietechnieken. In plaats daarvan krijgen klanten de opslagcapaciteit die ze daadwerkelijk nodig hebben.
 
Right-Size Guarantee
De door en door bewezen datareductietechnologie van Pure zorgt ervoor dat klanten over efficiënte en kosteneffectieve opslagsystemen beschikken. Maar wie opslag aanschaft, wil effectieve capaciteit zonder zich druk te hoeven maken over een mogelijk capaciteitstekort ten gevolge van thin provisioning, RAID-databescherming, datareductie of andere variabelen die de effectieve opslagcapaciteit bepalen. De Right-Size Guarantee garandeert Pure-klanten dat zij de beschikking krijgen over precies de juiste opslagomvang en -capaciteit.
 
Klanten werken samen met Pure en zijn partners om - per workload - de effectieve capaciteitsvereisten te bepalen. Daarbij zet Pure een op de cloud gebaseerde workloadanalyse in om de juiste opslagcapaciteit vast te stellen. Hierdoor hoeft de klant zich geen zorgen te maken over de gevolgen van datareductie. Pure stelt zelf de optimale omvang van het array vast en garandeert een effectieve capaciteit. Daarbij krijgt de klant een schriftelijke garantie van zes maanden waarbij  – als dit nodig is - de flash-opslagcapaciteit gratis wordt uitgebreid om te voldoen aan de klantvereisten.
 
“Voor de klant is de effectieve opslagcapaciteit het enige dat er echt toe doet", zegt Matt Kixmoeller, Vice President Products van Pure Storage. "Door onze klanten die effectieve capaciteit te garanderen, neemt Pure de risico’s weg die gepaard gaan met datareductie en wordt het aankoopproces vereenvoudigd. Zo kunnen klanten zonder zorgen storage aanschaffen en direct beginnen met het transformeren van hun bedrijf.”
 
Theo van Teylingen, Regional Director Pure Storage Benelux vult aan: “Met Right-Size Guarantee en Capacity Consolidation breiden we ons innovatieve Evergreen model verder uit. Evergreen is een supportmodel dat de mogelijkheid biedt om op een nieuwe, strategische manier te investeren in storage. Klanten krijgen de beschikking over eenvoudige en effectieve upgrade-opties. Daarmee kunnen ze steeds beschikken over de nieuwste generaties flash-opslag, zonder dat ze bestaande opslagcapaciteit opnieuw moeten aanschaffen. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op en zorgt voor een veel betere TCO.”
 
Capacity Consolidation
Met Capacity Consolidation hebben klanten van Pure Storage de zekerheid dat hun infrastructuur kan blijven schalen om snel groeiende datavolumes bij te benen. Dit gebeurt door periodiek te upgraden naar modernere flashopslag met een hogere capaciteit, zonder dat twee maal voor dezelfde terabyte aan opslagcapaciteit betaald moet worden. Bestaande data op oudere opslagsystemen worden automatisch en zonder verstoring van de bedrijfsprocessen gemigreerd naar het nieuwe FlashArray. Zo maakt Evergreen Storage een kostenbesparing van 33 procent of meer mogelijk.

Over Pure Storage
Pure Storage innoveert en transformeert bedrijven op manieren die voorheen niet denkbaar waren. De marktverstorende, software-gestuurde opslagtechnologie van het bedrijf, gecombineerd met een klantvriendelijk businessmodel is de drijvende kracht achter de business en de IT-transformatie van klanten, dankzij een drastische verbetering van de prestaties en efficiency, tegen lagere kosten. Pure Storage FlashArray//m is eenvoudiger, sneller en eleganter dan andere technologieën in het datacenter. Pure Storage FlashArray//m is ideaal voor big data-toepassingen en andere zware, performance-intensieve zaken zoals cloud computing, databasesystemen, desktop-virtualisatie, real-time analytics en server-virtualisatie. De klanten van Pure Storage behoren tot de meest tevreden klanten ter wereld (NPS-score van 79). Zij zijn te vinden in uiteenlopende sectoren zoals aanbieders van cloudgebaseerde software en diensten, bedrijven met websites voor consumenten, onderwijs, energie, financiële dienstverlening, overheden, gezondheidszorg, fabrikanten, media, retail en telecommunicatie. Met Pure Storage kunnen bedrijven de grenzen van het mogelijke verleggen om sneller, slimmer en innovatiever te worden.

Voor meer informatie over Pure Storage:
MCS PR, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@mcspr.nl.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Pure Storage  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1195 dagen
PR contact  
Logo CheckTwice
Pure Storage contact  
Logo Pure Storage
  +31 (0) 20 491 9180
  info@purestorage.com
  www.purestorage.com
Pure Storage sociaal  
Pure Storage tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl