Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1169 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: INFLUX PR

Uitbreiding Pega Exchange Marketplace verhoogt productiviteit en samenwerking op het gebied van applicatieontwikkeling

Online ecosysteem biedt gebruikers en ontwikkelaars apps, functies en componenten om bestaande oplossingen te verbeteren en bètatests van nieuwe ideeën uit te voeren

Amsterdam, 4 juli 2016 Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties, kondigde tijdens het jaarlijkse Pegaworld congres in juni de uitbreiding aan van Pega Exchange. Deze online marktplaats voor applicaties, add-on componenten en nuttige tools beschikt nu over meer dan 90 apps en herbruikbare componenten van zowel Pegasystems als van partners en de developers community waarmee gebruikers en ontwikkelaars hun Pega-oplossingen kunnen uitbreiden.

Met Pega Exchange besparen organisaties tijd en geld omdat zij snel nieuwe applicaties kunnen ontwikkelen of krachtige functies kunnen toevoegen aan bestaande toepassingen door middel van downloadbare ‘blocks’. Dit verbetert de algehele productiviteit, de kwaliteit van de applicaties en time-to-market.

Op Pega Exchange hebben externe ontwikkelaars mogelijkheden om hun eigen applicaties en add-ons te uploaden en beschikbaar te maken voor een bredere community. De recente uitbreidingen bevatten onder meer add-on componenten en connectoren van Pega-partners zoals DocuSign, wereldwijd toonaangevend in Digitaal Transactie Management (DTM) en eSignature technologie en Box, een toonaangevend content management platform. De inhoud van Pega Exchange wordt nauwlettend in de gaten gehouden om gebruikers de beste ‘blocks’ voor hun eigen applicaties te garanderen, met begeleidende documentatie over compatibiliteit en installatie.

Binnen Pega Exchange is ook ruimte voor bètaversies van applicaties en componenten waarmee gebruikers kunnen experimenteren en testen (Pega Innovation Labs producten). Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe onderdelen waarmee gebruikers zelf applicaties kunnen bouwen door te tekenen op een tablet of andere apparaten met een touchscreen.

Tools en componenten van Pega Exchange zijn net als alle overige Pega-applicaties ontwikkeld op het Pega 7 Platform. Daardoor kunnen softwareontwikkelaars applicaties snel uitbreiden met nieuwe componenten en hiermee tegemoet komen aan de veranderende klant- en bedrijfsbehoeften. Het Pega 7 platform genereert uiteindelijk end-to-end klantervaringen, die over verschillende bedrijfsafdelingen, communicatiekanalen en klantsegmenten werkzaamheden integreren in de cloud en/of on premise.

Ons ecosysteem groeit en wij blijven doorgaan met het verbeteren van Pega Exchange voor ontwikkelaars, partners en zakelijke gebruikers als optimale bron voor het vinden en delen van alle innovaties die binnen de Pega-community worden gerealiseerd”, aldus Don Schuerman, Vice President Product Marketing en Chief Technical Officer bij Pegasystems. “Pega Exchange voorziet in een uitgebreide bibliotheek met extra apps en add-ons waarmee gebruikers betere applicaties kunnen creëren voor snel veranderende bedrijfsomgevingen.

DocuSign biedt bedrijfsprocessen die sneller, eenvoudiger, gemakkelijker en veiliger zijn voor alle betrokkenen door elke beslissing, goedkeuring, workflow en digitale ondertekening volledig te digitaliseren”, aldus Mark Register, Senior Vice President Business Development en Channels bij DocuSign. “Deelname aan Pega Exchange biedt gebruikers een nieuwe manier voor eenvoudige integratie met DocuSign DTM en eSignature technologie voor het ontwikkelen van betere bedrijfsapplicaties.”

“Meer dan 75.000 ontwikkelaars houden zich bezig met Box, als het content management platform voor het bouwen en integreren van hun apps”, aldus Roger Murff, Vice President Business Development en Technology Partnerships bij Box. “Met de toevoeging van Box apps en add-ons in Pega Exchange, hebben ontwikkelaars nu een nog ruimere keuze uit tools waarmee ze sneller krachtige applicaties kunnen bouwen.”

Pega Exchange is vanaf nu beschikbaar. Ga voor het aanbod, het downloaden van apps of het uploaden van eigen apps naar Pega Exchange op pdn.pega.com/exchange

Over Pegasystems
Pegasystems (NASDAQ: PEGA) ontwikkelt strategische applicaties voor sales, marketing, service en operationele processen. Pega's toepassingen stroomlijnen kritische operationele bedrijfsprocessen, zorgen voor een naadloze connectie tussen organisaties en hun klanten in realtime en via verschillende kanalen en passen zich aan aan de snel veranderende eisen. Pega's Global 3000 klanten behoren tot 's werelds grootste en meest succesvolle organisaties. De applicaties van Pega zijn zowel lokaal beschikbaar als in de cloud. Ze zijn gebouwd op het uniforme Pega 7-platform dat visuele tools gebruikt om toepassingen eenvoudig aan te passen of uit te breiden aan de strategische zakelijke behoeften van de klant. Pega-klanten melden onder meer dat Pega hen de snelste time to value, zeer snelle implementatie, efficiënt hergebruik en wereldwijde schaalbaarheid biedt. Voor meer informatie: www.pega.com

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen – tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Pegasystems  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1169 dagen
Bron:
PR bron: INFLUX PR
Pegasystems contact  
Logo Pegasystems
  +31 (0)20 3057490
  info@pega.com
  www.pega.com
Pegasystems sociaal  
Pegasystems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau