Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1305 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Wereldwijde enquête door Juniper Networks geeft aan dat C-level managers onvoldoende zijn voorbereid op digitale disruptie

Bedrijven hebben baat bij NFV- en SDN-technologie, maar kampen met een groeiend tekort aan technische vaardigheden

Juniper Networks (NYSE: JNPR), leider in geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, publiceert de resultaten van een wereldwijde enquête onder ruim 2.700 zakelijke en ICT-besluitvormers. Hieruit blijkt dat bedrijven niet zijn voorbereid op de onvermijdelijke gevolgen van digitale disruptie.

Het rapport van de wereldwijde enquête door Wakefield Research en Juniper Networks: 
  • wijst op een groeiende kloof tussen de ICT-afdeling en het C-level management 
  • geeft aan in welke mate bedrijven zijn voorbereid op de digitale disruptie die in sommige sectoren reeds gaande is; en
  • benadrukt de voordelen van investeringen in automatisering voor het verbeteren van de zakelijke flexibiliteit en het anticiperen van disruptie.
“Juniper Networks werkt al meer dan 20 jaar met klanten samen om hun zakelijke groei te bevorderen met investeringen in netwerkinnovaties”, aldus Rami Rahim, CEO van Juniper Networks. “Werkelijke innovatie vraagt om inzicht in de waarde die technologie te bieden heeft. Slimme technologische investeringen zijn meer dan ooit nodig om de concurrentie voor te blijven. Het management op C-niveau hoeft zich niet bezig te houden met programmeren, maar een zakelijke groeistrategie vraagt wel om een hechte band tussen zij die de strategie bepalen en de mensen die deze uitvoeren.”

Wapen uw huidige en toekomstige ICT-managers voor de disruptie die komen gaat

Meer dan de helft van de respondenten (55 procent van alle ICT-besluitvormers en 51 procent van alle zakelijke besluitvormers) verwacht dat er de komende twee jaar een nieuwe disruptieve technologie, product of dienst binnen hun branche zal worden geïntroduceerd. ICT-afdelingen denken echter niet dat zij voldoende zijn voorbereid op de veranderingen die gaan komen. Bijna de helft (45 procent) van alle ondervraagde ICT-besluitvormers meent dat een kwart of meer van hun ICT-medewerkers over vijf jaar tijd niet over de vaardigheden zal beschikken die nodig zijn voor zakelijk succes.

Om een oplossing te bieden voor het gebrek aan vaardigheden dat bedrijven ervan weerhoudt om optimaal te profiteren van de kansen die gepaard gaan met de verwachte digitale disruptie, maakt Juniper Networks bekend dat het zijn OpenLab-programma wereldwijd uitbreidt met zes nieuwe locaties. OpenLab biedt klanten, partners, academici en brancheleiders praktische toegang tot workshops voor netwerkautomatisering, trainingsprogramma’s en speciale laboratoriumfaciliteiten.

Informeer het C-level management en bereid u voor op snelle veranderingen

Bijna negen op de tien respondenten (84 procent van alle ICT-besluitvormers en 84 procent van alle zakelijke besluitvormers) geven toe dat hun organisatie beter zou presteren als het C-level management technisch beter onderlegd zou zijn.

Onvoldoende investeren in ICT gaat ten nadele van innovatie. Het weerhoudt bedrijven ervan om het tempo van veranderingen bij te benen en concurrerend te blijven. Bijna de helft van de respondenten (46 procent van alle ICT-besluitvormers en 50 procent van alle zakelijke besluitvormers) verwacht dat hun organisatie er een of meer jaar over zou doen om een verbeterde versie van een product of dienst te introduceren als het zou worden uitgedaagd door de concurrent. De kans is echter groot dat zij niet zoveel tijd tot hun beschikking zullen hebben als gevolg van het hoge tempo van disruptie.

Erger nog is dat de legacy infrastructuur de zakelijke groei in de weg zit. Meer dan de helft van de respondenten zei dat hun ICT-infrastructuur redelijk tot zeer waarschijnlijk een struikelblok zou vormen voor een snelle introductie van een nieuw product of dienst.

Om relevant te blijven moeten bedrijven inspelen op de aanstaande disruptie binnen hun markt. Dit is mogelijk door hun ICT-aanpak te herzien en in innovatie te blijven investeren. Zij maken een grotere kans om de concurrentie voor te blijven als hun management vooroploopt in technologische innovatie.

Investeer in automatisering

Bedrijven die disruptieve ontwikkelingen willen voorblijven, zouden hun investeringen in netwerkautomatisering op prioriteit moeten indelen. Uit de enquêteresultaten blijkt dat zowel zakelijke als ICT-besluitvormers netwerkautomatisering van cruciaal belang beschouwen voor het toekomstige concurrentievermogen van hun organisatie.

Bijna drie op de vier respondenten (70 procent van alle ICT-besluitvormers en 72 procent van alle zakelijke besluitvormers) tonen zich enthousiast over de mogelijkheden die ICT- en netwerkautomatisering hun organisatie te bieden hebben. Bijna alle ICT-besluitvormers (93 procent) die reeds gebruikmaken van software defined networking (SDN) of network functions virtualization (NFV) zegt dat deze technologieën hen een forse concurrentievoorsprong hebben bezorgd.

ICT-besluitvormers bij bedrijven die gebruikmaken van SDN zeggen dat zij hiermee aanzienlijk meer voordelen en mogelijkheden hebben gerealiseerd dan oorspronkelijk verwacht. De respondenten zagen cloud-interconnects, gevirtualiseerde datacenters en geautomatiseerde beveiliging als belangrijkste voordelen van het gebruik van SDN. ICT-besluitvormers bij bedrijven die met NFV werken, zeggen eveneens meer voordelen en mogelijkheden te hebben gerealiseerd dan verwacht. Volgens hen biedt NFV mogelijkheden als gevirtualiseerde beveiliging, gevirtualiseerde routering en WAN-optimalisatie.

De online enquête werd in opdracht van Juniper Networks uitgevoerd door Wakefield Research onder 2.704 respondenten in de Verenigde Staten, China, Australië, Japan, India, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Klik hier voor meer informatie of het volledige rapport.

Ondersteunende citaten

“Serviceproviders moeten hun klanten kant-en-klare en optimaal schaalbare diensten aanbieden om te kunnen groeien. Dit vraagt om een creatieve benadering van het netwerkbeheer en een oplossing voor het geautomatiseerd inrichten en beschikbaar stellen van innovatieve diensten. Geavanceerde technische vaardigheden en de voordelen van network functions virtualisation zijn onmisbaar geworden voor bedrijven die de concurrentie en digitale transformatie voor willen blijven.”

– Conleth McCallan, directeur van Datanet

“Als cloud- en adviesbedrijf zien we de praktische voordelen van SDN wanneer we klanten helpen om de snelle groei van hun bedrijf in goede banen te leiden. We waren een van de eerste bedrijven die de kostenbesparende en operationele voordelen van een softwaregedefinieerde aanpak plukten. Onze softwaregedefinieerde infrastructuur A.C.R.E. (Advanced Cloud Resource Elements) heeft onze klanten in staat gesteld om een nieuwe datacenter- en ICT-infrastructuur te ontwikkelen die mee kan groeien met de steeds hogere eisen en veranderende behoeften van klanten. SDN verandert de regels van het spel in onze branche. Deze technologie levert niet alleen voordelen op voor onze klanten, maar ook voor hun klanten. We willen organisaties van advies voorzien en een oplossing voor hun tekort aan technologische vaardigheden, zodat ze kunnen profiteren van softwaregedefinieerde ICT-diensten met behulp van uiterst schaalbare, flexibele en geautomatiseerde netwerkplatforms.”

– Kevin Fibich, oprichter en marketingdirecteur bij CloudSeeds

Meer informatie Over Juniper Networks
Juniper Networks daagt de status quo uit met producten, oplossingen en diensten die de kostenstructuur van netwerken transformeert. Ons team innoveert samen met klanten en partners om geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken met flexibiliteit, prestatie en waarde te leveren. Ga voor meer informatie naar Juniper Networks (www.juniper.net) of volg Juniper op Twitter en Facebook.

Juniper Networks en Junos zijn geregistreerde handelsmerken van Juniper Networks Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. De Juniper Networks en Junos logos zijn handelsmerken van Juniper Networks Inc. Alle overige merken, dienstenmerken, gedeponeerde merken of gedeponeerde dienstenmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Perscontact:
Marieke Kraan
En Serio
juniper@enserio.nl
Tags  
Laatste van Juniper Networks  
Juniper Networks realiseert mijlpaal met langste ‘live’ 400GbE-verbinding

Juniper Networks vereenvoudigt wereldwijd partnerprogramma en richt zijn focus op de door AI aangestuurde onderneming

Juniper Networks brengt beheereenvoud naar datacenters met Contrail Insights
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1305 dagen
Juniper Networ.. contact  

Logo Juniper Networks

  +31 20-712-5700
  www.juniper.net
Juniper Networ.. sociaal  


Juniper Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com