www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1307 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Declaratiesoftware SRXP en International Card Services introduceren eerste creditcarddeclaratie app

SRXP eerste declaratie app in Nederland die zakelijke creditcarduitgaven digitaliseert

Amsterdam, 30 juni 2016 – SRXP Mobile Expense Reporting, marktleider in declaratiesoftware in Nederland, en International Card Services (ICS), de grootste uitgever van MasterCard en Visa creditcards in Nederland, zijn een samenwerking aangegaan. Door het partnership is SRXP de eerste declaratie app in Nederland die zakelijke creditcarduitgaven digitaliseert en bonnen direct koppelt aan afschrijvingen ter verantwoording.

Door de samenwerking tussen ICS en SRXP kan nu voor het eerst het hele creditcardproces worden gedigitaliseerd. Met de SRXP app, beschikbaar op iOS, Android en Windows Phone, maakt de medewerker een foto van de bon direct nadat de betaling is gedaan. Vervolgens wordt de bon digitaal aan de creditcardafschrijving gekoppeld. Doordat ICS de gegevens levert, verschijnt alles automatisch in SRXP, wat de gebruiker veel tijd scheelt. Als alle creditcarduitgaven zijn verantwoord met een bon, wordt het rekeningoverzicht automatisch verstuurd naar de leidinggevende en vervolgens verwerkt in de financiële software. Deze oplossing geldt voor alle Corporate Cards van ICS.

Verantwoording
De creditcardfunctionaliteit levert veel voordelen op, voor zowel medewerkers als voor de financiële afdeling. Pieter Verbruggen, CEO van SRXP, licht toe: “SRXP en ICS signaleerden beiden de verantwoordingsproblemen die organisaties ondervinden. Met een zakelijke creditcard voelen medewerkers minder urgentie om bonnen te bewaren dan wanneer ze de rekening persoonlijk voorschieten. Daarom moet het zo eenvoudig mogelijk zijn om bonnen te bewaren. Door onze samenwerking met ICS kunnen we die oplossing nu bieden. SRXP biedt altijd inzicht in de status van elk rekeningoverzicht zodat de financiële afdeling direct de juiste mensen kan aansporen om de uitgaven te verantwoorden.”

Mike van der Voort, Manager Sales & Marketing Commercial Cards, vult aan: “Met onze zakelijke creditcards streven we naar betaalgemak voor medewerkers die kosten voor het werk moeten maken. Door de koppeling met SRXP is ook het daaropvolgende declaratieproces nu een stuk eenvoudiger en sneller geworden. Bijkomend groot voordeel is dat bedrijven hiermee gelijk voldoen aan de eisen die de Werkkostenregeling (WKR) hen oplegt. Hiermee strekt de ontzorging nu van betalen tot declareren en administreren.”

Impact bij Bugaboo
Ruim tien procent van de klanten van SRXP profiteert nu al van de samenwerking tussen beide partijen, waaronder het internationaal opererende Bugaboo. Rob van Dijk, financieel manager van Bugaboo, licht de impact van de nieuwe feature toe: “We hebben wereldwijd ruim honderd medewerkers met een business card, van salesvertegenwoordigers tot IT’ers en van engineers tot directieleden. Voorheen was de maandelijkse administratie van rekeningoverzicht en PDF’jes en het matchen erg arbeidsintensief, voor zowel medewerkers als de financiële afdeling. Met de dagelijkse, geautomatiseerde import van alle creditcardtransacties via SRXP heeft de financiële afdeling nu altijd inzicht, terwijl medewerkers enorm zijn geholpen bij het tijdig en volledig verwerken van hun uitgaven. We verwachten later dit jaar de creditcardintegratie bij onze Amerikaanse divisie te implementeren.“

//

Over SRXP Mobile Expense Reporting
SRXP is de marktleider in declaratiesoftware in Nederland met klanten als SkyTeam, PostNL en Mammoet. Sinds de oprichting zes jaar geleden heeft SRXP het declaratieproces van ruim 2.500 bedrijven in Nederland en internationaal gedigitaliseerd via de declaratie app. SRXP maakt daarmee het declaratiemanagement voor de financiële afdeling inzichtelijker en efficiënter en vermindert het administratieve werk voor medewerkers aanzienlijk. In 2014 ontving SRXP een investering van Walvis Participaties, het privé investeringsfonds van John Fentener van Vlissingen. 

Over International Card Services
International Card Services BV (ICS) is specialist in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt de uitgifte, promotie, administratie en verwerking van creditcardbetalingen. Betalen met een ICS creditcard betekent wereldwijd veilig betaalgemak en verzekerd zijn als er iets mis gaat. ICS is constant bezig met klantgerichte vernieuwingen en de toekomst van betalen. Denk hierbij aan contactloos betalen, maar ook mobiel betalen of betalen met lichaamseigen kenmerken, zoals een vingerafdruk of herkenning van het gezicht. Wereldwijd kan er op ruim 30 miljoen adressen, in iedere valuta, mee worden betaald. In de Benelux zijn er inmiddels ruim 3 miljoen mensen met een door ICS uitgegeven creditcard.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lubbers De Jong
Erik Molkenboer
T: 020 2050 425
E: erik@lubbersdejong.nl

SRXP Mobile Expense Reporting
Eline van Es
T: 020 2611 711
E: elinevanes@srxp.com

International Card Services
Marike van Dijk
T: 020 6600 632
E: mvandijk@icscards.nl

Dit persbericht is ook online te vinden.
Laatste van SRXP  
SRXP heeft primeur met Okta-partnership

Nederlandse bedrijven laten jaarlijks miljoenen euro's aan buitenlandse btw-teruggave liggen

Declaratiesoftware SRXP en International Card Services introduceren eerste creditcarddeclaratie app
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1307 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
SRXP contact  

Logo SRXP

  +31 20 261 1711
  www.srxp.com
SRXP sociaal  


SRXP tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87574 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7270 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau