Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1244 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Talend komt met nieuw Data Fabric platform voor grootschalige self-service

Oplossing voor data-integratie met nieuwe beheerste self-service datavoorbereiding, en verbeterde Big Data en Cloud functionaliteit

Redwood City, Calif. / Amsterdam – 27 juni 2016 – Talend, een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor Big Data en cloud integratie, komt vandaag met zijn nieuwste versie van Talend Data Fabric. Dit is een krachtig data-integratie platform voor ontwikkelaars én zakelijke gebruikers, of het nu gaat om applicaties in de cloud of op locatie. Talends platform biedt nu ondersteuning voor datavoorbereiding op enterprise niveau. Deze oplossing bespaart uren bij het verzamelen en analyseren van data, waardoor sneller inzicht ontstaat in de bedrijfsvoering.

De jongste versie van Talend Data Fabric levert eveneens nieuwe mogelijkheden voor Talend Big Data en Talend Integration Cloud om meer te halen uit datameren en cloudbronnen, met inachtneming van beveiliging, compliance en zorgeloze bedrijfsvoering.

“Het staat buiten kijf dat ondernemingen datagedreven moeten zijn om te concurreren, maar er zijn nog veel hindernissen die organisaties moeten overwinnen om data tot de kern van hun bedrijfsvoering te maken”, zegt Auke Jilderda, Sales Manager bij Talend Nederland. “Talend Data Fabric biedt een beheerst, volledig geïntegreerd dataplatform dat IT de mogelijkheid geeft om self service oplossingen aan business medewerkers te bieden, om toegang te krijgen tot juist die data die ze nodig hebben, zonder dat informatiestromen wet- en regelgeving geweld aan doen.”

“De grootste uitdaging voor elke vorm van self service is governance. Self service datavoorbereiding gebeurde al jaren via een variatie aan spreadsheet software”, zegt Stewart Bond, Research Director bij IDC Data Integration Software Practice. “Maar governance leidde tot de noodzaak voor betere oplossingen. Desktop self service datavoorbereiding software is een beter alternatief voor spreadsheets, maar er is zelfs nog meer waarde als centrale governance en beheersing worden gekoppeld aan self service.”

Commerciële editie Talend Data Preparation
De commerciële versie van Talend Data Preparation gaat verder dan de hedendaagse, beperkte mogelijkheden van de puntoplossingen door echte samenwerking te scheppen tussen IT en de bedrijfsmedewerkers. Personeel ontwikkelt zich tot 'informatiemakelaar' en heeft de vrijheid om zelf data voor te bereiden en te analyseren. Daarmee komen ze sneller tot inzichten, terwijl de IT-afdeling zorg draag voor databeveiliging en governance.

De meeste oplossingen voor datavoorbereiding zijn alleen maar geschikt voor een beperkte groep medewerkers die met data weet om te gaan. Talend Data Preperation geeft nu de mogelijkheid voor self service datatoegang en -samenwerking voor de hele onderneming. Door intuïtieve mogelijkheden voor datavoorbereiding te combineren met geëigend overzicht van de IT-afdeling, baant Talend uiteindelijk een weg voor organisaties die snel en bedrijfsbreed informatie willen benutten om weloverwogen beslissingen te nemen.

De commerciële versie van Talend Data Preparation helpt organisaties ook om:
  • Informatiegebruik te beheersen via rolgebaseerde toegang tot databronnen;
  • Gereedschap voor datavoorbereiding ter beschikking te stellen in de gehele
  • •onderneming met ondersteuning voor honderden informatiebronnen;
  • Slim om te gaan met steekproeven en zich herhalende upgrades voor de
  • beheersing van master datasets;
  • Samenwerking aan te moedigen tussen medewerkers onderling, en daarmee elke individuele medewerker te laten groeien van dataconsument naar
  • dataproducent door datasets met elkaar te delen;
  • Nog sneller tot inzichten te komen met één klik door master data te integreren in elke mogelijke integratiewerkstroom, inclusief batch, bulk en master
  • data management.
Talend Big Data
De jongste versie van Talend Data Fabric voegt ook vernieuwingen toe aan Talend Big Data die organisaties helpen hun datameren te vormen en er meer waarde uit te halen. Met Talend Data Mapper, gereedschap dat complexe dataformaten een plek geeft, en machine learning, kan een organisatie heel snel enorm grote datasets analyseren om patronen te ontdekken en de informatie om te vormen tot nieuwe bedrijfskansen. Een zuiver gebruik van datameren helpt ondernemingen een 360 graden inzicht te krijgen in elke klant, hetgeen resulteert in gerichtere marketing, verbeterde klantrelaties, optimale prijsvorming, beter vraagvoorspelling, en identificatie en het voorkomen van fraude.

Talend Integration Cloud
Voor een verdere uitbreiding van Talends 'all-in' ondersteuning van Amazon Web Services (AWS) bezit de nieuwe versie van Talend Data Fabric Secure Socket Layer (SSL) communicatie tussen data-integratie jobs in Talend Integration Cloud en Amazon Redshift. Dit geeft nog meer beveiliging bij de toegang tot bedrijfskritische gegevens. Daar komt bij dat klanten nu Amazon S3-date kunnen versleutelen aan de client kant én aan de server kant om beveiliging te garanderen van 'bewegende' data en data 'in ruste'. Door Talend Integration Cloud te gebruiken, kan de IT-afdeling kerngegevens uit identitiets- en toegangsbeheertools overerven om er zeker van te zijn dat alleen gerechtigde gebruikers kunnen werken met Amazon S3-clusters. Dit vermindert de kosten. Organisaties kunnen de kosten ook naar beneden brengen door het aantal cluster knooppunten dynamisch te veranderen dat nodig is voor de verschillende Amazon EMR of Amazon Redshift workloads. Tot slot zorgt Talends nieuwe Amazon DynamoDB connector ervoor dat klanten rechtstreeks data kunnen lezen uit Spark jobs, waardoor de verwerking van workloads versnelt en een hogere throughput ontstaat.

Beschikbaarheid
Klanten die een licentie nemen op de nieuwste versie van Talend Data Fabric krijgen  twee gratis Talend Data Preparatoir seats, evenals toegang tot de Talend Integration Cloud sandbox en Talend Data Quality.

Wie meer wil weten over de volledige mogelijkheden en voordelen van de nieuwste versie van Talend Data Fabric kan zich opgeven voor de 'What's New In Talend Data Fabric' webinar van donderdag 30 juni van 10.00 – 11.00 uur. Prijzen en packaging informatie is beschikbaar bij de verkoopafdeling via sales@talend.com.

Over Talend
Talends integratie-oplossingen geven data-gedreven organisaties de mogelijkheid om meer waarde uit al hun data te halen. Door native ondersteuning van moderne bigdata-platformen maakt Talend integratieprojecten makkelijker en helpt het IT-afdelingen beter en sneller te reageren op de eisen van hun organisatie, met voorspelbare kosten. De schaalbare en toekomstgerichte opensource-oplossingen van Talend bieden een oplossing voor bestaande en toekomstige eisen op het gebied van integratie. Talend is niet-beursgenoteerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, California. Meer informatie op www.talend.com en op twitter: @Talend.
Eerder van Talend  
16 okt 2018 Snellere inzichten in schaalbare data met Talend Fall 2018

14 sep 2018 Meerderheid bedrijven voldoet niet aan GDPR-eisen

25 jul 2018 Talend benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Integration Tools
Persberichten van vrijdag 22 november 2019  
Company Connect uit Huizen is KPN ÉÉN Excellence Partner

SAS Healthcare-specialist Joost Huiskens promoveert op kankeronderzoek

APC en Schneider Electric uitgeroepen tot Channel Challenger of the Year

Extreme Networks brengt eenvoud in datacenter-operations met nieuwe mogelijkheden voor data fabric automation

Nederlandse werknemer vertrouwt zieke collega niet

KPN Ventures stapt in Dutch Security TechFund van TIIN Capital

OKI Europe stelt nieuwe Managing Director aan

Black Friday helemaal ingeburgerd; 95% jongeren overweegt aankoop
Insight wint Best Software License Partner of the Year tijdens Channel Awards 2019

Samenwerking Relined Fiber Network en Van de Beek Kabels en Leidingen

SymfonyCon Amsterdam: Smile en SensioLabs versterken hun alliantie voor ontwikkeling Symfonie

MarkLogic en Ordina winnen Channel Award

PSV grote winnaar Website van het Jaar 2019

Extreme Networks erkend als Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Networking 2019

Veeam: In 2020 is cloud de ‘new normal’ en neemt het belang van security verder toe

LogRhythm breidt marketingteam uit met Chief Marketing Officer en Vice President of Product

Klanten van Gerhard Schubert GmbH printen specifieke onderdelen voor verpakkingsmachines met behulp van Ultimaker

Newion versterkt het team met John Sjölander

Curvature zet met partnerprogramma Third Party Maintenance breder in de markt

DPA-whitepaper helpt functionaris gegevensbescherming in professionaliseringsslag

Nederlandse consument loopt voorop met kennis van blockchain

Orange versterkt positie internationale positie in retail met ThousandEyes partnership

Fortinet en Siemens bundelen krachten om OT-netwerken optimaal te beveiligen

Nieuwe Kaspersky Sandbox automatiseert bescherming tegen geavanceerde bedreigingen

BlackBerry zorgt voor balans tussen vraag naar productiviteit en veiligheid met vernieuwde UEM Software Suite
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1244 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Talend contact  
Logo Talend
  +1 (650) 539 3200
  www.talend.com
Talend sociaal  
Talend tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo SAS Nederland
Logo Schneider Electric
Logo Extreme Networks
Logo XpertHR
Logo MarkLogic
Logo EMERCE
Logo Extreme Networks
Logo Veeam Software
Logo LogRhythm
Logo Ultimaker
Logo Newion
Logo Curvature
Logo NTT Ltd.
Logo OutSystems
Logo NetApp
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87154 persberichten
- 5556 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6666 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl