www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1316 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

David te Kloese versterkt Kentico MVP-team

Klanten Kentico profiteren van kennisdeling door gedreven en ervaren Te Kloese

Amsterdam, 21 juni 2016 – David te Kloese treedt als tweede Nederlander toe tot het Most Valuable Professional (MVP) programma van Kentico, leverancier van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing. Het MVP-programma is een selecte groep Kentico ontwikkelaars, die de community rond Kentico ondersteunen. Te Kloese is Lead Software Developer bij Evident, een digitale marketing bureau en Kentico Gold Partner in Nederland. 

Kentico Benelux, dat marketeers helpt meer inzicht te krijgen in het effect van hun campagnes, is in de afgelopen periode snel groeiende met nieuwe klanten als Radboudumc, het Van Gogh Museum en het ROC van Amsterdam. Een toenemend aantal Nederlandse MVP’s is hier onlosmakelijk mee verbonden. Het Kentico MVP-programma brengt de beste en de slimste ontwikkelaars uit de Kentico partner community bij elkaar om zo de community in zijn geheel te kunnen ondersteunen. Al jaren publiceert Te Kloese blogs en presenteert hij op evenementen van het bedrijf, zoals Kentico Connection en Kentico Benelux User Group en daarom is hij een welkome aanvulling in het MVP team. ‘MVP’s helpen de producten en diensten van Kentico vorm te geven. Te Kloese wordt als tweede Nederlander onderdeel van een bijzondere groep ontwikkelaars die de Kentico ervaring steeds verder weten te verbeteren’, aldus Bryan Soltis, Technical Evangelist bij Kentico.

DevNet community
Ook is Te Kloese één van de meest actieve leden van de DevNet community en één van de vier meest actieve ontwikkelaars op de Kentico leaderboard. Soltis: ‘Hij heeft bewezen een zeer actieve ontwikkelaar in de gemeenschap te zijn. Klanten van Kentico zullen profiteren van zijn technische expertise.’

‘Ik ben verheugd dat ik nu deel uit maak van het Kentico MVP-team’, aldus Te Kloese. Ik geniet ervan andere ontwikkelaars te helpen het meeste uit de Kentico-technologie te halen en kijk ernaar uit om de DevNet community actiever te kennis te delen.’

MVP’s

Te Kloese heeft al meer dan vijf jaar uitsluitend Kentico-software gebruikt om sites voor klanten te bouwen. Hij voegt zich bij de volgende leden van het MVP-programma: Jeroen Fürst van TrueLime (Nederland), Andy Thompson van de slag (Australië), Brenden Kehren van Kehren Development (USA), Brian McKeiver van Bizstream (USA), Ilesh Mistry van MMT Digital (Verenigd Koninkrijk), Laura Frese van iMedia (USA), Michael Kinkaid van ecentricarts (Canada) en Roman Hutnyk van Bits Orchestra (USA).

Kentico MVP's worden geselecteerd uit duizenden Kentico experts wereldwijd. Het MVP-programma werd in 2009 gelanceerd. Meer informatie over het programma is te vinden op http://www.kentico.com/Company/MVP.

Over Evident
Evident is een B2B-digital agency en Kentico Gold Partner gevestigd in Utrecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het combineren van strategie, design en technologie voor digitale marketing, e-commerce, en dienstenplatforms. Het klantenbestand van Evident omvat een aantal grote namen in de productie, distributie, consumentengoederen, en dienstverlenende sector. Voor meer informatie zie: www.evident.nl
 
Over Kentico

Kentico is softwareontwikkelaar en leverancier van een totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing geschikt voor elke type organisatie, van groot tot klein, commercieel of non-profit, nationaal of internationaal en te gebruiken op een eigen infrastructuur of in de Cloud. Het product biedt klanten en partners een krachtige oplossing voor het creëren van verbluffende websites en het eenvoudig beheren van de gehele customer journey binnen een dynamische online omgeving.

Kentico Software heeft naast het hoofdkwartier in Tsjechië, kantoren in Amerika, Engeland, Australië en de Benelux. Kentico beschikt momenteel over zo‘n 1000 partners, waarvan ongeveer 45 in de Benelux. Wereldwijd draaien meer dan 25.000 websites in 100 landen op Kentico. Nederlandse Klanten zijn onder andere de Provincie Flevoland, SOS Kinderdorpen, Zeeman, BOVAG, Trans Link Systems, UMC Utrecht en NCOI. Voor meer informatie: www.kentico.com.

Voor meer informatie voor de pers:

Kentico
Bart Omlo
VP Sales EMEA & Latijns Amerika
0621877477
bart.omlo@kentico.com

Lubbers De Jong
Bram Semeijn
Communicatieadviseur
020 2050 448
bram@lubbersdejong.nl

Dit bericht en aanvullend beeldmateriaal kunt u ook online vinden.
Laatste van Kentico  
Haardenproducent DRU Verwarming verdubbelt websitebezoek met nieuwe website

CAK implementeert Kentico CMS

Kentico Cloud versnelt digitale transformatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1316 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Kentico contact  

Logo Kentico

  +31-621877477
  www.kentico.com
Kentico sociaal  


Kentico tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87574 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7270 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.com