www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1246 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Commvault het hoogst gepositioneerd in ‘Gartner Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’

 • Commvault voor zesde achtereenvolgende jaar leider in back-up en recovery
 • Wat Commvault onder andere onderscheidt van de concurrentie: één schaalbare code base, uitgebreide support voor cloudimplementaties en breedste support voor storagehardwareplatformen
Utrecht, 17 juni 2016 Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, is door Gartner, Inc. gepositioneerd in het ‘Leaders’-kwadrant van het onlangs uitgebrachte rapport ‘Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’. Gartner positioneert Commvault het hoogst voor wat betreft volledigheid van de visie en de uitvoering daarvan. Het is de zesde keer op rij dat Commvault als leider eindigt in de marktevaluatie van Gartner als het gaat om back-up en recovery.

Volgens Gartner is “deze 2016-editie van het ‘Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’ een heroriëntatie en update van het ‘Magic Quadrant for Enterprise Backup Software and Integrated Appliances’, dat voor het laatst uitkwam in juni 2015. Het hernoemde Magic Quadrant en de geüpdatet marktcriteria spelen in op de vraag van Gartner-klanten om meer te focussen op back-up- en recovery-software voor de bovenste laag van de middelgrote en de grote enterprises. De software moet datacenterworkloads, beheerd door datacenterwerknemers, beschermen.”

In het nieuwe rapport komt ook naar voren dat “databeschermingsstrategieën uit het verleden wellicht niet meer voldoen aan de huidige – en nog minder aan toekomstige – recovery-vereisten. Daarom zijn veel bedrijven bereid te kiezen voor nieuwe technologieën en producten van nieuwe leveranciers. Ze zijn zelfs steeds meer bereid om uit te breiden, of zelfs compleet over te stappen naar een andere back-up- en recovery-leverancier waarmee ze beter kunnen voldoen aan de verscherpte eisen op het gebied van service levels, algehele kosten en beheergemak.”

N. Robert Hammer, voorzitter, President en CEO van Commvault: “Voor Commvault draaide het altijd al om data. Het nieuwe Magic Quadrant bevestigt onze strategie om bedrijven te helpen hun data te beheren en te beschermen, en om nieuwe technologieën op een flexibele manier te gebruiken, met name in de cloud. Het is duidelijk dat Commvault toonaangevend is op het gebied van software voor datacenterback-up en -recovery, aldus onze klanten en partners. We hebben deze erkenning verdiend door fors te investeren in innovatie, door de meest uiteenlopende hardware, hypervisors, cloud en andere platformen in de markt te ondersteunen, en door flexibiliteit te bieden in de vorm en het prijsmodel van software.”

Hoogste positie voor wat betreft volledigheid van visie en de uitvoering daarvan
De back-up- en recovery-markt blijft zich snel ontwikkelen, waardoor ook de eisen van klanten veranderen. Gartner verwacht het volgende.
 • In 2020 gebruikt dertig procent van de organisaties back-up voor meer dan alleen operationele recovery (zoals disaster recovery, test/development, DevOps etc.). Begin 2016 was dat nog minder dan tien procent.
 • 2018 is het aantal enterprises dat de cloud gebruikt als back-upbestemming, verdubbeld; begin 2016 ging het om elf procent van de enterprises.
Commvault heeft zichzelf tot specialist in de markt voor datacenterback-up en -recovery ontwikkeld. Dat lukte door zich alleen te richten op het oplossen van problemen waarmee moderne enterprises te maken hebben in hun zoektocht naar een manier om hun strategische informatie te beschermen en zichzelf te transformeren in een digitale onderneming. Door continu te innoveren, biedt Commvault zijn klanten de betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie die zij nodig hebben om hun data om te zetten in een strategisch middel, en er business value en inzichten aan te ontlenen voor hun organisatie. Een aantal voorbeelden van het leiderschap van Commvault.
 • Leveren van oplossingen voor workloads en dataportabiliteit, waarmee enterprises het traditionele datacenter doortrekken naar de cloud.
 • Gebruik maken van zijn enkele code base om klanten te voorzien van oplossingen die kunnen lopen van kleine Virtual Machine-back-upprojecten en andere oplossingsspecifieke projecten naar volledige, bedrijfsbrede databack-up en -recovery.
 • Bieden van de breedste support in de sector voor fysieke, virtuele en cloudtechnologieën. Commvault vergroot daarmee de keus voor klanten, elimineert vendor lock-in en stelt klanten in staat hun workloads te verplaatsen naar welke infrastructuur ze maar willen.
 • Bieden van flexibele prijsmodellen die de kosten laag houden en toch het succes van klanten behouden met toonaangevende support en diensten.
 • Voorkomen van vendor lock-in, waardoor organisaties betere controle krijgen over hun data.
 • Adoptie van een moderne, flexibele disaster recovery-strategie die aansluit bij de behoeften van de klant als het gaat om het prioriteren van applicatie-recovery. Daardoor kan een beheerbaar plan voor IT-middelen ontstaan, en een doordachte, werkbare strategie die het doel van business continuity zo soepel mogelijk behaalt.
 • Beschermen van applicaties on-premise en in de cloud.
 • Adoptie van as-a-Service-strategieën.
 • Bieden van toegang tot de beste innovatie en visie in deze markt.

Meer informatie en het ‘Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’-rapport zelf zijn te vinden op de website van Commvault.

*Gartner, Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software, Dave Russell, Pushan Rinnen, Robert Rhame, June 2016.

###

Gartner disclaimer
Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties zijn opgenomen, en adviseert technologiegebruikers niet om uitsluitend leveranciers met de hoogste beoordelingen of andere kwalificaties te kiezen. De publicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke beschrijvingen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Commvault
Commvault is leverancier van oplossingen voor databescherming en informatiemanagement. Het helpt bedrijven over de gehele wereld bij het activeren van hun data om meerwaarde te genereren en nieuwe inzichten op te doen, en bij het transformeren van moderne dataomgevingen. Met oplossingen en diensten die zowel direct als door een netwerk van partners en serviceproviders worden geleverd, beschikt Commvault over een van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie en archivering, en filesync en share. Commvault wordt onderscheiden door zowel klanten als derde partijen op het gebied van technologische visie, innovatie en het vervullen van zijn rol als onafhankelijk en betrouwbaar expert. Doordat het geen belangen in hardware heeft of er andere zakelijke verborgen agenda’s op nahoudt, kan Commvault zich volledig richten op datamanagement. Verschillende bedrijven – van klein tot groot en in verschillende sectoren – vertrouwen daarom op de oplossingen van Commvault, zowel on-premise, op verschillende mobiele platforms en naar en van de cloud, als as-a-Service. Commvault heeft wereldwijd meer dan tweeduizend medewerkers in dienst, is Nasdaq-genoteerd (CVLT) en heeft zijn hoofdkantoor in Tinton Falls, New Jersey, in de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie over Commvault en hoe het bedrijf u kan helpen uw data voor u te laten werken naar commvault.com.   

Voor meer informatie:
Progress Communications
Inger Hund / Corinna Peekel
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: commvault@progresscommunications.nl

Eerder van Commvault Systems International BV  
21 okt 2019 Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

16 jul 2019 Commvault onthult eenvoudig en lucratief partnerprogramma

5 jul 2019 Commvault en DMP bundelen krachten in EMEA
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1246 dagen
PR contact  
Logo En Serio
Commvault Systems .. contact  
Logo Commvault Systems International BV
  +31 30 711 7200
  www.commvault.com
Commvault Systems .. sociaal  
Commvault Systems .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl