www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1341 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Commvault het hoogst gepositioneerd in ‘Gartner Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’

 • Commvault voor zesde achtereenvolgende jaar leider in back-up en recovery
 • Wat Commvault onder andere onderscheidt van de concurrentie: één schaalbare code base, uitgebreide support voor cloudimplementaties en breedste support voor storagehardwareplatformen
Utrecht, 17 juni 2016 Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, is door Gartner, Inc. gepositioneerd in het ‘Leaders’-kwadrant van het onlangs uitgebrachte rapport ‘Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’. Gartner positioneert Commvault het hoogst voor wat betreft volledigheid van de visie en de uitvoering daarvan. Het is de zesde keer op rij dat Commvault als leider eindigt in de marktevaluatie van Gartner als het gaat om back-up en recovery.

Volgens Gartner is “deze 2016-editie van het ‘Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’ een heroriëntatie en update van het ‘Magic Quadrant for Enterprise Backup Software and Integrated Appliances’, dat voor het laatst uitkwam in juni 2015. Het hernoemde Magic Quadrant en de geüpdatet marktcriteria spelen in op de vraag van Gartner-klanten om meer te focussen op back-up- en recovery-software voor de bovenste laag van de middelgrote en de grote enterprises. De software moet datacenterworkloads, beheerd door datacenterwerknemers, beschermen.”

In het nieuwe rapport komt ook naar voren dat “databeschermingsstrategieën uit het verleden wellicht niet meer voldoen aan de huidige – en nog minder aan toekomstige – recovery-vereisten. Daarom zijn veel bedrijven bereid te kiezen voor nieuwe technologieën en producten van nieuwe leveranciers. Ze zijn zelfs steeds meer bereid om uit te breiden, of zelfs compleet over te stappen naar een andere back-up- en recovery-leverancier waarmee ze beter kunnen voldoen aan de verscherpte eisen op het gebied van service levels, algehele kosten en beheergemak.”

N. Robert Hammer, voorzitter, President en CEO van Commvault: “Voor Commvault draaide het altijd al om data. Het nieuwe Magic Quadrant bevestigt onze strategie om bedrijven te helpen hun data te beheren en te beschermen, en om nieuwe technologieën op een flexibele manier te gebruiken, met name in de cloud. Het is duidelijk dat Commvault toonaangevend is op het gebied van software voor datacenterback-up en -recovery, aldus onze klanten en partners. We hebben deze erkenning verdiend door fors te investeren in innovatie, door de meest uiteenlopende hardware, hypervisors, cloud en andere platformen in de markt te ondersteunen, en door flexibiliteit te bieden in de vorm en het prijsmodel van software.”

Hoogste positie voor wat betreft volledigheid van visie en de uitvoering daarvan
De back-up- en recovery-markt blijft zich snel ontwikkelen, waardoor ook de eisen van klanten veranderen. Gartner verwacht het volgende.
 • In 2020 gebruikt dertig procent van de organisaties back-up voor meer dan alleen operationele recovery (zoals disaster recovery, test/development, DevOps etc.). Begin 2016 was dat nog minder dan tien procent.
 • 2018 is het aantal enterprises dat de cloud gebruikt als back-upbestemming, verdubbeld; begin 2016 ging het om elf procent van de enterprises.
Commvault heeft zichzelf tot specialist in de markt voor datacenterback-up en -recovery ontwikkeld. Dat lukte door zich alleen te richten op het oplossen van problemen waarmee moderne enterprises te maken hebben in hun zoektocht naar een manier om hun strategische informatie te beschermen en zichzelf te transformeren in een digitale onderneming. Door continu te innoveren, biedt Commvault zijn klanten de betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie die zij nodig hebben om hun data om te zetten in een strategisch middel, en er business value en inzichten aan te ontlenen voor hun organisatie. Een aantal voorbeelden van het leiderschap van Commvault.
 • Leveren van oplossingen voor workloads en dataportabiliteit, waarmee enterprises het traditionele datacenter doortrekken naar de cloud.
 • Gebruik maken van zijn enkele code base om klanten te voorzien van oplossingen die kunnen lopen van kleine Virtual Machine-back-upprojecten en andere oplossingsspecifieke projecten naar volledige, bedrijfsbrede databack-up en -recovery.
 • Bieden van de breedste support in de sector voor fysieke, virtuele en cloudtechnologieën. Commvault vergroot daarmee de keus voor klanten, elimineert vendor lock-in en stelt klanten in staat hun workloads te verplaatsen naar welke infrastructuur ze maar willen.
 • Bieden van flexibele prijsmodellen die de kosten laag houden en toch het succes van klanten behouden met toonaangevende support en diensten.
 • Voorkomen van vendor lock-in, waardoor organisaties betere controle krijgen over hun data.
 • Adoptie van een moderne, flexibele disaster recovery-strategie die aansluit bij de behoeften van de klant als het gaat om het prioriteren van applicatie-recovery. Daardoor kan een beheerbaar plan voor IT-middelen ontstaan, en een doordachte, werkbare strategie die het doel van business continuity zo soepel mogelijk behaalt.
 • Beschermen van applicaties on-premise en in de cloud.
 • Adoptie van as-a-Service-strategieën.
 • Bieden van toegang tot de beste innovatie en visie in deze markt.

Meer informatie en het ‘Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’-rapport zelf zijn te vinden op de website van Commvault.

*Gartner, Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software, Dave Russell, Pushan Rinnen, Robert Rhame, June 2016.

###

Gartner disclaimer
Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties zijn opgenomen, en adviseert technologiegebruikers niet om uitsluitend leveranciers met de hoogste beoordelingen of andere kwalificaties te kiezen. De publicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke beschrijvingen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Commvault
Commvault is leverancier van oplossingen voor databescherming en informatiemanagement. Het helpt bedrijven over de gehele wereld bij het activeren van hun data om meerwaarde te genereren en nieuwe inzichten op te doen, en bij het transformeren van moderne dataomgevingen. Met oplossingen en diensten die zowel direct als door een netwerk van partners en serviceproviders worden geleverd, beschikt Commvault over een van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie en archivering, en filesync en share. Commvault wordt onderscheiden door zowel klanten als derde partijen op het gebied van technologische visie, innovatie en het vervullen van zijn rol als onafhankelijk en betrouwbaar expert. Doordat het geen belangen in hardware heeft of er andere zakelijke verborgen agenda’s op nahoudt, kan Commvault zich volledig richten op datamanagement. Verschillende bedrijven – van klein tot groot en in verschillende sectoren – vertrouwen daarom op de oplossingen van Commvault, zowel on-premise, op verschillende mobiele platforms en naar en van de cloud, als as-a-Service. Commvault heeft wereldwijd meer dan tweeduizend medewerkers in dienst, is Nasdaq-genoteerd (CVLT) en heeft zijn hoofdkantoor in Tinton Falls, New Jersey, in de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie over Commvault en hoe het bedrijf u kan helpen uw data voor u te laten werken naar commvault.com.   

Voor meer informatie:
Progress Communications
Inger Hund / Corinna Peekel
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: commvault@progresscommunications.nl

Laatste van Commvault Systems International BV  
Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

Commvault onthult eenvoudig en lucratief partnerprogramma

Commvault en DMP bundelen krachten in EMEA
Trade Cover Exchange lanceert digitaal platform voor kredietverzekering

Veeam lanceert met nieuwe Veeam Availability Suite v10 volgende-generatie back-upplatform

Western Digital’s nieuwe iNAND brengt mobiele toepassingen naar het 5G-tijdperk

Cisco Annual Internet Report: in 2023 ondersteunt 5G wereldwijd meer dan 10% van de mobiele verbindingen

VZVZ vernieuwt in uitwisseling in de zorg met partners DXC Technology en Visma Connect

Digital Days is de proeftuin voor aanstormend ICT-talent in de Regio Foodvalley

Drukwerkdeal.nl kiest voor Verint Monet om medewerkers optimaal te roosteren

Boeren vinden kennis leveranciers belangrijker dan prijs

Data-integratieplatform van Boomi biedt optimale connectiviteit voor IFS-klanten dankzij 200 ingebouwde connectors

Lexmark verbetert wereldwijd partnerprogramma

Machinebouwers zien nieuwe mogelijkheden om proactief diensten voor klanten te ontwikkelen

bGrid smart building backbone voor Le Doublon-torens in Parijs
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Nieuwe oplossing voor MKB om online sales te vergoten

Workday Learning debuteert als Strategic Challenger in de Fosway 9-Grid™ for Learning Systems 2020

NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Securelink en Axians winnen internationale Infoblox Next Level Awards

NorthC is de nieuwe naam van The Datacenter Group en NLDC

Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Zyxel brengt 10G LAN naar kantoren aan huis en kleine bedrijven

Dataiku uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning platformen

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1341 dagen
Commvault Syst.. contact  

Logo Commvault Systems International BV

  +31 30 711 7200
  www.commvault.com
Commvault Syst.. sociaal  


Commvault Syst.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Cisco
Logo DXC Technology
Logo CRM Partners
Logo IFS
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87739 persberichten
- 5612 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7454 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl