www.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureauwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1246 dagen geleden)
Bedrijf:

Holland Colours kiest voor hybride cloudoplossing van Proact

Utrecht, 15 maart – Holland Colours , een wereldwijd opererend Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het maken van kleurconcentraten en additieven voor het inkleuren van voornamelijk PVC-toepassingen, (PET)-verpakkingen, siliconen en elastomeren, kiest voor een hybride cloudoplossing van Proact. De organisatie heeft een driejarig contract afgesloten.

De huidige infrastructuur van Holland Colours was verouderd en kon onvoldoende aansluiting vinden bij de eisen en wensen van de business. In plaats van een traditionele vernieuwing met nieuwe hardware en software is er gezocht naar een partner welke kan voorzien in een meer flexibele (hybride) cloudoplossing met als doel een verbeterde 24x7 dienstverlening naar de business.

Wilfred Van Essen, IT Manager Holland Colours: “Mede dankzij het succes van ons bedrijf en het feit dat we internationaal opererend zijn in verschillende tijdzones werd het steeds lastiger om onze business te voorzien van flexibele, kostenefficiënte en hoog beschikbare IT dienstverlening. Met de keuze voor Proact krijgen we 24x7 ontzorging en kunnen we ons primair gaan richten op wat voor onze business telt”.

Holland Colours heeft binnen de hybride cloudoplossing gekozen voor een converged data center infrastructuuroplossing van Proact op locatie van Holland Colours aangevuld met back-up en uitwijk dienstverlening in de datacenters van Proact. Dit alles is volledig onder het beheer van Proact, zodat HCA zich primair kan richten op de (business) applicaties.

De totaaloplossing kan eenvoudig op- en afgeschaald worden. Hiermee is de IT infrastructuur eenvoudig aan te passen aan de actuele wensen van de organisatie. Niet alleen de kosten schalen flexibel mee met de actuele behoefte, maar ook door consolidatie en rationalisatie van diverse datacenter componenten zal er een reductie van de IT-kosten gerealiseerd gaan worden over de totale contractperiode.

De architectuur is gebaseerd op FlexPod welke bestaat uit de bekende marktleiders Cisco, NetApp en Vmware. Meer specifiek gaat het hierbij om de levering van één totaaloplossing bestaand uit netwerk, storage, compute en security, welke vooraf op elkaar zijn afgestemd en reeds bij meer dan 2500 Proact klanten in gebruik is. Holland Colours krijgt hiermee een bewezen oplossing en kan in geval van nood ook nog terugvallen op de aanvullende back-up en uitwijkdiensten voor maximale business continuïteit.

Lucas den Os, Managing Director van Proact Nederland: ”Bedrijven willen IT tegenwoordig steeds meer in dienst van de business en haar kernprocessen inrichten. De cloud is hierin een belangrijke enabler, maar een op de klant toegespitste benadering qua service vanuit de service provider en design van de omgeving is hierin cruciaal voor het succes. Naast de SLA afspraken profiteert HCA ook van een onderscheidende aanpak om te sturen op gebruikers- en klanttevredenheid (eXperience level agreement) in plaats van enkel een SLA. Proact werkt in een partnership als verlengstuk van klanten zoals Holland Colours, waardoor de IT afdeling zich kan focussen op innovatie en de nieuwe ontwikkeling van business gerelateerde IT diensten.”

Over HCA
Holland Colours maakt kleurconcentraten en additieven voor het inkleuren van voornamelijk PVC-toepassingen, (PET)-verpakkingen, siliconen en elastomeren.  Uniek aan de werkwijze van Holland Colours is het inkapselen van stoffige materialen (pigmenten / kleurstoffen) op basis van een natuurlijke ‘drager’, die daardoor een groot dispergerend vermogen hebben.

Het bedrijf is opgericht op 1 april 1979 en staat sinds 1989 genoteerd op de beurs van Euronext Amsterdam.  Het is een onafhankelijke Nederlandse onderneming met 9 eigen vestigingen in Amerika, Europa en Azië. Samen met een wereldwijd netwerk van agenten is het een wereldspeler van formaat die in ruim 80 landen meer dan 2.000 klanten bedient. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Bijzonder kenmerk van de organisatie: iedere medewerker is aandeelhouder. Het bedrijf heeft circa 400 medewerkers wereldwijd op het hoofdkantoor in Apeldoorn zijn circa 140 fte’s werkzaam.

Over Proact
Proact is Europa’s grootste datacenter solution provider en cloud specialist. Met meer dan zeshonderd medewerkers vanuit vijftien landen is ons primaire doel om voor onze klanten kosten te verlagen, operationele risico’s te verkleinen en hen innovatie aan te dragen. Als specialist levert Proact niet alleen storage-, network- en computing-oplossingen, maar ook de bijbehorende support, consultancy, financing en beheer. Tevens is zij Europa’s grootste managed cloud serviceprovider met meer dan 70 Petabyte aan beheerde data, ondergebracht in zowel eigen datacenters als die van klanten. Proact heeft oplossingen en diensten geleverd bij meer dan 3.500 klanten en is beursgenoteerd. Voor meer informatie www.proact.nl.

Voor meer informatie

Jeroen Hendriks
Group Head of Marketing Proact IT Group AB
Tel.: 31 (0)30 30 33 200
E-mail: jeroen.hendriks@proact.nl
Eerder van PROACT  
1 sep 2016 Stage Entertainment kiest voor Microsoft Azure hybrid cloud oplossing van Proact VX

15 jun 2016 Holland Colours kiest voor hybride cloudoplossing van Proact

31 mrt 2016 Scouting Nederland kiest voor een beheersbare en kostenefficiënte converged datacenter infrastructuuroplossing van Proact
Persberichten van dinsdag 12 november 2019  
ICT-Partners West vestigt zich in Hoofddorp

NEG-ITSolutions, HP Gold Services Partner of the Year

Nieuwe devolo Magic 2 LAN triple: snelste Powerline-adapter met drie Gigabit LAN-poorten

myBrand ondersteunt Pure Ingredients met OutSystems-applicaties

Cisco Meraki vereenvoudigt netwerkbeveiliging voor het mkb

Pure Storage versterkt innovatiecommitment met opening R&D-faciliteit in Praag

Global Knowledge neemt Hodac Training B.V. over

Team Dimension Data wordt NTT Pro Cycling

Sitecore presenteert SaaS-strategie en kondigt op Symposium 2019 updates aan voor Experience Platform en Content Hub

Women in the Boardroom-rapport: vrouwen nemen slechts 16,9 procent van bestuursfuncties wereldwijd in

Hilversum klaar voor Gigabit-internet
TD/OMS and Gravity “Milestone 1” Enhancements Streamline Efficiency and Advance Application Development Potential for Remain Software Customers

Nederlandse bedrijven laten kantoormedewerkers massaal thuiswerken, maar nog niet de helft heeft hiervoor een protocol

SER Group voor het tweede achtereenvolgende jaar gepositioneerd als Challenger in Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms

Zyxel’s visuele dreigingsanalyseservice vereenvoudigt complexe en tijdrovende monitoring van bedrijfsnetwerken

Zircon Corporation verstevigt marktpositie door uitbreiding sales team in Europa

Liquidware innoveert workplace management met nieuwe versie Stratusphere

Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging, onderdeel van de AIVD bestempelt beveiligingswaarde Fox Crypto DataDiode als ‘ZEER GEHEIM’

Snellere cloud-innovatie dankzij strategische samenwerking F5 en Amazon Web Services

Singles’ Day: dag van de meeste online aankopen wereldwijd
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1246 dagen
PROACT contact  
Logo PROACT
  +31 (0)30 30 33 200
  info@proact.nl
  www.proact.nl
PROACT sociaal  
PROACT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo devolo
Logo myBrand
Logo Cisco
Logo Pure Storage
Logo NTT Ltd.
Logo Sitecore
Logo Box Netherlands
Logo SER Group
Logo ZyXEL
Logo Zircon
Logo Liquidware
Logo Fox-IT
Logo Cisco
Logo AvePoint
Logo Veeam Software
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87054 persberichten
- 5549 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6624 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nl