www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1196 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Minkels breidt datacenter security portfolio uit met Drop Away Panels

Veghel, 14 juni 2016 – Minkels, wereldwijd leverancier van datacenter infrastructuur, onderdeel van het beursgenoteerde Legrand (NYSE Euronext Paris: LR), heeft het datacenter productportfolio uitgebreid met Drop Away Panels. Met deze uitbreiding speelt Minkels in op de wereldwijd toegenomen vraag naar security- en veiligheidsoplossingen voor datacenters. Drop Away Panels zijn specifiek ontworpen dakpanelen voor datacenter aisle containment, door Minkels ontwikkeld om de brandveiligheid in datacenters te vergroten.

De wereldwijde vraag naar security- en veiligheidsoplossingen voor datacenters is de afgelopen tijd significant gestegen (Gartner, 2015 CIO Survey en Forrester, Sizing the cloud security market). Ook Minkels herkent deze trend.

“Onder invloed van de cloud is er een groeiende aandacht voor datacenter security oplossingen,” zegt Bas Jacobs, Product Manager bij Minkels. “De vraag naar producten op het gebied van datacentersecurity en -veiligheid wordt verder versterkt door aangescherpte normering vanuit de Nederlandse Praktijk Richtlijn Computerruimtes en Datacenters, de NPR 5313, en nieuwe richtlijnen voor datacenters vanuit de Europese standaard voor inrichting van datacenters en computerruimtes, de EN 50600.”

De oorspronkelijke klantvraag die leidde tot de introductie van de Drop Away Panels, is ontstaan in het Verenigd Koninkrijk waar Minkels een van haar Europese verkoopkantoren heeft gevestigd. Sommige Minkels-klanten in de UK hebben een constructie zoals de Drop Away Panels nodig om te kunnen voldoen aan ‘FM Global’ verzekeringseisen. De Drop Away Panels vergroten volgens Minkels de brandveiligheid in datacenters, maar zorgen tegelijkertijd voor energie-efficiëntie.

Drop Away Panels zijn specifiek ontworpen dakpanelen voor de aisle containment oplossingen die Minkels levert (Free Standing Cold Corridor en Next Generation Cold Corridor, ook retrofit toepasbaar). De Drop Away Panels maken het mogelijk om deze corridors te gebruiken in combinatie met waterbrandblussystemen met sprinklers. Zodra de temperatuur in de corridor boven de 65 graden komt, worden de plastic frames van de Drop Away Panels automatisch week. De lichtgewicht panelen vallen dan naar beneden en maken zo plaats voor bijvoorbeeld sprinklers. Deze oplossing is nu wereldwijd leverbaar.

Lees meer over de Minkels Drop Away Panels in Minkels Magazine 2016-1, pagina 28 en 29: http://www.minkels.com/magazine_EN_2016-1.


Minkels Drop Away Panels zijn specifiek ontworpen dakpanelen voor de aisle containment oplossingen die Minkels levert (Free Standing Cold Corridor en Next Generation Cold Corridor)

***

Over Minkels
Minkels is een kennisgedreven producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor datacenterinfrastructuur. Het merk Minkels maakt onderdeel uit van het merkenportfolio van Legrand, een beursgenoteerde organisatie (NYSE Euronext Paris: LR) met een wereldwijde afzet binnen de markten voor laagspanningsinstallaties, datanetwerken en datacenters. Legrand is aanwezig in meer dan 180 landen en behaalde in 2015 een omzet van 4,8 miljard euro.

De producten van Minkels vallen op dankzij innovatie en flexibiliteit. Klanten zijn altijd verzekerd van de nieuwste datacentertechnologieën, modulaire oplossingen die beantwoorden aan klantspecifieke en evoluerende businessbehoeften.

Meer informatie over Minkels: www.minkels.com

***

Voor meer informatie voor de pers:

Minkels
Vincent Liebe
Marketing Manager
Vincent.liebe@minkels.com
+31(0)413 31 11 87

KINXX PR
Koen Stegeman
koen@kinxx.nl
+31 (0)6 30 49 14 07

Dit bericht en aanvullend beeldmateriaal kunt u ook ONLINE vinden.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Minkels  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1196 dagen
PR contact  
Logo KINXX PR
Minkels contact  
Logo Minkels
  +31 (0)413 311 100
  info@minkels.com
  www.minkels.com
Minkels sociaal  
Minkels tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl