www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1196 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

QNH Consulting lanceert zusterbedrijf in sourcing

Amsterdam, 14 juni 2016 – QNH heeft naast QNH Consulting een zusterbedrijf in sourcing opgezet. Waar QNH Consulting zich met name richt op projecten, consultancy en managed services, zet QNH Sourcing IT-professionals met de juiste skills, op het juiste moment in voor specifieke activiteiten en projecten.

Zowel eigen medewerkers als externe IT-professionals uit het netwerk worden door QNH Sourcing zorgvuldig geselecteerd en voortdurend getraind, opgeleid en (her)gecertificeerd. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Eerder was sourcing een onderdeel van QNH Consulting, maar door de groeiende vraag en kansen in de markt is dit bedrijfsonderdeel nu een zelfstandig label geworden. Marc Loo zal als directeur van QNH Sourcing het enthousiaste team van professionals aansturen.

QNH Sourcing maakt deel uit van de familie van Q24 Beheer, waar ook QNH Consulting, FastFlex en Young Colfield onder vallen. Hen Snackers, directeur QNH Consulting: “We zien in de IT-markt een sterk groeiende vraag naar professionals die beschikken over de juiste kennis en skills voor specifieke projecten. QNH Sourcing voorziet in deze vraag. Vanuit onze kennis en ervaring bij QNH Consulting weten we als geen ander wat bij klanten speelt en aan welke expertise en vaardigheden behoefte is. Kennis die bij het zusterbedrijf goed van pas komt. Met het faciliteren van sourcing-vraagstukken biedt QNH Sourcing een welkome aanvulling op beheer- en consulting projecten.”

--------------

Bijschrift bij afbeelding: In de bijlage vindt u het logo van QNH Sourcing en een screenshot van de nieuwe website.Over QNH Consulting
QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via IT innoveren en beter presteren. De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. QNH is in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbindt daarbij mensen, processen en IT. Er werken 450 mensen vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Groningen en Eindhoven, en in België vanuit de vestiging in Hasselt. Meer informatie over QNH is te vinden op www.qnh.eu of volg QNH op Twitter via @qnh_nl.

Meer informatie
Marcommit
Jill Faro
035-5822730 / 06-47049962
qnh@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van QNH  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1196 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
QNH contact  
Logo QNH
  +31 20 460 9609
  info@qnh.nl
  qnh.eu
QNH sociaal  
QNH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl