www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1196 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

SynerTrade lanceert nieuwe mobiele inkoopfuncties met SynerMobile

Amsterdam, 14-06-2016 – Met SynerMobile lanceert SynerTrade een nieuwe mobiele versie van het eProcurement platform SynerTrade Accelerate. SynerMobile geeft inkopers via de smartphone overal en altijd toegang tot geavanceerde leveranciersinformatie, productcatalogi en diverse goedkeuringsprocessen. Met deze nieuwe functies is inkoopsoftwarespecialist SynerTrade de pionier die inkopers uitgebreid mobiel zaken kan laten doen in grootzakelijke organisaties. Deze mobiele applicatie is een nieuwe versie van SynerMobile die in 2013 werd gelanceerd.

Met de vorige SynerMobile app had de inkoper via zijn of haar mobiel alleen toegang tot de leveranciersdatabase, de contracten en het forum waar ervaringen werden uitgewisseld. Met het nieuwe SynerMobile, dat op de meest populaire besturingssystemen draait, kan het hele inkoopproces vanaf de mobiel beheerd worden. Zo geven de leveranciersgegevens inzicht in de individuele prestaties per leverancier. Via de ‘shopping cart’ kan elke medewerker eenvoudig vanaf zijn smartphone inkoopaanvragen doen. Goedkeuringsprocessen vanaf de mobiel kunnen in verschillende stadia plaatsvinden zoals goedkeuring geven op het toevoegen van een leverancier, toekennen van (nieuwe) contracten en verschillende inkoopverzoeken.

“Een succesvolle inkoper moet overal en altijd zaken kunnen doen. Ons productbeleid is altijd gericht op de ontwikkeling van mobiele oplossingen. In een globaliserend en concurrerend landschap worden steeds meer eisen gesteld aan accurate inkoopprocessen en het verbeteren van leveranciersrelaties, ongeacht waar je bent”, meldt Frank Le Tendre, Executive Vice President Western Europe en Managing Director van SynerTrade in Frankrijk.

Sebastian Dumas, Pre-Sales Manager van SynerTrade: “Onze mobiele applicaties zijn zo ontworpen dat routinematige en tijdrovende taken drastisch vereenvoudigd worden. De inkoper kan nu met een paar kliks zijn inkoopactiviteiten regelen terwijl hij of zij onderweg is of ergens staat te wachten. Zo houdt de inkoper tijd over voor de wat meer complexere taken op andere momenten van de dag. De SynerMobile app is de oplossing voor de belangrijkste uitdagingen op het vlak van mobiliteit en databeheer van leveranciers.”

Over SynerTrade
Met ruim 500 klanten wereldwijd is SynerTrade marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor inkoop. SynerTrade Accelerate, het op de cloud gebaseerde platform van het bedrijf, ondersteunt bedrijven bij het gehele inkoopproces met een set flexibele en gemakkelijk te gebruiken applicaties. SynerTrade Accelerate is een complete eProcurement-suite waarmee jaarlijks inkoopopdrachten ter waarde van 500 miljard euro worden afgehandeld. Onder andere Adeo, Alstom, Baloise Insurance, Decathlon, Deka Bank, Engie Groupama, Lafarge, Lindt, Lufthansa, Saint-Gobain, Sanofi, Shiseido, Total, Transdev en Yves Rocher vertrouwen op SynerTrade ter verbetering van de prestaties van hun inkoop- en financiële afdelingen. Het bedrijf telt 15 vestigingen over de hele wereld, waaronder Nederland. SynerTrade biedt klanten 24/7 expertise en lokale ondersteuning in 10 talen bij het optimaliseren van hun processen rond e-sourcing, e-procurement, SRM (Supplier Resource Management), uitgavenanalyses en inkoopintelligentie. Ook productinnovatie kan profiteren van de mogelijkheden die SynerTrade biedt.

Kijk voor meer informatie op http://synertrade.com/nl/.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, SynerTrade persdesk , e-mail synertrade@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van SynerTrade Nederland  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1196 dagen
PR contact  
Logo MCS PR
SynerTrade Nederla.. contact  
Logo SynerTrade Nederland
  +31 20 2067823
  synertrade.com/nl
SynerTrade Nederla.. sociaal  
SynerTrade Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com