Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1195 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

ZyXEL introduceert snelle 10 Gigabit Layer 2 Managed Switch

Krachtige switch ondersteunt zakelijke netwerken en 802.11ac apparatuur

Hoofddorp, 14 juni 2016 – ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, heeft zijn XGS2210 Layer 2 Managed Gigabit Switches met 28 en 52 poorten voorzien van een 10 Gigabit (10G) uplink snelheid. De switches ondersteunen Small Form-factor Pluggable (SFP+) glasvezel transceiver module kabels en Power over Ethernet (PoE). De XGS2210 Series garanderen snel dataverkeer en een hoge beschikbaarheid van het netwerk zodat IP-camera’s, VoIP telefoons en draadloze access points (ac) altijd beschikbaar zijn. Hierdoor hebben gebruikers altijd een snelle verbinding voor hun mobiele apps en andere applicaties.De XGS2210 Series gigabit switches zijn voorzien van een 10G uplink snelheid dat dataverkeer vanuit 801.11ac acces points snel naar mobiele devices verstuurt. Hierdoor zijn gebruikers van mobiele apparatuur altijd verzekerd van een snelle verbinding.

Volgens onderzoeksbureau Infonetics Research, gebruikt tachtig procent van alle access points wereldwijd nu de 802.11ac wireless standaard. In 2018 groeit dat naar negentig procent. “Door deze enorme groei van draadloze 802.11ac apparatuur is er behoefte aan krachtige switches die zorgen voor een hoge performance van het netwerk. Daarom zijn de ZyXEL XGS2210 Series 28/52 poorten GbE L2 Managed Switches voorzien van een snellere uplink voor 801.11ac apparatuur zoals access points”, aldus Peter Bos, Head of Channel Benelux.

802.11ac
De XGS2210 Series zijn speciaal ontworpen op het toenemend gebruik van 802.11ac clients waardoor bedrijven gegarandeerd zijn van een moderne switch die zorgt voor een krachtig netwerk. Hierdoor zijn gebruikers van pc’s, tablets en smartphones altijd voorzien zijn van snel draadloos internet in wifi-omgevingen. Ze zijn eenvoudig te installeren en beheren, waardoor ze ideaal zijn voor het mkb. De snelle switches zijn geschikt voor professionele netwerkconfiguraties die Command Line Interface (CLI) en Simple Network Management Protocol (SNMP) protocollen ondersteunen. Hierdoor wordt een efficiënt en eenvoudig netwerkbeheer gegarandeerd tegen zeer lage kosten.

SFlow support monitoring
De XGS2210 Series leveren het sFlow support monitoring tool zodat het netwerk altijd betrouwbaar en stabiel is. sFlow (afgeleide van flowtechniek NetFlow) geeft onder andere inzage in de verkeerstromen van het netwerk en biedt doorbelasting en accounting van netwerkgebruik. Deze toepassing is onder andere toepasbaar voor converged netwerken die verschillende soorten dataverkeer afhandelen. Beheerders van XGS2210 Series krijgen met sFlow support een compleet en helder inzicht wat er in het netwerk gebeurt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ZyNOS V4.30, een complementair netwerkbesturingssysteem voor ZyXEL switches met nuttige tools zoals IP source guard en PoE scheduling.

XGS2210 Series PoE modellen ondersteunen apparatuur tot 375W. Deze ZyXEL switches zorgen dat 802.11ac access points, dome camera’s met een compacte koepelvormige behuizing of beweegbare PTZ-camera’s optimaal functioneren.

Beschikbaarheid
De XGS2210 Series zijn beschikbaar in een model met 28 poorten (XGS2210-28HP) en 52 poorten (XGS2210-52HP). Bos: “Er zijn combinaties mogelijk met PoE en non-PoE poorten. ZyXEL biedt een krachtig en breed portfolio van managed, smart-managed en unmanaged network switches voor diverse branches die een krachtig (wifi-)netwerk willen zoals de horeca, onderwijsinstellingen en het mkb.”

Over ZyXEL
ZyXEL Communications BV is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijke gebruikers en consumenten. Voor hen maakt het bedrijf internet toegankelijker met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, Deltalink en Valadis. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl

Dit bericht is ook online te vinden.

Voor meer informatie voor de pers of test exemplaren:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van ZyXEL  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1195 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  
Logo ZyXEL
  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  
ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl