www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2500 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1449 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Nieuwe Fujitsu fi-7030 documentscanner met PaperStream: professioneel scannen voor bedrijven op een budget

Eerste Fujitsu-scanner met nieuwe software PaperStream Capture 1.5

  • Instapmodel voor organisaties in de publieke en commerciële sector voor het professioneel scannen van documenten
  • Volledige licentie voor PaperStream Capture 1.5 voor meer efficiëntie bij scannen van batches
  • Eersteklas hardware- en softwaretechnologie gebaseerd op bewezen kwaliteit van de fi-serie

Londen, 07 juni 2016 – PFU (EMEA) Ltd., dochteronderneming van Fujitsu, introduceert de fi-7030; het ideale instapmodel voor organisaties in de publieke sector en commerciële bedrijven voor het professioneel scannen van documenten. De fi-7030 wordt geleverd met PaperStream Capture versie 1.5. Deze software biedt touch-bediening en heeft een nieuwe, ergonomische gebruikersinterface met vernieuwde functionaliteit voor meer efficiëntie tijdens het gehele scanproces.

De nieuwe gebruikersinterface van PaperStream Capture 1.5 maakt scanprocessen eenvoudiger en het scannen van meerdere batches efficiënter. Na de release van de fi-7030 wordt PaperStream Capture 1.5 beschikbaar gemaakt voor alle producten uit de fi-serie, waardoor de gehele productlijn voorzien wordt van de nieuwe functionaliteiten.

De fi-7030 is gebaseerd op PFU’s bewezen technologie voor superieur beeld, en biedt verbeterde beeldverwerking en scansoftware. Hierdoor levert de scanner gebruikers al het nodige om een begin te maken met de digitale transformatie. De fi-7030 beschikt ook over een geïntegreerde barcodemodule voor het scannen van verschillende batches met automatische verwerking in vele diverse bedrijfsprocessen. Belangrijke elementen van de software hebben touch-bediening, zodat ze te gebruiken zijn in touch-to-scan-omgevingen.

Fujitsu’s PaperStream-softwareplatform is hetzelfde over het gehele scala aan professionele scanners uit de fi-serie. Dus als de eisen van een bedrijf veranderen – volume, formaat of werkdruk bijvoorbeeld – zijn andere modellen uit de fi-serie eenvoudig te implementeren zonder scanprocessen of softwareroutines aan te passen. Ook is het mogelijk om bedrijfsbrede standaarden voor scanprocessen in te stellen naargelang eisen voor werkdruk.


PaperStream 1.5 'Browse View'

De nieuwe standaard in het scannen van batches
Met PaperStream Capture 1.5 kunnen bedrijven hun documentwerkzaamheden (waaronder batches) in elke fase ontwerpen en finetunen. De nieuwe software introduceert gedetailleerde informatie over scanroutines, plus gerelateerde profielpictogrammen die het scanproces eenvoudiger maken en gebruikers laten kiezen tussen volledig transparante, diepgaande details voor experts of vereenvoudigd verwerken voor algemene gebruikers. De nieuwe ‘browse view’-functionaliteit toont zowel thumbnails als previews op één scherm, waardoor gebruikers gescande beelden kunnen bekijken tijdens het scannen. Dit bespaart tijd wanneer gebruikers data valideren, classificeren en verifiëren. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit PaperStream Capture naar scaninstellingen van hun voorkeur gaan, ze aanpassen en ze opslaan als PaperStream IP driver-profielen, zonder te hoeven schakelen tussen software-applicaties. Daarnaast toont de scanner batches die in behandeling zijn voor meer transparantie en een snel batch-release-proces. Als gebruikers een batch gescand hebben, kunnen ze de data verifiëren, orders aanpassen, documenten verzamelen in een gezamenlijk bestand, en documenten indexeren en automatisch vrijgeven aan lokale opslagplaatsen of opslag op afstand, feed workflows, zakelijke applicaties en ECM-systemen. Ze kunnen activiteiten ook pauzeren en hervatten. Dit maakt het platform een ware opstap voor bedrijven die bezig zijn met hun digitale transformatie.

PaperStream IP bereidt gedigitaliseerde data voor op verdere verwerking, bijvoorbeeld met OCR (Optical Character Recognition), en is via zowel de TWAIN- als ISIS-interface te koppelen aan gemeenschappelijke scanapplicaties. PaperStream IP scant documenten automatisch op de hoogste kwaliteit. Een nieuwe functie voor het samenvoegen van voor- en achterkant helpt gebruikers pagina’s efficiënter te vergelijken. Andere voordelen zijn automatische functies als kleurdetectie, rechtzetten, uitvoer met meerdere kleuren en meerdere beelden en bijsnijden van onregelmatige vormen. Dankzij het automatisch verwijderen van perforatiegaatjes en het onderscheiden van batches door middel van patchcodes, barcodes en eventueel matrixcodes, is tussenkomst van de gebruiker vrijwel niet meer nodig.

Betrouwbare hardware
Deze nieuwe premium scanner beschikt over de bewezen betrouwbare hardware van de fi-serie en is daardoor ideaal voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar zeer betrouwbare oplossingen voor de beste prestaties. Ondanks zijn compacte ontwerp scant de fi-7030 27 vellen papier per minuut (54 beelden A4-duplex, staand, in kleur, op 300 dpi) en is hiermee 35 procent sneller dan zijn voorganger. De flexibele scanner blinkt uit in het scannen van meerdere batches en kan een breed scala aan documenten verwerken – zelfs plastic pasjes met reliëf. Vanuit de slaapmodus kan hij vrijwel direct aan het werk, wat energie bespaart en wachttijd vermindert. Het betrouwbare voedingsmechanisme beschermt zelfs de fijnste documenten door een nieuw mechanisme tegen scheve pagina’s. Het remsysteem scheidt elk document afzonderlijk om het vastlopen van papier te voorkomen. De levensduur is tot wel 200.000 documenten.

"De functionaliteit en technische kenmerken van deze nieuwe scanner laten zien dat we er alles aan doen om tegemoet te komen aan de eisen die onze klanten stellen aan het scannen van documenten”, zegt Mike Nelson, vicepresident van Fujitsu’s dochterbedrijf PFU (EMEA) Ltd. “Het mooie van de nieuwe software en verbeterde hardware is dat gebruikers ze kunnen aanpassen aan vrijwel elk volume of snelheid. Zo kunnen ze te allen tijde gebruik blijven maken van het toonaangevende scanplatform PaperStream.”

Klaus Schulz, Seniour Manager Product Marketing EMEA van PFU (EMEA) Ltd.: “De fi-7030 is het meest compacte en budgetvriendelijke instapmodel op het gebied van professioneel PaperStream-scannen, zonder in te leveren op het hoge niveau van functionaliteit waar de fi-serie bekend om staat. Met deze lancering focussen we ons op professionele scansoftware, en de verbetering in efficiëntie die daarmee gepaard gaat.”

De Fujitsu fi-7030 documentscanner is vanaf juni 2016 verkrijgbaar bij Fujitsu-verkooppunten. De adviesverkoopprijs is 679 euro (exclusief btw).

Ga voor beeld in hoge resolutie naar: http://j.mp/245ydfO

Die persbericht als pdf-bestand: http://j.mp/22CylEc

Volg ons:

·       LinkedIn: http://linkd.in/scantoprocess

Over PFU
PFU Limited (Japan), een dochtermaatschappij van Fujitsu, is de producent van Fujitsu-scanners. PFU is een wereldwijd opererende IT-onderneming die computerhardware, randapparatuur en bedrijfssoftware ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het bedrijf is een van de wereldleiders in de sector van documentscanners en biedt een breed portfolio van documentscanners voor professioneel gebruik in desktop-, werkgroep-, productie- en netwerkomgevingen waarin grote volumes documenten worden verwerkt, maar ook voor individueel gebruik. PFU is ruim 25 jaar actief in de markt voor document- en beeldscanners, en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan een miljard dollar. Voor meer informatie zie: www.pfu.fujitsu.com/en/.

PFU (EMEA) Limited is actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van Fujitsu-documentscanners. Het Europese hoofdkantoor werd in 1981 in het Verenigd Koninkrijk opgericht en het bedrijf heeft ook kantoren in Duitsland, Italië en Spanje, en een Knowledge Suite in Frankrijk en Rusland. Voor meer informatie zie:

http://www.fujitsu.com/nl/scanners.

PFU-perscontacten

Sabine Holocher
Manager PR & Social Media EMEA
PFU (EMEA) Limited
Germany
Tel. +49 (0)89 32378 0
Fax +49 (0)89 32378 100
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited

Frankfurter Ring 211
80807 Munich
Germany
Tel. +49 (0)89 32378 0
Fax +49 (0)89 32378 100
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited

Hayes Park Central
Hayes End Road
Hayes Middlesex UB4 8FE
United Kingdom
Tel. +44 (0)20 8573 4444
Fax +44 (0)20 8573 2643
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited

Viale Monza, 259
20126 Milano
Italy
Tel. +39 02 26294 1
Fax +39 02 26294 201
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited

Camino Cerro de los Gamos s/n. 28224
Pozuelo de Alarcón, Madrid,
Spain
Tel. +34 91 784 9000
pr@fel.fujitsu.com

Copyright 2016 PFU (EMEA) Limited. All rights reserved. PFU and the PFU logo are registered trademarks of PFU Limited. Fujitsu and the Fujitsu logo are registered trademarks of Fujitsu Limited. All other trademarks are the property of their respective owners. Statements herein are based on specified operating conditions and are not intended to create any implied warranty of merchantability or fitness for a particular purpose. PFU (EMEA) Limited reserves the right to modifications at any time without notice of these statements, our services, products, and their warranty and performance specifications.

Tags  
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van PFU (EMEA) Limited  
Fujitsu verkoopt wereldwijd meer dan tien miljoen scanners

Nieuwe PFU-CEO richt zich op het uitbreiden van leiderspositie in documentscannermarkt

Versnel digitale transformatie met de nieuwe fi-7600- en fi-7700-documentscanners van Fujitsu
Talking Bikes: Siemens Mobility maakt fietsers digitaal zichtbaar

Nieuwe softwareomgeving voor financiële dienstverlener SKG

Johnny Pronk aangesteld als key accountmanager bij Renewd

Pure biedt flexibiliteit en keuzevrijheid aan klanten die een weg moeten vinden in de uitdagende omgeving van vandaag

Greenhouse verdubbelt capaciteit datacenter Naaldwijk en benoemt Chief Commercial Officer

Uptime datacenter BIT cruciaal voor kwaliteit van diensten Missing Piece

Sharp introduceert stijlvol zwart PV-zonnepaneel met half-cut-cellen

commercetools erkend om B2B-commerce

Toshiba Tec Retail gaat verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

F5 maakt Tom Fountain topman voor wereldwijde services en strategie

Nakko becomes Notificare partner

Scale-up Gymeyes lanceert bestelkiosk voor horeca

Vanaf 1 juni reserveren bij cafés en terrassen met nieuwe app

Cybereason sluit samenwerking met Pinewood om slagkracht in Nederland te vergroten

GitLab breidt functionaliteiten van DevSecOps-platform uit met release 13.0

VMware introduceert tweede generatie van VMware Cloud on Dell EMC

CM.com takes Conversational Commerce to the next level through the acquisition of leading Conversational AI provider CX Company

Verdwijnen DWDD doet literatuurwereld veel pijn
Workiva en Trintech kondigen strategische samenwerking aan die financiële afsluitprocessen en wettelijke rapportageprocessen transformeert

Snel groeiende vraag naar managed securitydiensten creëert nieuwe kansen voor MSP’s

Sales, marketing en corona: licht aan het einde van de tunnel?

MeetingpointAdvies biedt kosteloos videobellen aan financieel adviseurs

Nieuwe Zyxel Multi-Gigabit switch helpt bedrijven eenvoudig aan de WiFi 6-standaard

Nutanix breidt integratie met ServiceNow uit en stroomlijnt IT-operations en -kosten

Secureworks introduceert nieuw wereldwijd partnerprogramma

Drie nieuwe Fiber Aggregation Switches met optioneel cloud-beheer

Amsterdam eindigt als tweede op wereldwijde ranglijst artificiële intelligentie

Women in Tech komt met een 24 hour virtual conference
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1449 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
PFU (EMEA) Lim.. contact  

Logo PFU (EMEA) Limited

  +49 (0)89 32378-0
  pr@fel.fujitsu.com
  www.pfu.fujitsu.com/en
PFU (EMEA) Lim.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Pure Storage
Logo Greenhouse Datacenters
Logo BIT
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo commercetools
Logo Toshiba
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88452 persberichten
- 5694 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl