Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1258 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Nieuwe Fujitsu fi-7030 documentscanner met PaperStream: professioneel scannen voor bedrijven op een budget

Eerste Fujitsu-scanner met nieuwe software PaperStream Capture 1.5

  • Instapmodel voor organisaties in de publieke en commerciële sector voor het professioneel scannen van documenten
  • Volledige licentie voor PaperStream Capture 1.5 voor meer efficiëntie bij scannen van batches
  • Eersteklas hardware- en softwaretechnologie gebaseerd op bewezen kwaliteit van de fi-serie

Londen, 07 juni 2016 – PFU (EMEA) Ltd., dochteronderneming van Fujitsu, introduceert de fi-7030; het ideale instapmodel voor organisaties in de publieke sector en commerciële bedrijven voor het professioneel scannen van documenten. De fi-7030 wordt geleverd met PaperStream Capture versie 1.5. Deze software biedt touch-bediening en heeft een nieuwe, ergonomische gebruikersinterface met vernieuwde functionaliteit voor meer efficiëntie tijdens het gehele scanproces.

De nieuwe gebruikersinterface van PaperStream Capture 1.5 maakt scanprocessen eenvoudiger en het scannen van meerdere batches efficiënter. Na de release van de fi-7030 wordt PaperStream Capture 1.5 beschikbaar gemaakt voor alle producten uit de fi-serie, waardoor de gehele productlijn voorzien wordt van de nieuwe functionaliteiten.

De fi-7030 is gebaseerd op PFU’s bewezen technologie voor superieur beeld, en biedt verbeterde beeldverwerking en scansoftware. Hierdoor levert de scanner gebruikers al het nodige om een begin te maken met de digitale transformatie. De fi-7030 beschikt ook over een geïntegreerde barcodemodule voor het scannen van verschillende batches met automatische verwerking in vele diverse bedrijfsprocessen. Belangrijke elementen van de software hebben touch-bediening, zodat ze te gebruiken zijn in touch-to-scan-omgevingen.

Fujitsu’s PaperStream-softwareplatform is hetzelfde over het gehele scala aan professionele scanners uit de fi-serie. Dus als de eisen van een bedrijf veranderen – volume, formaat of werkdruk bijvoorbeeld – zijn andere modellen uit de fi-serie eenvoudig te implementeren zonder scanprocessen of softwareroutines aan te passen. Ook is het mogelijk om bedrijfsbrede standaarden voor scanprocessen in te stellen naargelang eisen voor werkdruk.


PaperStream 1.5 'Browse View'

De nieuwe standaard in het scannen van batches
Met PaperStream Capture 1.5 kunnen bedrijven hun documentwerkzaamheden (waaronder batches) in elke fase ontwerpen en finetunen. De nieuwe software introduceert gedetailleerde informatie over scanroutines, plus gerelateerde profielpictogrammen die het scanproces eenvoudiger maken en gebruikers laten kiezen tussen volledig transparante, diepgaande details voor experts of vereenvoudigd verwerken voor algemene gebruikers. De nieuwe ‘browse view’-functionaliteit toont zowel thumbnails als previews op één scherm, waardoor gebruikers gescande beelden kunnen bekijken tijdens het scannen. Dit bespaart tijd wanneer gebruikers data valideren, classificeren en verifiëren. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit PaperStream Capture naar scaninstellingen van hun voorkeur gaan, ze aanpassen en ze opslaan als PaperStream IP driver-profielen, zonder te hoeven schakelen tussen software-applicaties. Daarnaast toont de scanner batches die in behandeling zijn voor meer transparantie en een snel batch-release-proces. Als gebruikers een batch gescand hebben, kunnen ze de data verifiëren, orders aanpassen, documenten verzamelen in een gezamenlijk bestand, en documenten indexeren en automatisch vrijgeven aan lokale opslagplaatsen of opslag op afstand, feed workflows, zakelijke applicaties en ECM-systemen. Ze kunnen activiteiten ook pauzeren en hervatten. Dit maakt het platform een ware opstap voor bedrijven die bezig zijn met hun digitale transformatie.

PaperStream IP bereidt gedigitaliseerde data voor op verdere verwerking, bijvoorbeeld met OCR (Optical Character Recognition), en is via zowel de TWAIN- als ISIS-interface te koppelen aan gemeenschappelijke scanapplicaties. PaperStream IP scant documenten automatisch op de hoogste kwaliteit. Een nieuwe functie voor het samenvoegen van voor- en achterkant helpt gebruikers pagina’s efficiënter te vergelijken. Andere voordelen zijn automatische functies als kleurdetectie, rechtzetten, uitvoer met meerdere kleuren en meerdere beelden en bijsnijden van onregelmatige vormen. Dankzij het automatisch verwijderen van perforatiegaatjes en het onderscheiden van batches door middel van patchcodes, barcodes en eventueel matrixcodes, is tussenkomst van de gebruiker vrijwel niet meer nodig.

Betrouwbare hardware
Deze nieuwe premium scanner beschikt over de bewezen betrouwbare hardware van de fi-serie en is daardoor ideaal voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar zeer betrouwbare oplossingen voor de beste prestaties. Ondanks zijn compacte ontwerp scant de fi-7030 27 vellen papier per minuut (54 beelden A4-duplex, staand, in kleur, op 300 dpi) en is hiermee 35 procent sneller dan zijn voorganger. De flexibele scanner blinkt uit in het scannen van meerdere batches en kan een breed scala aan documenten verwerken – zelfs plastic pasjes met reliëf. Vanuit de slaapmodus kan hij vrijwel direct aan het werk, wat energie bespaart en wachttijd vermindert. Het betrouwbare voedingsmechanisme beschermt zelfs de fijnste documenten door een nieuw mechanisme tegen scheve pagina’s. Het remsysteem scheidt elk document afzonderlijk om het vastlopen van papier te voorkomen. De levensduur is tot wel 200.000 documenten.

"De functionaliteit en technische kenmerken van deze nieuwe scanner laten zien dat we er alles aan doen om tegemoet te komen aan de eisen die onze klanten stellen aan het scannen van documenten”, zegt Mike Nelson, vicepresident van Fujitsu’s dochterbedrijf PFU (EMEA) Ltd. “Het mooie van de nieuwe software en verbeterde hardware is dat gebruikers ze kunnen aanpassen aan vrijwel elk volume of snelheid. Zo kunnen ze te allen tijde gebruik blijven maken van het toonaangevende scanplatform PaperStream.”

Klaus Schulz, Seniour Manager Product Marketing EMEA van PFU (EMEA) Ltd.: “De fi-7030 is het meest compacte en budgetvriendelijke instapmodel op het gebied van professioneel PaperStream-scannen, zonder in te leveren op het hoge niveau van functionaliteit waar de fi-serie bekend om staat. Met deze lancering focussen we ons op professionele scansoftware, en de verbetering in efficiëntie die daarmee gepaard gaat.”

De Fujitsu fi-7030 documentscanner is vanaf juni 2016 verkrijgbaar bij Fujitsu-verkooppunten. De adviesverkoopprijs is 679 euro (exclusief btw).

Ga voor beeld in hoge resolutie naar: http://j.mp/245ydfO

Die persbericht als pdf-bestand: http://j.mp/22CylEc

Volg ons:

·       LinkedIn: http://linkd.in/scantoprocess

Over PFU
PFU Limited (Japan), een dochtermaatschappij van Fujitsu, is de producent van Fujitsu-scanners. PFU is een wereldwijd opererende IT-onderneming die computerhardware, randapparatuur en bedrijfssoftware ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het bedrijf is een van de wereldleiders in de sector van documentscanners en biedt een breed portfolio van documentscanners voor professioneel gebruik in desktop-, werkgroep-, productie- en netwerkomgevingen waarin grote volumes documenten worden verwerkt, maar ook voor individueel gebruik. PFU is ruim 25 jaar actief in de markt voor document- en beeldscanners, en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan een miljard dollar. Voor meer informatie zie: www.pfu.fujitsu.com/en/.

PFU (EMEA) Limited is actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van Fujitsu-documentscanners. Het Europese hoofdkantoor werd in 1981 in het Verenigd Koninkrijk opgericht en het bedrijf heeft ook kantoren in Duitsland, Italië en Spanje, en een Knowledge Suite in Frankrijk en Rusland. Voor meer informatie zie:

http://www.fujitsu.com/nl/scanners.

PFU-perscontacten

Sabine Holocher
Manager PR & Social Media EMEA
PFU (EMEA) Limited
Germany
Tel. +49 (0)89 32378 0
Fax +49 (0)89 32378 100
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited

Frankfurter Ring 211
80807 Munich
Germany
Tel. +49 (0)89 32378 0
Fax +49 (0)89 32378 100
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited

Hayes Park Central
Hayes End Road
Hayes Middlesex UB4 8FE
United Kingdom
Tel. +44 (0)20 8573 4444
Fax +44 (0)20 8573 2643
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited

Viale Monza, 259
20126 Milano
Italy
Tel. +39 02 26294 1
Fax +39 02 26294 201
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited

Camino Cerro de los Gamos s/n. 28224
Pozuelo de Alarcón, Madrid,
Spain
Tel. +34 91 784 9000
pr@fel.fujitsu.com

Copyright 2016 PFU (EMEA) Limited. All rights reserved. PFU and the PFU logo are registered trademarks of PFU Limited. Fujitsu and the Fujitsu logo are registered trademarks of Fujitsu Limited. All other trademarks are the property of their respective owners. Statements herein are based on specified operating conditions and are not intended to create any implied warranty of merchantability or fitness for a particular purpose. PFU (EMEA) Limited reserves the right to modifications at any time without notice of these statements, our services, products, and their warranty and performance specifications.

Tags bij dit bericht  
Eerder van PFU (EMEA) Limited  
13 sep 2017 Fujitsu verkoopt wereldwijd meer dan tien miljoen scanners

20 jun 2017 Nieuwe PFU-CEO richt zich op het uitbreiden van leiderspositie in documentscannermarkt

14 mrt 2017 Versnel digitale transformatie met de nieuwe fi-7600- en fi-7700-documentscanners van Fujitsu
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1258 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
PFU (EMEA) Limited contact  
Logo PFU (EMEA) Limited
  +49 (0)89 32378-0
  pr@fel.fujitsu.com
  www.pfu.fujitsu.com/en
PFU (EMEA) Limited sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl