www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (5 jaar en 106 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Luchtmachtdagen 2016 gebruikt SinglePoint-for-All

Dé basis voor projecten én samenwerken

Eindhoven, 7 juni 2016 - Voor het eerst zal de Joint Strike Fighter (F-35) tijdens een vliegshow in Nederland te bewonderen zijn. Op vliegbasis Leeuwarden organiseert de Koninklijke Luchtmacht op 10 en 11 juni de alom bekende Luchtmachtdagen. De verwachting is dat er per dag rond de 100.000 bezoekers zullen zijn. Anno 2016 vraagt dit van de organisatie van dit omvangrijke evenement een betrouwbaar en integraal informatienetwerk. Gedegen communicatie en informatie reduceren projectrisico’s, problemen en mogelijke gevolgen die bij zo’n groot evenement op de loer liggen. Mede daarom delen verschillende samenwerkende partners hun informatie nu op het Microsoft SharePoint gebaseerde samenwerkingsplatform: SinglePoint-for-All. Hiermee beschikken alle partijen over de informatie van en over de Luchtmachtdagen. Eenvoudig en à la minute beschikbaar.

Vliegbasis Leeuwarden, Gemeente, veiligheidsregio, politie, Koninklijke marechaussee, en andere partners werken samen in de organisatie van de Luchtmachtdagen zodat bewonderaars de JSF kunnen aanschouwen. Een echte eyecatcher, maar er gaat ook veel aandacht uit naar het zien, doen en beleven van wat de Koninklijke Luchtmacht doet én voor wie.

Belangrijke informatie van en over de voorbereidende werkzaamheden en tijdens de dagen zelf moet snel en plaats onafhankelijk verwerkt kunnen worden. In de aanloop naar de organisatie van de Luchtmachtdagen heeft gemeente Leeuwarden aan Split~Vision gevraagd om een project- en samenwerkingsomgeving te realiseren voor dit evenement. In deze omgeving werken zo’n 85 medewerkers van verschillende organisaties samen. In één omgeving worden alle planningen, activiteiten, taken, documenten enzovoort verwerkt, zowel voor, tijdens als na de Luchtmachtdagen.

Grethe Faber, werkzaam bij de gemeente Leeuwarden en betrokken bij de organisatie van de Luchtmachtdagen zegt over de project- en samenwerkingsomgeving: “Met SinglePoint-for-All hebben wij de beschikking over een integrale werkomgeving, waarin het mogelijk is via de digitale weg multidisciplinaire afstemming te hebben met alle partijen. De betrokken organisaties en functionarissen beschikken gelijktijdig over dezelfde informatie. Bovendien voldoet deze manier van werken ook aan de veiligheidseisen die horen bij een grootschalig evenement zoals de Luchtmachtdagen.”

Voor dit project is de projectplanning ingericht met als doel alle benodigde informatie van het evenement integraal beschikbaar te hebben. Alle informatie rondom de planning, activiteiten, de verschillende taken en uitvoerders ervan, bijbehorende documenten, aanpalende zaken zoals vergunningen, risico’s, objectkaarten en meer worden opgenomen in de projectomgeving waartoe de medewerkers toegang hebben.

SinglePoint-for-All biedt deze unieke integratie van zaak, project, klant, object en DMS aan de Luchtmachtdagen en is hiermee ook een belangrijk integraal plannings- en rapportageprogramma. SinglePoint-for-All integreert dit samenwerkingsplatform en projectomgeving in respectievelijk SharePoint en Project Server. Deze bijzondere integratie wordt ingezet voor zowel (tijdelijke) projectomgevingen als samenwerkingsomgeving waarbij meerdere (keten)organisaties betrokken zijn.

Meer informatie over SinglePoint-for-All is te vinden op www.splitvision.nl of aan te vragen via info@splitvision.nl.

Over Split~Vision 
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen bedrijfsvoering, informatie en ICT centraal. Tijd-, en plaats onafhankelijk kunnen werken in een geïntegreerde klant, project, zaak, DMS, object omgeving, dat is wat we willen. De beheerlast die daarbij komt kijken is veelal te hoog. Deze uitdaging is Split~Vision aangegaan, niet vanuit de techniek maar vanuit de bedrijfsvoering. En met succes! Door een unieke en krachtige visie op klant, organisatie en bedrijfsvoering en de realisatie van gemeentelijke visies met slimme geïntegreerde functionaliteiten zijn wij in staat om informatieverwerking en informatiemanagement voor organisatie en mensen zo gemakkelijk mogelijk te maken.  Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.

I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde kernregistratie, informatie-, procesmanagement en architectuurtool voor centraal beheer van bedrijfsvoering, informatie en ICT en is inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes geïmplementeerd.

SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing. SinglePoint-for-All biedt organisaties een integraal samenwerkingsplatform op basis van doelgroep specifieke portalen voor o.a. zaak, document, project, klant, object, DMS, RMA en meer.

Voor redactionele informatie:  
Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com, tel.: 055 366 3034
Laatste van Split~Vision  
Veiligheidsregio Twente in drie maanden live met SinglePoint-for-All

Veiligheidsregio Twente snelt naar hoog niveau van digitalisering met SinglePoint-for-All

Luchtmachtdagen 2016 gebruikt SinglePoint-for-All
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 106 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Split~Vision contact  

Logo Split~Vision

  (040) 206 33 44
  info@splitvision.nl
  www.splitvision.nl
Split~Vision sociaal  


Split~Vision tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl