www.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 34 dagen geleden)
Bedrijf:

Kuiken groep kiest voor Microsoft Dynamics AX en Annata IDMS

Weesp, 2 juni 2016 – De Kuiken Groep (Kuiken) heeft gekozen voor Microsoft Dynamics AX en laat de implementatie uitvoeren door Microsoft Gold Partner Pylades. Recent heeft de ondertekening plaatsgevonden van het contract met de Kuiken groep. Als toevoeging op de standaard Microsoft oplossing wordt de Annata add-on voor Import en Dealer bedrijven (IDMS) geïmplementeerd.

Kuiken gaat haar processen ondersteunen met Microsoft Dynamics AX in combinatie met Annata Dynamics IDMS. De combinatie van Dynamics AX als ERP systeem en de Import en Dealer managementsystemen (IDMS) add-on van Annata geeft Kuiken de specifieke functionaliteit die ze nodig hebben ter ondersteuning van de complete en complexe lifecycle van de producten die zij succesvol in de markt zetten. Het is een oplossing voor bedrijven in de import, distributie en service van kapitaalgoederen. De oplossing zorgt voor een optimale ondersteuning van de business en de daaraan gekoppelde administratieve processen.

Kuiken is een toonaangevend full service distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction equipment, crane & material handling en recycling equipment in de Benelux. Kuiken voert sterke merken als Volvo en Sennebogen in Nederland, België en Luxemburg.

Aanleiding voor Kuiken om een nieuw ERP pakket te gaan selecteren
Aanleiding voor het selecteren van een nieuwe ERP oplossing is dat het huidige system 12 jaar oud is en daardoor niet meer wordt ondersteund, het niet geïntegreerd kan worden met andere systemen en het niet de benodigde functionaliteit biedt. Kuiken zocht een standaard oplossing die de zeer rijke functionaliteit biedt om haar bedrijfsvoering volledig te ondersteunen. De eis aan de implementatie partner was dat zij relevante ervaring in deze hele specifieke branche moest hebben. Na de eerste contacten is tijdens meerdere sessies naar de eindoplossing toegewerkt waarna de aanbieding is gedaan.

Keuze voor Pylades en Microsoft Dynamics AX en CRM
De implementatie van Microsoft Dynamics AX is een zeer uitdagend en uitgebreid traject. Onder leiding van het management is een gedegen selectie traject doorlopen. Door middel van een Request for Information (RFI), presentaties, demonstraties en gesprekken is uiteindelijk gekozen voor de Microsoft Dynamics AX en Annata IDMS oplossing. In eerste instantie heeft Kuiken nog gekeken naar een extern warehouse management systeem (WMS), maar na een presentatie van de WMS functionaliteit van Dynamics AX heeft Kuiken besloten deze standaard functionaliteit te gaan gebruiken.

Pylades is daarbij overtuigend als beste oplossing / partner uit de bus gekomen. Volgens Kuiken is de reden om te kiezen voor Pylades met name de pragmatische aanpak, de kennis en ervaring met IDMS en de juiste referenties.

Over Kuiken
De Kuiken Groep is een toonaangevend full service distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction equipment, crane & material handling en recycling equipment in de Benelux.

Kuiken biedt haar klanten 'one stop shop'-oplossingen met de verkoop en verhuur van machines evenals onderhoud en reparatie en de verkoop van onderdelen. Kuiken denkt daarnaast mee over de best passende financiering en verzekering van machines. Om klanten optimaal te ontzorgen ontwikkelt Kuiken nieuwe vormen van full service dienstverlening. Kijk voor meer informatie op www.kuiken.nl.

Over Pylades
Pylades is sinds 1986 met succes actief als integrale dienstverlener op het gebied van informatietechnologie. De kennis van de markt, de expertise van de medewerkers en de efficiëntere implementaties van de brancheoplossingen liggen hieraan ten grondslag. Microsoft Dynamics CRM ,Microsoft Dynamics AX, Microsoft SharePoint, Business Intelligence, ICT infrastructuren en software development zijn de kerncompetities van Pylades.

Als Microsoft Gold partner voor Dynamics CRM en Dynamics AX staat bij Pylades excellente kwaliteit en zekerheid voorop. Pylades heeft ruime ervaring in het implementeren van oplossingen bij ondernemingen met tien tot duizenden medewerkers. Pylades levert en implementeert door Microsoft gecertificeerde brancheoplossingen voor onder andere de Zakelijke Dienstverlening, Accountancy, Contractors & Engineering, Branche & Belangen organisaties, Handelsbedrijven en organisaties in de Import & Distributie van Kapitaalgoederen.

Voor meer informatie: www.pylades.com

Perscontact:
Pylades B.V.
Arie-jan Snel
Marketing Executive
Telefoon: + 31 (0)294-490055
E-mail:   a.snel@pylades.com
Website: www.pylades.com
Laatste van Pylades  
Bruil kiest Dynamics 365 Finance & Operations in de cloud 

Pylades lanceert Toolbox AVG en GDPR voor verenigingen

Pylades wederom benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle 2017/2018
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 34 dagen
Pylades contact  

Logo Pylades

  0294-490055
  info@pylades.com
  www.pylades.com/nl
Pylades sociaal  


Pylades tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl