www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1455 dagen geleden)
Bedrijf:

Van Bieren kiest voor online kassasysteem Cashr

Breukelen, 31 mei 2016 – Het bierlandschap is in beweging. Volgens het laatste Nationale Bieronderzoek zijn speciaalbieren in opmars en net als bij wijn kopen consumenten een speciaalbier liever niet bij de supermarkt of slijter. Deze ontwikkeling zorgt voor nieuwe winkelconcepten, zoals Van Bieren, dat zich volledig heeft toegelegd op speciaalbieren. In hun winkel en online shop bieden ze een 180 verschillende bieren, ingedeeld naar gebruiksmoment, type, land en brouwerij. Van Bieren gebruikt de honderd procent online kassa’s van Cashr. Het ‘Grapedistrict voor bier’ kiest voor dit kassasysteem omdat hiermee de voorraad centraal beheerd kan worden, zodat de inkoopafdeling het overzicht behoudt en het gebruiksgemak oplevert.

De winkels in Amsterdam en Utrecht zijn de flagshipstores van het Van Bieren-merk. “Het opzetten van een zaak die bier verkoopt is één ding, maar het inrichten van alles wat met de backoffice te maken heeft, is een ander niet onbelangrijk aspect,” aldus Jeroen Welten, medeoprichter van Van Bieren. “Denk daarbij aan voorraadbeheer, maar ook de integratie van de Magento-webshop, de integratie met het online boekhoudsysteem Reeleezee Administratie, de uit te breiden point of sales zijn voorbeelden van zaken waar je mee te maken krijgt. Daarnaast passen de omni-channel-mogelijkheden van Cashr bij onze business strategie, die bestaat uit een combinatie van retail B2C, online en B2B.”

Voorraadbeheer fysiek en online

Dankzij interfaces met de meest gebruikte webshops, gebouwd in bijvoorbeeld Magento, Prestashop en Wordpress Woocommerce, en een naadloze aansluiting op Reeleezee online administratie, biedt Cashr de mogelijkheid om fysieke en online voorraden centraal te beheren. Op deze manier is een ecosysteem gecreëerd waar ‘Cloud of SaaS software’ door middel van de aangeboden REST-API gemakkelijk kan worden geïntegreerd met het kassasysteem en waarbij data op een beveiligde manier wordt gedeeld.

Welten: “Met Cashr kunnen wij de voorraad eenvoudig en centraal beheren, zowel voor onze winkels in Amsterdam en Utrecht als voor onze webshop.” Alle mutaties in de voorraad zijn direct zichtbaar op de kassa’s, zoals een Apple iPad, die op de balie in de betreffende winkel staan. Zo is tevens real-time inzichtelijk wat de omzet per productgroep is en of een bepaald biertje nog beschikbaar is in een andere winkel of in de voorraad voor de online outlet.

Plug & play
Het online afrekensysteem is gemakkelijk te installeren op bestaande online devices, zoals tablets en smartphones. Hierbij wordt randapparatuur geleverd zoals pinterminals, printers en productscanners die eenvoudig te koppelen zijn. Op de iPad’s en productscanners draait de gratis Cashr app. Welten: “De online kassa’s die we nu al hebben draaien, werken foutloos en het systeem is flexibel uit te breiden met nieuwe tablets. Met name de gebruiksvriendelijkheid voor het bedienend personeel, en de hoogwaardige procesondersteuning professionele maken de Cashr-app geschikt voor onze winkels.”

Roemer Mol, marketing manager van Reeleezee: “Nieuwe ondernemers kiezen steeds meer voor software die plug & play is en waar versiebeheer en onderhoud geen rol meer spelen. Daarnaast zijn ondernemers niet bang om hun gegevens te koppelen op serverniveau. Dat biedt als voordeel dat je kunt werken met programma’s die je goed kent en waar jouw voorkeur naar uitgaat.”

Opschalen
Welten verwacht veel van de webshop voor consumenten en de levering van speciale biermerken via de groothandel aan cafés en restaurants. “Daarnaast zal het aantal winkels naar zo’n vijf vestigingen groeien aan het einde van dit jaar. Over vijf jaar willen we over tien fysieke vestigingen beschikken door heel het land. Dan heb je wel een flexibel kassasysteem als Cashr nodig.”

###

Over Van Bieren
Van Bieren heeft zich met 180 verschillende biersoorten louter toegelegd op de fijnproever. Het bedrijf heeft naast fysieke winkels een webshop. Het assortiment bestaat onder meer uit een selectie van nauwkeurig gekozen kraftbeers en ook zogenaamde growlers, grote afsluitbare flessen waarin bier getapt wordt. www.vanbieren.nl

Over Cashr
Cashr is een gebruiksvriendelijke en professionele kassa app voor winkels en horeca-ondernemingen. De Cashr app is gratis te downloaden op iOS en Android smartphones en tablets en te gebruiken in combinatie met de Cashr online backoffice. Voor het gebruik van Cashr betalen klanten een flexibel bedrag per maand dat is gebaseerd op het aantal kassabonnen dat wordt afgerekend. Er is een gratis abonnement waarmee maximaal 20 kassabonnen per maand kunnen worden afgerekend: de ideale manier om Cashr uit te proberen. Meer informatie op www.cashr.nl

Over Reeleezee
Reeleezee is opgericht met als missie ondernemers in staat te stellen hun boekhouding zelf te doen. Voor accountants biedt Reeleezee geavanceerde online producten die de samenwerking tussen accountant en ondernemer 'real easy' maken.
Het innovatieve bedrijf werkt met solide en redundante datacentra in Europa, zodat alle data van klanten veilig in de cloud wordt bewaard en de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd. Reeleezee heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Breukelen en heeft ook kantoren in Turkije en India. Reeleezee is gecertificeerd met het Zeker-Online Keurmerk. Less effort, more business. Kijk voor meer informatie op www.reeleezee.nl

Meer informatie voor de pers:


Reeleezee
Roemer Mol
T 0346 258080
E RoemerMol@reeleezee.nl

Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T 020 2050422
E margreet@lubbersdejong.nl
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Reeleezee  
Reeleezee biedt nu de digitale deponering van de publicatiejaarrekening Middelgroot inclusief controleverklaring en digitale ondertekening

Connected kassa is koppel- en datacentrum voor onderneming

Kassa-opmaak in de cloud met Cashr geeft ondernemer realtime inzicht in omzet
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1455 dagen
Reeleezee contact  

Logo Reeleezee

  0346 - 258 080
  service@reeleezee.nl
  www.reeleezee.nl
Reeleezee sociaal  


Reeleezee tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Logo commercetools
Logo Infor
Logo Pegasystems
Logo Auth0
Logo Sharp Electronics Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88424 persberichten
- 5689 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8046 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl