www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2500 volgen @ICTberichten
Datum: (1463 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Vergelijkingssite kiest Talend Data Fabric voor afhandelen data in Amazon Web Services Cloud

MoneySuperMarket.com vermindert kosten, is flexibeler en kan persoonlijker advies geven langs meerdere kanalen door combinatie Talend Data Integration en AWS

Amsterdam – 31 mei 2016 – MoneySupermarket.com (MSM), een van de grootste prijsvergelijkingssites in het Verenigd Koninkrijk met een omzet van een kleine 370 miljoen euro, gebruikt Talend Data Fabric in combinatie met Amazon Web Services (AWS) als basis voor zijn ondernemingsbrede IT-cloud transformatie. En om de klantbeleving te verbeteren.

“Onze uitdaging was een oplossing te vinden die overeenstemt met de uitgangspunten van onze CTO voor het automatiseren van onze IT-omgeving op een kostenefficiënte en cloudonafhankelijke manier”, zegt Ian Edwards, technisch beheerder van het datawarehouse bij MSM. “We hadden al snel door dat Talend met zijn cloudmogelijkheden, open source wortels en licentiemodel aan onze behoeften kan voldoen en kan helpen onze infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

De missie van MoneySuperMarket is om elk huishouden te helpen zijn geld zo goed mogelijk te besteden. Via de drie leidende merken MoneySuperMarket.com, TravelSuperMarket.com en MoneySavingExpert.com streeft MSM ernaar consumenten te helpen afgewogen financiële keuzes te maken, over te stappen naar producten met een hogere waarde, of om prijzen te vergelijken van een reeks reismogelijkheden om hen te verzekeren van een droomvakantie. Het doel van MSM is om elke bezoeker van zijn sites een moeiteloze, informatieve en intuïtieve ervaring te bezorgen.

Om aan dit doel te voldoen zocht MSM naar mogelijkheden om zijn e-handel efficiënter te laten verlopen door snellere responsetijden en een verbeterde aankooproute voor zijn klanten. Data-integratie is een kritiek onderdeel van dit process, omdat informatie moet worden gekoppeld aan een grote verscheidenheid aan databronnen en beschikbaar moet zijn voor een reeks verschillende apparaten om de klantervaring te optimaliseren. MSM begrijpt dat dit helpt om de marketing binnen de organisatie te verbeteren en een persoonlijke en relevante ervaring te creëren voor elke klant.

MSM gaat naar een geautomatiseerd, cloudgebaseerd model met Talend
MSM wilde naar een cloudinfrastructuur gaan om zijn IT-omgeving flexibeler te maken, zodat het snel nieuwe diensten kan lanceren, nieuwe markten kan aanboren, kan opschalen en de groei van de onderneming kan verhogen.

“We hebben gekozen voor een cloudmodel vanwege de flexibiliteit. Het staat ons toe om snel workloads te uploaden of downloaden om snel de gevarieerde datavolumes gedurende de hele dag van onze site te kunnen analyseren”, zegt Edwards. “Een cloudomgeving geeft ons ook een overzienbaar en beheersbaar pad naar de toekomst; of we nou een hybride of pure cloudomgeving krijgen. In beide gevallen beschikken we over de mogelijkheid ons bedrijf te laten groeien.”

Het bedrijf heft ervoor gekozen Talend te benutten in een hybride datawarehouse architectuur bovenop AWS. MSM gebruikt open source beheergereedschap om de Talend software te installeren en te configureren op AWS EC2. Deze architectuur maakt het mogelijk voor MSM om eenvoudig het juiste mengsel van bronnen te kiezen dat nodig is om de applicaties te ondersteunen die nodig zijn om data te aggregeren van de verschillende bronnen. En om de klanten een grote keus te bieden aan Financiële, reis- en verzekeringsaanbiedingen.

“MoneySuperMarket is een mooi voorbeeld van hoe Talend organisaties kan helpen voordeel te halen uit de elasticiteit en kostenvoordelen van Amazon door automatisch EMR (Elastic MapReduce) en Redshift clusters te starten en te stoppen als integratiewerkzaamheden klaar staan om te worden uitgevoerd”, zegt Ciaran Dynes, vice president Producten bij Talend. “Nu kunnen IT-afdelingen de kosten van datawarehousing opdrachten beter beheersen, en tegelijkertijd de productiviteit en flexibiliteit verbeteren.”  

Meer informatie over hoe MoneySuperMarkets.com voordeel haalt uit Talend Data Integration en andere oplossingen is te vinden in deze case study.  Meer informatie over Talend en zijn complete portfolio met oplossingen, inclusief Talend Data Integration is te vinden op www.talend.com of de Talend Blog.

Over MoneySuperMarket (MSM)
MoneySuperMarket.com begon in 1993 als een bedrijf dat lijsten opstelde van hypotheekinformatie. Tegenwoordig is de Moneysupermarket Group de grootste webgebaseerde prijsvergelijker in het VK. Zij biedt klanten 60 verschillende producten van meer dan 700 aanbieders. Het bedrijf is actief via drie bekende en vertrouwde merken. Wat goed is voor haar klanten, is goed voor de onderneming. Zij is er trots op in 2015 2,1 miljoen euro aan besparingen te hebben opgeleverd voor Britse huishoudens. In 2007 is het bedrijf naar de beurs gegaan. Sindsdien is de jaarlijkse omzet gegroeid naar 370 miljoen euro. Het is een gevestigd lid van de FTSE 250 index.

Over Talend
Talend’s integratie oplossingen laten data-gedreven organisaties toe om meer waarde uit al hun data te halen. Door native ondersteuning aan moderne Big Data platformen haalt Talend de complexiteit uit integratieprojecten, en helpt het IT-afdelingen beter en sneller reageren op de eisen van hun organisatie, en aan voorspelbare kosten. Wereldwijd vertrouwen al meer dan 1.700 Enterprise klanten op de oplossingen en diensten van Talend die gebaseerd zijn op open source technologie. Het hoofdkantoor van Talend is gevestigd in Redwood City, California. Meer informatie op www.talend.com en op twitter @Talend.

Ciaran Dynes, Vice President of Products

As Vice President of Products for Talend, Ciaran Dynes oversees the design of cutting edge open source integration technologies. Ciaran is responsible for Product Marketing and Product Management, including Talend’s Big Data products. He has over 15 years of experience in leading and developing teams of highly technical people and the development/implementation of product strategies impacting organizations on all levels.


Voor meer informatie:

Presscom PR & Marketing B.V.
Theo Vrugt,
mob.: +31 6-54353109,
email : theovrugt@presscom.nl
skype: vrugt.theo1
Laatste van Talend  
Snellere inzichten in schaalbare data met Talend Fall 2018

Meerderheid bedrijven voldoet niet aan GDPR-eisen

Talend benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Integration Tools
Takebishi integreert Wibu-System licentiebeheer en beveiliging met OPC-Server communicatie middleware voor fabrieksautomatiseringtechnologie van Mitsubishi

Nextens behaalt 40 procent marktaandeel in fiscale aangifte

Twee op de drie Europese online retailers waren in de afgelopen twee jaar genoodzaakt te lenen

Centraal Invorderingsbureau (CIB) overgenomen door coeo Inkasso, onderdeel van de beleggingsportefeuille van Waterland

Partners VIVES en Infolearn gaan e-learning voor ruim 75.000 zorgkundigen verzorgen omwille van nieuwe wetgeving

Nederlandse startup introduceert 's werelds slimste mondkapje

Bluetooth buttons helpen met anderhalve meter afstand houden
Maunt lanceert glasvezel webshop

Raspberry Pi competitie 2020 succesvol afgesloten met digitale finale

Razer brengt Blade 15 Studio Edition uit voor ontwerpers

Automatische personenteller Stoplichtzuil maakt handhaving coronamaatregelen eenvoudig

Dataiku introduceert gratis online tool voor ontwikkelen AI-vaardigheden

Kunstenaars maken persoonlijke geheugensteuntjes om goede gewoontes vol te houden

Online Payment Platform geselecteerd voor nieuw Techleap.nl Rise programma voor veelbelovende Nederlandse scale-ups

Nieuwe startup Coach Circle biedt hét online platform om coaching toegankelijk en transparant te maken

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland met ambitieus programma Techleap.nl Rise

Webinar: “De rol van platformen in de digitalisering van retail”

Primeur: Corona veilige intercom voor gebruiker en installateur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1463 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Talend contact  

Logo Talend

  +1 (650) 539 3200
  www.talend.com
Talend sociaal  


Talend tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88484 persberichten
- 5702 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8097 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl